Ajuta-i Doamne sa traiasca!

Ajuta-i Doamne sa traiasca! | Autor: kj74

Link direct la acest mesaj

E singura chestie car mi a venit in gand Ajuta i Doamne sa fie puternici sa treaca cu bine peste toate ...
http://www.antena3.ro/romania/gemeni-nascuti-prematur-lasati-noua-zile-fara-incubator-intr-un-spital-din-campulung-muscel-113509.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Dumnezeu sa ii ajute! Parca traim in alte timpuri........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut si eu azi dimineata stirea la tv.
Cutremurator in ce tara traim.
Doamne ajuta-i sa creasca mari si sanatosi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Doamne ce medici, nici nu se pot numi oameni..sa mai ai incredere in astfel de medici...strigator la cer
Doamne ajuta ca cei doi bebelusi sa traiasca si sa creasca mari si sanatosi .
Cat despre medici ar trebui sa plateasca pentru indiferenta lor.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sunt si eu crunt dezamagita de medicii din Romania: mama mea a fost in spital acum 2 saptamani, are poliartrita. Avea niste dureri de maini si picioare infioratoare. Au lasat-o cateava zile fara sa-i faca absolut nimic. Dupa ce a bagat plicul in buzunarul doctorului, abia dupa aceea i-au facut tratament. Pana atunci o ignorau.
A doua problema: matusa mea are cancer la san. I-au spus sa mearga la Bucuresti sa se opereze si sa vina iarasi pentru trimitere. De fiecare data cand merge la doctor nu primeste trimitere si doctorul se uita lung la ea (asteapta plicul). Toate astea se petrec in orasul Piatra Neamt. Chiar sunt unii medici criminali? Nu exista nici un leac impotriva lor? nu pot fi reclamati, nu se poate face chiar nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da, din pacate asta e tara in care traim..........

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei_19

Sunt si eu crunt dezamagita de medicii din Romania: mama mea a fost in spital acum 2 saptamani, are poliartrita. Avea niste dureri de maini si picioare infioratoare. Au lasat-o cateava zile fara sa-i faca absolut nimic. Dupa ce a bagat plicul in buzunarul doctorului, abia dupa aceea i-au facut tratament. Pana atunci o ignorau.
A doua problema: matusa mea are cancer la san. I-au spus sa mearga la Bucuresti sa se opereze si sa vina iarasi pentru trimitere. De fiecare data cand merge la doctor nu primeste trimitere si doctorul se uita lung la ea (asteapta plicul). Toate astea se petrec in orasul Piatra Neamt. Chiar sunt unii medici criminali? Nu exista nici un leac impotriva lor? nu pot fi reclamati, nu se poate face chiar nimic?

Mama ta nu poate schimba medicul de la care sa ia trimitere? Sigur ca poate face reclamatie. Si ar trebui sa faca. Sanatate multa!!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Doamne ajuta-i pe acesti micuti sa creasca mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/directorul-spitalului-campulung-muscel-gemenii-nascuti-prematur-au-fost-tinuti-in-incubator-206554.html

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eu am auzit stirea azi-noapte, pe Realitatea...au spus clar ca gemenii nu aveau foi de observatie ptr ca toti se asteptau sa nu reziste si sa-i treaca (virgula) ca avortati, numai ca cei 2 copii au vrut sa traiasca si le-a dat planutrile peste cap.

Nu stiu cine minte, dar in Romania de astazi, cand se intampla atatea , nu mai ma mira chiar nimic.

Probabil nu au impartit plicurile cum se obisnuieste

Ma mir ca nu a aparut XIO, sa ia apararea medicilor, dar punem pariu ca apare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pana la urma va reiesi ca gemenii mint si de fapt nu-s prematuri ... saraca Romanie!

Mergi la inceput