Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Fetele de unde sa downloadez si eu niste filme ca sa mai uit de testul de maine?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Maribell, , cam mica poza, dar tu tot frumu esti. Si Tony iti seamana leit, acum mi-am dat mai bine seama.

Ale, ce dulce e printesa ta, si e leita tati. Asa ca tre' sa-ti faci si tu un baiat sa-ti semene, apropo, pe tine pariez a doua cu burtica de aici, dupa Maribell.

Cris, uite aici un www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/ps-i-love-you-2007-film-online.html" target="_blank">link, unde poti vedea filme online.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Dienutza varianta cu pernele nu merge intr'adevar,se ridica in picioare pe ele,si incercand sa se intoarca, cade,iar pe jos tot nu e bine cand o i-a in 4 labe,ca nu mai sta el pe paturica sa se joace,incearca sa exploreze....picioarele de la masa,colturile patutului,tocul de la usa,ce e pe sub pat..d'astea
Nu va imaginati ca il las singur in casa si plec,dar nu ii trebuie prea mult,e suficient sa ma intorc sa beau o gura de apa,sau sa iau un pampers din sertar
Roxanici cu dintii nu stiu,e prea mic sa inteleaga ca te doare,presupun
Iar cu autodiversificarea tot nu ma pricep,dar de schimbat copilul de pe o zi pe alta iti confirm ca se intampla.Evolutia lui Sebi a fost cam asa..o luna intreaga nu facea nimic,si cu cateva zile inainte sa sarbatorim inca o lunita din viata lui,pac facea o gramada lucruri noi deodata.
Theo pe site ala pot sa vad filme,eu vreau sa le copiez,sa le vad din pat,la dvd,cu plapuma pana la nas si o cana fierbinte de capiccinoMultumesc oricum

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Fetele de unde sa downloadez si eu niste filme ca sa mai uit de testul de maine?

Cris, incearca aici

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

theo,pierzi pariul, eu nu mai vreau bb2

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

theo,pierzi pariul, eu nu mai vreau bb2

Stiu, am pariat la risc.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!

Cris, incearca aici

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

multumesc
Dar ma depaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata

Sabina tot pe mine doarme acum cand va scriu. hahaha, acum aproape 8 luni tot asa scriam
O amica venita ieri in vizita mi-a zis ca eu si cand nu o sa o mai tin pe Sabina in sling o sa merg cu esarfa agatata de mine

Azi iar sunt izolata in bucatarie cand doarme micuta pt ca nu mai sunt 3 ci 4 nazdravani in casa la noi. Dincolo de usa de la bucatarie e teren minat. Dar ce bine se disteaza ei

revin

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

THEO SA TE AUDA DUMNEZEU SI SA RAMAN REPEDE
MERCI MULT PT COMPLIMENTE.....AS MAI VREA EU SA ARAT ASA.....DAR MAI NOU IMI PLACE SA MANANC......

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor vroiam sa va intreb de mult........
voi cum adormiti bebelusii?
k eu pe a mea o legan pe picioare(stiu asa s a obisnuit de cand avea colici)

Mergi la inceput