Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

meniul de astazi:

9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartina cu unt si cascaval;Tartine cu branza telemea
11-Fructe asortate
12.30-Supa de vitel; Budinca de orez cu spanac si carne de vitel; Pandispan
16-Prajitura cu gem si nuci

am aflat de ce au "succesuri" tartinele lor - nu taie feliute de cascaval, telemea... le dau prin razatoare si-s ca fulgii pe felia de paine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

denisamada - eu vreau salata de fructe
mi-am mancat sandwisul in masina plus ceva grisine (o reteta experimentata de pe forum, dar nu cine stie ce), am baut cafeaua, am mancat un mars si acum taaaare ar merge 2 portii de salata, daaaa?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, chiar ma gandeam ca ne-ai taiat de la meniu.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

neatza gagici, am reusit si eu sa mai intru putin pe la voi, andy ma tine tot timpul ocupata si nu ma lasa la comp deloc, numai sa ma joc cu el.Am semnat petitia online, sunt nebuni la cap daca reduc perioada, poate se modifica ceva ca e jale.
floric sa fiti sanatosi, e greu cu banii asa este si mai ales cand vrei sa-i cumperi puiului mai multe de sarbatori, stai linistita, e greu dar sa fim sanatosi.

poze andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/Andrei?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, sa stii ca si la mine perioadele cu stres, cu griji, asta au drept urmare: kile-n plus!! Stiu ca sunt persoane care slabesc de la stres, nu mai pot manca...ei, io-s invers, cu cat stresul e mai mare cu atat bag mai mult in mine, compulsiv, mecanic chiar. Cu banii iti dai seama ca prea putina lume sta pe roze; si noi stam nashpa, noroc cu soacra ca mai cumpara ea o jucarie sau o hainutza la Sophiphi. Avem impozit neplatit inclusiv de anul trecut, economii ioc...dr e drept ca eu habar n-am sa gestionez banii, ma trezesc ca fac o cheltuiala chiar ne-necesara, fiindca nu ma pot abtine, si apoi stau si incerc sa intind de banii ramasi pana intra altii si evident ca nu reusesc:))). Si mereu cate o cheltuiala neprevazuta, se strica cate ceva...acum scaunul de la birou, se vede ca l-am tocit prea mult!:))) Daca as sta sa ma gandesc numai la asta, la cati bani ne-ar trebui s-o ducem bine...as innebuni!! Incercam sa evitam subiectul asta, speram la mai bine si vorba aia...carpe diem! De ex. huzband inca nu stie ce premiu a luat (va dati seama, trebui putin mister pana la decernare, ca la Oscar:))) dar ar putea lua minimum 300 si maximum 800. Nu mare branza, dar noua ne pica super bine, avand in vedere ca deja eram cam la fundu' sacului pe luna asta. Si de-aseara tot ne hlizim ca ce sa facem cu banii de premiu: platim impozitu'? luam un scaun ergonomic? sau ne luam "ceva frumos" la fiecare si aleluia?:)))
Cu jucariile: eu nu intru in nicio trepidatie de Craciun. Stiu prea bine atitudinea lui Sophihi fatza de jucarii. Rar se-ntampla sa-i placa mult una si atunci efectiv o tine iubirea de jucaria aia luni de zile, e tare constanta. Dar din cate jucarii are (80% primite, eu f. putine i-am luat) cred ca vreo 5 au avut succesul asta, s-o pasioneze macar o luna.
Acum sunt incantata ca i-am gasit o jucarie care-i place! Mi-a dat soacra niste banuti sa-i iau de Mos Nicolae, si i-am luat anticipat. Cand sa ies din magazinul de jucarii, ca ba stiam ca n-o vor atrage, ba erau prea scumpe, mi-a aratat-o vanzatoarea e asta: Fifi shoferitza O masina de dimensiuni medii, cu Fifi floricica la volan si o bara in spate de care sa fie impinsa. I-a placut la nebunie la floricica Phiphi a mea, ne-a zburat urechile cu ea, ca face un sunet...interesant. Si a costat ceva mai putin de 50 de lei. Eu nu pot sa-i iau jucarii de 200-250 lei, o data ca n-am un asemenea buget, o data ca stiu ca ea nu tanjeste dupa asa ceva, de-ar avea 3-4-5 ani si as vedea-o ca-si doreste o jucarie scumpa, ca nu mai poate dupa ea...as face eforturi. Dar asa? Pot sa aleg ceva super atractiv pentru ea care sa coste si mai putin. Prefer sa-i iau o jucarie de 50 de lei acum, alta cand se plictiseste de ea...decat sa umflu 200 de lei intr-o jucarie care nici sa n-o tenteze.
Dar daca as avea un buget mai mare, altfel ar sta treaba, probabil i-as lua din cand in cand o jucarie scumpa, de fapt mai mult ca sigur. Asa, nu intru in trepidatii, nu ma apuca bocitul ca vai, n-am bani sa iau jucarii la copil. La varsta asta copilul e inca super fericit de lucruri marunte (cel mai tare se bucura cand ii dau trusa mea de farduri, le scoate pe rand, le analizeaza, le aranjeaza pe covor apoi le baga inapoi:))) si mai ales cel mai mult se bucura de prezenta dragastoasa a parintilor, nu de mormane de plasticuri colorate. Of, daca mai era Manole, chiar nu-i mai trebuia nicio jucarie!!!
(cu bursa mea avea dreptate monnvas: n-o vad la fatza pana prin aprile...dar ma consolez cu gandul ca intra retroactiv si-o sa am si io un ban-gramada, acolo...cat castiga altu'-ntr-o luna:))) Dar zau ca pentru sanatatea psihicului meu eu incerc sa ma raportez doar la mine (gen: iupiii, am o un castig lunar in plus!) decat sa ma gandesc cu frustrare ca altii fac intr-o luna cat indemnizatia mea+salariul sotului+bursa mea etc:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Desi m-am culcat aseara la 11, ca nu mai rezistam pe baricade, tot obosita ma simt si azi, dar n-am ce face, strang din dinti si-i dau inainte cu scrisul; vineri predau capitolul si sambata fac o pauza, ca nu mai pot in ritmul asta.

