Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

offffff CRIS, nu stiu de ce....la mine merge si cand deschid din fereastra din mes tau
http://www.tagged.com/photo_gallery.html#pageNum=5

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
Cred ca trebuie sa ai cont

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

sunt mici pt ca le-am luat de pe contul de tagged

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Pfaaa, ce fete faine

Ale, apai eu mi-s mai inalta decat tine am 1 62 dar am aratat asa la cinspe ani. Acu la treijtrei...

Eu pe Sabina o sa o inscriu la 3 ani la patinaj artistic. Si asa e iarna aici lunga si patinoare berechet.

Maribell, mai zi, mai zi. Ce fain trebe sa fi fost sa calatoresti asa de mica. Insa bine ca te poti adapta si acum.
Cand te aud ca vrei repede inca un bebe...

Vivela, o, cand ma gandesc cum o sa fie cand o sa dea iama Sabina in jucariile baietilor..

M-am apucat deja de ordine la ei in camera, rafturi noi cu sertar (plastic), polite instalate sus pe perete ptr expo Lego, etc.

Am venit de la Hockey, super tari baietii. Din ianuarie incep cu turneurile in oras, campionat, etc.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

pai ce sa fac ARTU....trebuie sa mai fac cel putin un copil, nu vreau ca tony sa fie singura....cum am fost eu.iar la cat mi-a luat sa raman gravi si sa pot tine sarcina.....mai bine ma risc sa cresc 2 bebei
felicitari ARTURICILOR pt sportul pe care il practica....acolo e tare
iar campionatele si deplasarile o sa le faca copilaria mai speciala...

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Pfaaa, ce fete faine

Ale, apai eu mi-s mai inalta decat tine am 1 62 dar am aratat asa la cinspe ani. Acu la treijtrei...

Eu pe Sabina o sa o inscriu la 3 ani la patinaj artistic. Si asa e iarna aici lunga si patinoare berechet.

Ioana & Arturicii'S
Ahhhh,cand eram gravida vorbeam cu sotul ca daca o sa fie fetita o sa o dau la patinaj(ador patinajul,*a se citi sa-l privesc)iar el zicea ca daca o sa fie baietel o sa-l duca la tennis,ca sa nu-i placa fotbalul,ca e prea periculos
Offf,imi trebuie si mie o fetita

Baiatul meu doarme pe burtica,prima oara in viata lui,nu a suportat niciodata sa stea asaSunt cu inima cat un purice,desi stiu ca acum se ridica foarte usor,dar parca...daca doarme prea profund?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

SOMNIK USOR TUTUROR....

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Cris, pai ce mai stai, incepeti sa lucrati ptr fetita!

Cum se simte Sebi?

Pai sigur ca doarme bine pe burtica, e super somn ala. Stai calma ca nu pateste nimic, e mare deja.

Maribell, daca or face sau nu de performanta om vedea. E un sport f scump oricum la nivel avansat. Insa vom vedea ce o mai fi si pe unde om mai fi.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Cris, pai ce mai stai, incepeti sa lucrati ptr fetita!

Cum se simte Sebi?

Pai sigur ca doarme bine pe burtica, e super somn ala. Stai calma ca nu pateste nimic, e mare deja.

Maribell, daca or face sau nu de performanta om vedea. E un sport f scump oricum la nivel avansat. Insa vom vedea ce o mai fi si pe unde om mai fi.

Ioana & Arturicii'S
Binisor...are scaune normale acum,mananca mult mai bine,nu stiu insa de ce il doare burtica noaptea,de la 2-3 incepe plansul si se strange ca atunci cand avea colici.
Iar testul de luni mi-a scos peri albi,numai acolo ma gandesc,ma framant si nici sa dorm nu pot.Offff,sper sa trecem cu bine

Sabinuta cum mai e?

Mergi la inceput

Cris, eu cred ca o sa fiti ok.

Sabina e bine, doarme pe mine in sling ptr ca in weekend si mai ales ca si acum, cand baietii au invitati, nu am unde sa o las sa doarma linistita.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

somn usor si de la noi

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput