Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Magdy, nu ma pricep...imi pare rau ca treci prin asa ceva!
Sanatate tuturor copilasilor bolnavi!
Monnvas, chiar nu stii nimic de Pisilinca?
Vineri merg la o sustinere de teza si ma intalnesc cu profu' sa-mi vada creatiile
, asa ca nu prea am vreme de forumit, dar voi ma iertati! Va pup!
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna fetelor! Va rog ajutati-ma si pe mine cu un SFAT .De dimineata de la 6.30 merg din 5 in 5 min la WC. Se pare ca am facut o infectie urinara si ma ustura de mor. Abia diseara la 8 merg la gine, dar pana atunci ma urc pe pereti de usturime si durere. Am luat pana acum doua Amoxiciline de 500 caci stiu ca este singurul antibiotic compatibil cu alaptarea, dar durerea nu cedeaza. Ce remedii mai stiti??? ![]() Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Fundul in apa calda, muuulte lichide in timp scurt, miere si propolis. Detalii nu stiu, ca n-am practicat, numai am auzit...
http://www.lucamic.blogspot.com/
Uite, am dat un search:
„În tratamentul cistitei, se recomanda tinctura de propolis, din care se administreaza câte 30 de picaturi de doua-trei ori pe zi. Utila este si gemoterapia cu extract din mladite de merisor. Tratamentul se urmeaza doua luni"
http://www.evenimentul.ro/articol/tratarea-pe-cale-naturala.html
http://sanatate.adore.ro/ghid-de-sanatate/infectia-urinara/
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m DENISAMADA, cerere cat mai mare va dorim! Si asteptam cu sete sampania pt viitoarea achizitie! ![]() ![]() ![]() |

| citat din mesajul lui Anaan Monnvas, chiar nu stii nimic de Pisilinca? |
Am vorbit eu azi cu Matzagri. Pe Pisilinca au operat-o, au curatat si acum e pe tratament antibiotic (altul). Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine acum.

| citat din mesajul lui Anaan Mada ![]() Reductorul: sa fie cerut! Masina noua: de-abia astept sa o cunosc! Adelakele: destept ca ma-sa si ca tac-su! ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Am vorbit eu azi cu Matzagri. Pe Pisilinca au operat-o, au curatat si acum e pe tratament antibiotic (altul). Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine acum. ![]() |
Multumi de vesti

Doamne ajuta !
sa fie bine
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
magdyi2001 spune:
Simply mersi mult
.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Adee spune:
adrisimo28, mireal multumesc pentru raspunsuri
Cu cartofi la gat sigur nu o sa stea asa ca o sa incerc cu tantum verde.
simplyana_m multumim
De obicei face si febra cand are rosu in gat dar de data asta se pare ca nu are. Daca nu zicea ea ca o doare gatul nici nu m-as fi gandit sa ma uit in gat.
Denisamada felicitari pt cererea la pisu
Eu tot incerc sa ii explic Arianei ca trebuie sa facem caca la olita si sa imi spuna inainte
, dar ea tot timpul imi zice imediat dupa ce face 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna fetelor! Va rog ajutati-ma si pe mine cu un SFAT .De dimineata de la 6.30 merg din 5 in 5 min la WC. Se pare ca am facut o infectie urinara si ma ustura de mor. Abia diseara la 8 merg la gine, dar pana atunci ma urc pe pereti de usturime si durere. Am luat pana acum doua Amoxiciline de 500 caci stiu ca este singurul antibiotic compatibil cu alaptarea, dar durerea nu cedeaza. Ce remedii mai stiti??? ![]() Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Eu stateam cu fundul intr-un lighean cu ceai de musetel fierbinte. Sanatate multa

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
simonapro spune:
Buna seara, fetele!
Am vazut pozele de la Deva, foarte frumoase
, nici nu ma asteptam sa nu va simtiti tare bine impreuna.
Denisamada: succes in alegerea masinei si felicitari pentru olita!
Magdy: insanatosire grabnica!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Fug sa-i dau de mancare sotului.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Hello !!!
Am revenit de la plimbarea de seara si am de gand sa o culc pe Alexandra din nou dupa programul ei in seara asta, ca aseara la 12.30 auzeam aceeasi placa : Ada nani nu
asta dupa somnul de 3 ore de la 16 la 19 , extenuata probabil de stresul jucariilor ![]()
Anaan, sa stii ca de cand ati plecat de la noi, Ada a informat pe toata lumea care sta sa o asculte ca a fost Andei la ea si nu i-a dat jucariile dar data viitoare o sa-i dea (una
)
Abia astept sa ne revedem 

Denisamada, succesuri multiple va doresc !!! cand ai vreme pune o poza cu noua tunare a wc-ului si cu fericita posesoare sa vad poate ne tenteaza si pe noi !
Ce masinuta va luati ?? 

Simplyanna, tu esti o draguta mereu, eu mai am si momente de rautacisme dar doar daca subiectul o cere neaparat ![]()
Multumesc oricum de aprecieri 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Eu stateam cu fundul intr-un lighean cu ceai de musetel fierbinte. Sanatate multa ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
Apa cada + sare gronjouasa
Ce-ti face zanuca?
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

.