H. a stat saracu aseara pana la 2 si mi-a scris el cataloagele alea; sper azi sa avansez mai rapid. Tanti l-a luat azi pe Andrei la ea acasa ( lui ii place mult acolo: teritoriu nou de explorat), ea a venit cu initiativa, m-a vazut ce terminata sunt. E o doamna foarte cumsecade!

Mada, un mare de la mine, sa fie Craciunul frumos ca altadata si sa fie cu ganduri impacate, nu cu tristete.

Floricule, hai, capul sus, in caz de criza financiara disperarea nu te ajuta cu nimic ( zic pentru ca am trecut si eu prin asa ceva si, in afara ca eram trista si cu partea dorsala in sus toata ziua, mare branza n-am facut). Bine ca e Raresu' sanatos, asta-i cel mai important!

Anca, ce m-a nedumerit pe mine in relatarea ta a fost referirea la aducerea copiilor tai in strainatate, langa voi, " mai incolo". Pentru tine e ok varianta asta sau mai ramane sa negociati?

Kea, mortala esti cu razatoarea ta...amor mare, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

(cu bursa mea avea dreptate monnvas: n-o vad la fatza pana prin aprile...dar ma consolez cu gandul ca intra retroactiv si-o sa am si io un ban-gramada, acolo...cat castiga altu'-ntr-o luna:))) Dar zau ca pentru sanatatea psihicului meu eu incerc sa ma raportez doar la mine (gen: iupiii, am o un castig lunar in plus!) decat sa ma gandesc cu frustrare ca altii fac intr-o luna cat indemnizatia mea+salariul sotului+bursa mea etc:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Bine si faci, e o atitudine sanatoasa; si eu aplic acelasi principiu, ce sa-mi pierd timpul si nervii comparandu-ma cu altii, mai bine sunt zen si ma bucur de ce am. Daca apare ceva in plus, sa fie primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul ***278***

Mergi la inceput