Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Felicitari Hera, bebe sanatos si papacios.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Ana_o, dufalacul l-am primit azi dar e sirop. E ok? Am crezut ca e supozitor dar cica nu este decat sirop. E safe pt mine nu?

Syl, ma bag eu ca sunt pe aici, e f bun Duphalac, e pe baza de lactoza si il poti lua fara grija si in sarcina si cand alaptezi. Si eu am luat dupa ce am nascut, pentru reglarea tranzitului intestinal. Alte "remedii", tinand cont ca toate trec in lapte, au efecte nefaste la bebe. Duphalac e safe.

Iar cum tu esti inca graviduta, mai poti lua si Herbolax, pastilute pe baza de plante.

Supozitoare, ca tot vorbesti de ele, poti lua cu glicerina, acestea se dau si copiilor, sunt safe in ambele cazuri.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 34+ (ecografic 35+) cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Mai fetelor, am aproape 2 saptamani de la sangerare si mie secretia maro nu mi-a disparut. Ma calca pe nervi.
In rest nu ma mai plang de nimic, stau cuminte sa nu cumva sa nasc acum. Desi....mamananca talpile sa ma deplasez macar in dreapta masinii sa mauit la pisaj. Acasa mai fac cate o mancarica dar stau pe scaun nu in picioare.

Mergi la inceput

Eva, merci mult. Supozitorul cu glicerina nu ma ajuta f mult. Trebuie sa bag si cate 2 dar la interval de jumatate de ora intre ele si tot nu reusesc mare lucru. O sa iau Duphalac si sper sa ma ajute mai mult.
Am aceste probleme si de la faptul ca stau f mult in pat, nu mai am miscare zilnica plus medicamentele pt contractii care le iau. Sigu si alea contribuie laconstipatia mea. Lapte, fructe, iaurt, cafea...nimic numa mai ajuta.

Mergi la inceput

scuze de greselile de tastare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

a nascut Hera! 3050g si 51cm. FELICITARI!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Felicitari Hera! Bun venit ursulet!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, HERA!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 34+ (ecografic 35+) cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI HERA!!!!

Multumesc mult Eva si Lavi . ptr mine chiar nu este un chin sa stau cu el la san tot timpul desi nu se cere chiar asa des, are momente cand se cere la 3 ore si momente cand se cere la o ora. vreau doar sa vad ca ia in greutate. este asa cuminte .

Lavi este superb cu 3 copii, ff greu nu contest dar si sublim. Ma simt asa fericita cand stau cu Horea la san, vine Iustin si ma pupa si imi spune ca ma iubeste si Sasha ma mangaie si se intinde si el sa-m dea un pusi. Sunt cea mai fericita si implinita femeie de pe pamant, cel putin asa ma simt

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Felicitari, Hera!!!
Fetelor, sunt chiauna! A stat bb astazi o gramada treaz, a cerut papa cam la 1 ora, 1 ora si ceva. Acum doarme de la 16:00, da semne de trezire. Ma ustura mameloanele de la atata supt, desi m-am dat cu crema. Acum vreau sa calc cateva rufe pana se trezeste el, daca mai apuc
Sashenka, lasa ursuletul sa pape de la san, asa ti se regleaza lactatia si el trage mai mult decat orice pompa!
Fug la calcat rufe!!! Noapte buna, daca nu mai intru azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

olga, 45,5 cm si 49 cm
si multumesc frumos

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput