Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Eva, burtica mea e ca a ta, doar ca eu am mai pus putin pe fund, pulpe. Da ma fac eu floricica pe urma.

Eu ma simt mai bine dupa experienta mea cu vezica. Huh, am scapat de usturimi, mai sangerez ffff putin dar nu ma mai doare.

Imi doresc un monitor video si ma intreb daca gasesc la Baby expo saptamana viitoare unul bun si la pret sau sa incerc sa comand de pe amazon. Voi ati luat? Si ce anume ati luat? Cu link daca se poate pls.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Syl noi am luat monitor din asta, de pe amazon. Sotul meu (care este muuult mai tehnic decat mine) este foarte incantat. N-as putea sa-ti zic cat a costat exact si in cat timp a venit (a venit cu vreo 2 saptamani mai repede decat preconizasera ei). Am bagat un spatiu pe undeva:
http://www.amazon.co.uk /Summer-Infant-Digital-Video-Monitor/dp/B001NAATW0/ref=sr_1_12?s=baby&ie=UTF8&qid=1290339073&sr=1-12

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI JANY & KAMIK!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 34+ (ecografic 35+) cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Am o stare de somn continua di groaznica
Trebuie sa merg so la niste prieteni la masa si imi este lene

Eu ziceam din cauza ca am vazut dpn-uri si din 3.11.2010 , dar ai dreptate!!! Eu ma grabeam sa vad cate au nascut si cate mai suntem cu bagaj

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai ceai de stimularea lactatiei beau la greu...cam 4 l pe zi....m-am dus la plafar si mi-am cumparat chimen, anason si fenicul si asa imi fac infuzie, mai imi fac si compot de mere ca sa mai alternez dar tot nu este suficient din acest motiv m-am gandit sa iau si medicamente. el inca nu a scazut in greutate chiar a luat in 2 zile 60 g, dar vad ca se tot cere la san. doctorita mi-a zis sa ma mulg ptr ca este prea micut si nu are forta sa traga bine din titi si atunci dupa supt sa-i dau si bibi tot cu laptele meu pana mai prinde forta.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

beatrice tu ai renuntat acum la laptele praf??

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari sunset si kamik si bine ati venit in barlog ursuleti

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

pai ceai de stimularea lactatiei beau la greu...cam 4 l pe zi....m-am dus la plafar si mi-am cumparat chimen, anason si fenicul si asa imi fac infuzie, mai imi fac si compot de mere ca sa mai alternez dar tot nu este suficient din acest motiv m-am gandit sa iau si medicamente. el inca nu a scazut in greutate chiar a luat in 2 zile 60 g, dar vad ca se tot cere la san. doctorita mi-a zis sa ma mulg ptr ca este prea micut si nu are forta sa traga bine din titi si atunci dupa supt sa-i dau si bibi tot cu laptele meu pana mai prinde forta.

Continua ce ai inceput, Shashenka! Fara pompa, nu are sens, bebe scoate cat ii trebuie si scoate mai mult decat pompa. Ceaiul de stimularea lactatiei e cam mult 4 l/zi, 1l - max 2l/ zi ajung. Acum tu bei cat vrei dar nu are sens sa bei asa mult.

E normal copilul sa ceara numai la san, asa e cand alaptezi. Unii pediatri nu inteleg asta, nu ar face asta pentru copiii lor sa ii tina numai la san si dau sfaturi de genul celui de mai sus sau vor ajunge pana la a te sfatui sa dai supliment :(((

Nu, nu, nu...daca tu esti fericita cu el la san, mergi inainte! Si obisnuieste-te cu ideea, ca cere mereu la san, din ce povestesti e genul de bebe ca Luca. El asa a fost vreme de un de zile aproape, mereu mereu san...zi si noapte. Si dupa un an a mai rarit dar nu semnificativ...dar e f frumos, unde e problema? Daca el ia in greutate, e tonic, fericit, totul e perfect! E obositor pentru tine dar asta e cu alaptatul, insa e tare frumos, nu? Copilului ii dai san la cerere, indiferent ca cere la jumatate de ora, 2 ore sau 3 ore, ii dai cand si cat vrea...nu asculta chestii de genul da-i la 3 ore sa digere masa precedenta blabla, nu e pe lapte praf...Da-i cand ii e foame si cat vrea el...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 34+ (ecografic 35+) cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

a nascut Hera! 3050g si 51cm. FELICITARI!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ana_o, dufalacul l-am primit azi dar e sirop. E ok? Am crezut ca e supozitor dar cica nu este decat sirop. E safe pt mine nu?

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ma bag si eu, din exterior, cu un sfat pt Sashenka: nu exagera cu lichidele, nu ar trebui sa bei mai mult de 3 litri de lichide pe zi, daca bei prea mult laptele devine prea apos.

Bebelusul tau e foarte mic, inca nu ti s-a stabilizat lactatia, acum e in folosul ambilor sa il pui cat mai des la san. Supturile dese stimuleaza cresterea lactatiei.

Daca bb nu e prematur sau nu a avut probleme la nastere nu cred ca nu are forta sa suga. In plus, la muls scoti mai putin decat daca suge bb, pentru ca atunci cand suge bb te stimuleaza fizic si sufleteste sa produci mai mult.

Cata vreme ia in greutate in jur de 25g pe zi (150-180 pe saptamana) nu trebuie sa-ti faci probleme, e foarte bine!

Succes!

P.S. Cum e cu 3 copilasi? Si eu imi doresc al treilea.

Mergi la inceput