Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaeladm spune:
^in momentul de fata as zice Versace - Crystal Noir, Nina - Nina Ricci, Euphoria - Calvin Klein.
Gabika27 spune:
Acum ma documentez despre crystal noir..nu am idee cum ar putea mirosi. Ck l-am avut si il stiu..frumusel..caut ceva nou, sofisticat, sexy in linia asta a mea...floral/fructat...off..Mersi mult de tot pentru sfat!
rall spune:
Carmena , sa stii ca nu arat deloc ca fetele de aici - imbracate in dantela, catifea si cu brose stralucitoare, eu sunt in tricouri cu imprimeuri rock, blugi negri stramti, cizme lungi, aplicatii de piele / capse / tinte...
Ca tot radeati de mine ca am comparat Allure-ul cu o garnitura de tren , acum Tobacco Vanille imi miroase a casa iar Charme - La Perla, a dulap La Charme, probabil e cedrul din compozitie, la Tom Ford insa vad perfect o casa burgheza, cu tapet si tablouri pe pereti si cu fotolii din piele, un loc unde se fumeaza si prin care se plimba doamne elegante si parfumate. Imi e ff cunoscut mirosul, nu pot sa imi dau seama exact de unde, dar sigur era o casa sau un birou care mirosea exact asa
Am primit o punguta plina cu mostre, vreo 100ml dar vreo 60 parfumuri diferite, incep sa simt ca parca miros prea multe si nu ajung sa cunosc nici unul... Cand aveam putine parfumuri, parca altfel le percepeam, erau alaturi de mine in diverse situatii, miroseau diferit in functie de asta (una e la mare, alta e dupa o noapte de dans si cu totul alta pe ger ori cand il simti pe gatul iubitului )... Parca mi-e dor sa ma familiarizez si sa devin.. intima cu un singur parfum
Nu aveti cateodata senzatia asta... de parfume-whore? (sper sa nu considerati prea tare cuvantul folosit )
Gabika27 spune:
Buna dimineata fetelor!!nimeni la cafeluta? Vroiam sa va spun ca m-am hotarat si mi-am comandat Ange ou demon. Sper sa fi facut alegerea buna va pupic si o zi frumoasa! La multi ani tuturor sarbatoritelor!
Carmena spune:
Rall sa stii ca si eu sunt la extreme - imi plac deopotriva si catifeaua si dantela, dar ador jeansii sub orice forma si culoare - cred ca am peste 15 buc pe care ii port regulat, inafara celor pe care ii iau ocazional, imi plac de asemenea bocancii, tricourile cu tinte si gecile de piele asa ca poate din cauza asta imi plac si parfumurile usoare(Escada Signature), dar ador si mirosurile dulci si vanilate
rose_selavie spune:
Si eu pot sa zic ca nu sunt fidela unui singur stil vestimentar.
Dantela si matasea imi plac de mor, dar acum nu e sezon pt asa ceva, le las pt vara sau ocazii speciale. Pe timp de iarna cand ies cu fetita la plimbare pe zapada, port numai jacheta neagra unisex Woolrich, pantaloni de camuflaj kaki si ghete din piele.
Sambata mi-am luat o pereche de pantaloni negri din piele foarte moi si comozi, pe care ii pot combina practic cu orice: pulovere, tunici, sacouri, merg si cu cizme simple si cu tocuri cui.
sali spune:
astazi am nimerit si eu intr-o parfumerie...de fapt in doua...de fapt in trei, daca ma gandesc mai bine, doar ca a treia era si magazin de cizme, ca eu asta cautam.
in limita pielii disponibile si a faptului ca eram data cu kenzo amour LE PARFUM, un parfum destul de tare ca sa-mi mai pot permite cine stie ce jonglerii olfactive, am incercat :
PURE POISON de la Dior - mi-a placut mult, mai mult ca ELIXIR-ul.
INSOLENCE de la Guerlain , edt si edp...mi se pusese pata pe el in weekend, mi-am amintit ca am avut o hartie impregnata cu edp care si-a pastrat mirosul secole...dar mi se pare totusi ucigator de dulce si imi aminteste de o lotiune de plaja!
PLAY de la Givenchy, cel roz...nu am apucat sa vad care-i treaba cu el, ca in imediata lui apropiere a venit valul de Insolance edp...si play-ul nu a mai avut nici o sansa.
am vrut sa incerc HYPNOTIC POISON ELIXIR, aveau parfumul dar nu aveau tester.
gabika 22, incearca acest PLAY de la Givenchy( azi am incercat varianta roz dar exista si varianta mov, INTENSE )....eu cred ca s-ar putea sa fie cam ce cauti tu. vreau neaparat sa-i acord atentie altadata cand mai ajung, chiar mi-e dor de un parfum givenchy.
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Pe timp de iarna cand ies cu fetita la plimbare pe zapada, port numai jacheta neagra unisex Woolrich, pantaloni de camuflaj kaki si ghete din piele. |
...si cu asta cred ca ai mai spulberat putin imaginea de nereida despletita , care se conturase din greseala pe aici saptamana trecuta!
for you only , spre exemplificare :
sali spune:
dana, am vazut azi in parfumerie O d'Azur Lancome....il stiti , tu si/sau mama ta ?
arata OAU ! http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/O-d-Azur-8859.html
Gabika27 spune:
Sali mersi mult de raspuns! Cu singuranta nu o sa-l scap de la mirosit cand ajung in parfumerie( sper ca maine. am vazut ca ai scris ca erai data cu kenzo amour....offf....cat mi-l doresc...sunt nebuna dupa el(am o maneca de la haina pe care de vreo 4 zile o tot miros) numai k nu am gasit varianta portocalie ci numai cea alba si mie mi s-a parut ca orange mirose mai bine..si asa mi-am luat ange ou demon(sper sa nu fi gresit). Oricum am citit toate capitolele cu lolitele si vreau sa spun ca m-ai convins urmatorul o sa fie o lolita. Pup si seara frumoasa fetelor!