Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata. Dau si eu da' nu asa frumoasa ca a lu' Dodo, ca nu ma pricep.

Dupa-amiaza vreau si eu sa ajung pe la Gaudeamus, dar sola, ca suntem inca muciosi. Bonus: si cacaciosi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata. Dau si eu da' nu asa frumoasa ca a lu' Dodo, ca nu ma pricep.

Dupa-amiaza vreau si eu sa ajung pe la Gaudeamus, dar sola, ca suntem inca muciosi. Bonus: si cacaciosi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !!!!

Multumim de cafele, bune, bune !!!

Noi ne pregatim de plecat la plimbare si Ada exerseaza numele musafirului de maine : Andii si imi explica ca trebuie sa mergem din nou la Real sa se plimbe cu masinuta, aseara am fost si am pus-o pt prima oara in carucior din acela tip masinuta, a fost super incantata, a stat acolo si a claxonat pana am ajuns la casa sa platim

Monnvas, un sa va faceti bine !! chiar ma gandeam la voi, cum mai sunteti ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Eu am trimis Gulia cu H. la plimbari indelungate, ca sa pot eu scrie, sa ma pot relaxa maine dupa pofta inimii....de-abia astept s-o vad pe Ada cea vorbareata si pe parintii ei. Si lui Andrei ii place mult in carucioarele alea cu masinute, asa ca poate organizam o cursa, nu, Novus?!

Si muciosi si cacaciosi?! La ce barbat e Chiscuta, una nu era de ajuns! Sa le biruiti pe toate!

Mie mi-e dor de cuscra...hai, Gaza, nu ne parasi de tot! Pup frumoasa Katherina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor,stiti ce vroiam eu sa va intreb pe voi?referitor la baita...mario refuza sa stea in fund in cada...desi pana acum vre-o 2 luni nu aveam probleme de acest gen...si nici nu s-a petrecut vre-un accidemt casre sa il sperie...pur si simplu...nu vrea si gata...mai pateste cineva asa ceva cu piticul sau pitica?nu imi plange la spalare...clatire..samponare....nu avem pb...doar k e mai incomod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Gigelica! Sa se aranjeze toate intamplarile din viata ta in asa fel incat sa-l ai pe Victor aproape, sa fii iubita de toti cei dragi si sa te simti mereu implinita!

Edit: sa aranjez si o mica petrecere, care s-o anticipeze pe aia mare de azi, ca sper ca petreci, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ce silentzio e pe aici...se vede k e week-end...mai e putin si incepe si al nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!

Gigelica

Multe si

Eu am terminat treaba si acum ma relexez putin cat doarme Luc si pana vine sotul de la munca.

Si mie imi este dor de cuscra si de nora mea, Cami pe unde umblati?

Monvas: multa sanatate domnului injiner!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

La multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!

Gigelica

Multe si

La multi ani sanatosi si fericiti!

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La multi ani, Gigelica! Sa se aranjeze toate intamplarile din viata ta in asa fel incat sa-l ai pe Victor aproape, sa fii iubita de toti cei dragi si sa te simti mereu implinita!

Edit: sa aranjez si o mica petrecere, care s-o anticipeze pe aia mare de azi, ca sper ca petreci, nu?!

Multumesc frumos de urari
Acum sunt la Focsani, dimineata am fost la coafor si deseara ies cu prietenii la restaurant.

Am zis sa intru si sa va pup pe toate, sa va multumesc pentru ganduri, telefoane, sms-uri, felicitari virtuale si sa va invit la o felie de tort - tot virtuala si o cupa de sampanie

O zi frumoasa tuturor!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput