Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Saliii, ce imaginatie ai! Avem acelasi umor, parca am fi prietene .
Ma gandesc la bietul Leslie Nielson ca tot ai pomenit de Naked Gun. R.I.P. Master of comedy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Vanille Noir mie nu mi se pare ca aduce a Hypnotic Poison, nici macar ca un frate mai mic...E o combinatie de vanilie, imi place oarecum, dar cum zice si Rose e mai usor, l-as purta mai mult ca o apa de corp vanilata...Eu am de la Yves Rocher, apropo de asta o apa de corp cu miros de vanilie pura, cu care imi dau dupa dus, si la vreo jumate de ora ma parfumez cu parfumuri care nu contin vanilieasta sa vedeti ce bolnava sunt cu vanilia

In schimb Hypnotic...e asa luxos si sexy mmm...Eu cand imi dau cu el in par ma si scutur capul ma simt asa ca o regina
Era dat sotul intr-o zi cu el pe incheietura mainii si asa il adulmecam imi mirosea asa bine...n-am avut senzatia asta la nici un parfum pe care l-am purtat...e the best pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Buna dimineata parfumatelor? Cu ce v-ati dat azi? Eu mi-am dezinfectat mainile cu MaGriffe pentru ca atinsesem un loc infectat si nu am alcool in casa.

Rose, azi am deschis posta de la Pierre Ricaud si am incercat parfumul acesta. http://www.isabel-derroisne.com/fr/parfums-feminins/gandali/eau-de-toilette.htm Flaconul e foarte frumos, dar parfumasul miroase ca o apa de flori varsata pe un lemn. E simpatic, dar nu cuceritor. Ce bine, am economisit vreo 50 de franci!

Ieri am incercat mult laudatul Alien, mai mult din curiozitate; cum stiti, nu sunt fan al parfumurilor ultrasuperarhicomerciale, ci al celor clasice. Din pacate - sau din fericire - nu-mi place, desi are o compozitie foarte interesanta: iasomie, lemn, ambra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Ieri am incercat mult laudatul Alien, mai mult din curiozitate; cum stiti, nu sunt fan al parfumurilor ultrasuperarhicomerciale, ci al celor clasice. Din pacate - sau din fericire - nu-mi place, desi are o compozitie foarte interesanta: iasomie, lemn, ambra.

cum l-ai gasit( in sensul de cum ti s-a parut)?
de ce sau ce nu ti-a placut?

sunt curioasa sa vad ce spui pt ca extrem de rar avem ocazia sa auzim pe cineva speaking evil about alien.
geniest, am intrebat eu si pentru tine!

azi mi-am dat cu Trussardi -INSIDE .

si tot azi am incercat Fan di Fendy by Fendi , mi-a trimis rose mostra de multisor dar abia azi i-a venit randul la proba !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

sunt curioasa sa vad ce spui pt ca extrem de rar avem ocazia sa auzim pe cineva speaking evil about alien.

si tot azi am incercat Fan di Fendy by Fendi , mi-a trimis rose mostra de multisor dar abia azi i-a venit randul la proba !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

dar Innocent? Nimic, nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Citat:

dar Innocent? Nimic, nimic?

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

ce vrei tu? sa ma auzi speaking well of your baby innocent?

ai uitat ca am vb la telefon chiar in seara in care am primit mostrele? imi placuse, atat cat am putut sa-l adulmec..atat cat sa ma faca sa intorc capul dupa el pe site-uri ca sa vad cat costa .
mai departe nu am mers.

Mergi la inceput

Of Sali, e si Innocent un pui mic, dulce-fructat, un ingeras imbracat in stele. Angel e "the Mother" iar Innocent e un fel de Angel Dust (praf de ingeri). Parfum magic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

Citat:

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Multumesc, Sali !!!
Sa-ti spun un secret: eu ma bucur cand aud pe cineva spunand ca nu-i place Alien. In felul asta se evita cat de cat (desi in cazul Alien, e cam tardiv)ultrasuperarhicomercializarea, cum spunea blueeyes.
Si, de asemenea, sunt foarte incantata de variantele portocalii, galbene, lichioare s.a.m.d care se gasesc mai greu si nu sunt atat de cunoscute.

Draga Rose, cand mai ai chef de experiente olfactive, poti sa testezi si pentru mine Mirroir-urile lui Mugler??? Plizzzz... Sunt asa curioasa si chiar nu stiu cum le-as putea testa vreodata.

Pupici tuturor parfumatelor si, nu uitati, sa va lustruiti botinele ca Mos Nicolae bate la usa.

Mergi la inceput

Geniest draga mea as vrea sa testez Mirroir-urile, oh, de cand vreau si eu, dar nu sunt aici in nici o parfumerie . Poate Cait are mai multa bafta sa le gaseasca in Franta .

Vine Mos Nicolae, sa va aduca numai cadouri frumoase, nu joarde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Buna seara parfumatelor! Sunt noua pe aici, dar va toooot citesc...sunt de abia la capitolul 27 ca tare vorbarete ati fost. Sunt ca si voi in cautarea parfumului perfect si aveam nevoie de ajutorul vostru. Sunt adepta parfumurilor florale, usoare( am lacoste-pour femme, escada-signature, gucci II, very irresistible, hot couture..etc cam asta ar fi gama in care ma tot invart)Am nevoie de sfatul vostru pentru un parfum mai tare, mai de iarna...m-ar bate gandul pentru Ange ou demon dar nu stiu daca mi s-ar potrivi, Miracle l-am avut imi place(dar parca vreau sa schimb) The one, EA DIAMONDS Intense...offf ce multe sunt. Va rog sa-mi recomandat si mie un parfum frumos mai de iarna..nu neaparat din cele enumerate de mine.Cred ca v-am zapacit de la prima postare..astept un semn de la voi...Pupici!! Ma intorc la cap.27

Mergi la inceput