Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

ce faci , rose? cum e 1 dec. acolo? de ce nu scrii nimic?
au pus romanii gratarul cu mici in fata la primarie in berna si nu mai gasiti drumul spre casa de atata fum?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Am fost la serata Ambasadei.
Detalii: am purtat o rochie neagra pana la genunchi, poseta aurie si parfum Yvresse.

Mergi la inceput

Cum vi se pare Vanille Noir Yves Rocher? Am primit un servetel parfumat. Tot citisem despre el ca ar semana bine cu Hypnotic Poison, dar serios nu mi se par la fel.
Vanille Noir e mai mult un vanilat fresh, foarte lejer, un miros interesant dar cam trecator, e foarte foarte usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Cum vi se pare Vanille Noir Yves Rocher? Am primit un servetel parfumat. Tot citisem despre el ca ar semana bine cu Hypnotic Poison, dar serios nu mi se par la fel.
Vanille Noir e mai mult un vanilat fresh, foarte lejer, un miros interesant dar cam trecator, e foarte foarte usor.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

chiar ieri am primit si eu, dar nu l-am deschis, am fugit acum la baie sa-l deschid, il am in fata mea, rose tu ai nas de parfumier, seamana cu Hypnotic, chiar foarte bine, cel putin acum la inceput, primele note.
am dat bine cu servetelul pe mana, sa vedem...
mai am un servetel cu Yria, nu l-am deschis...

Mergi la inceput

Teo, in seara asta am pe mana Kelly Caleche. Desi l-am incercat in trecut, niciodata nu mi-a placut mai mult ca acum. Imi tot duc la nas incheietura mainii. Miroase atat de nobil, de curat, de chic. Parca ar fi parfumul lui Pretty Woman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Teo, in seara asta am pe mana Kelly Caleche. Desi l-am incercat in trecut, niciodata nu mi-a placut mai mult ca acum. Imi tot duc la nas incheietura mainii. Miroase atat de nobil, de curat, de chic. Parca ar fi parfumul lui Pretty Woman.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose eu in iarna nu l simt deloc dar vara e intr-adevar parfum de casa . doar ca asa cum am mai vorbit cu tine tot ce e de la hermes are niste note masculine ierboase nu stiu cum care ...nu ma atrag. am incercat si "jardin" urile ...voiam in vara parfumul perfect...kelly caleche merge f bine vara si ecurat asa dar ...parca prea simt un barbat dupa dus cand ma miros pe mine .

Mergi la inceput

Intr-adevar la Hermes predomina parfumurile cu note ierboase. Singurele exceptii mi se par 24 Faubourg si Elixir de Merveilles, tie nu? Astea au si ceva oriental in ele, mai dulci. Dar nici unul din cele doua nu e pe gustul meu. Kelly Caleche poate deveni in cazul meu inlocuitorul lui Jardin in Mediterrane dupa ce-l termin (eu sau sotul meu). Cu Kelly m-as da doar eu, ca nu e unisex. Dar nu acum, poate la vara, sa vad pana atunci. Nu mi-l doresc acum.
Doar l-am laudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

ma miram eu sa fie pe lista preferintelor tale !
mie si 24 fabourg notele finale tot masculine uscate mi se par alea parca s de la after...

da` alte miresme nu ai mai mirosit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

ma miram eu sa fie pe lista preferintelor tale !
mie si 24 fabourg notele finale tot masculine uscate mi se par alea parca s de la after...

da` alte miresme nu ai mai mirosit?

Ba da, acum gata, le-am testat pe toate in liniste. Despre My Queen n-am scris inca, e un cifru oriental-floral, usor pudrat si "noir". Are ceva sintetic in el, e un parfum original, dar nu simt note naturale in el, daca nu era McQueen putea fi orice firma de nivel B.

Giorgio Beverly Hills e ofensator de tare, uite, am stiut dinainte ca va fi tare, am pus un strop pe piele si ce a urmat pot numi o explozie olfactiva de flori intoxicante. Inteleg acum de ce e interzis in anumite restaurante sa intri parfumata cu el.

Am vrut sa te intreb, acel Raffinee, ce firma e? Nu e nimic inscriptionat pe sticla, credeam ca e de la firma Dana (care face si Tabu). Imi place mult, miroase a peltea de gutui si a flori. Mi-ar placea asa un ulei pt baie.

Gres Cabochard miroase a tutun si piele, nu e genul meu. Ii recunosc calitatile, doar ca nu mi se potriveste.

Caron pour une femme e floral-condimentat, parca vine din Extremul Orient. Mai mult simt condimente( cadamon, scortisoara, nucsoara) dar si ceva rasina spre final. Parfumul asta miroase a bazar!
Nu seamana in nici un fel cu Montaigne cel pe care mi l-am comandat. Credeam ca au ceva note comune intre ele toate "Caroanele".

Mergi la inceput

Am rugat-o pe mama sa-mi aduca cele 4 cataloage Douglas din Germania pe care le-am lasat la ea cand m-am mutat in Elvetia. E vorba despre niste cataloage vechi din 90, 91, 92, 93 . Primul asadar are deja 20 de ani, dar inca mai miros a parfum paginile impregnate. Sunt niste cataloage mari, grele, pline cu reclame la parfumuri, multe dintre ele azi nu se mai fac...

Mai contin interviuri cu parfumeuri foarte interesante, de le-as putea scana sa vi le arat! Clar ca dragostea mea pt parfum a inceput pe la varsta de 10 ani. Imi trimitea verisoara mea multe mostre pe atunci.

Intr-unul din ele, azi am vazut un parfum pe care demult il caut. Am avut odata mostra si mi-a placut la nebunie, dar nu scria pe ea numele firmei. Parfumul se numeste Noa Noa si eu juram ca il face Cacharel, stiind ca ei fac Noa, nu? Ei bine nu, Noa Noa de care zic eu e facut de o firma germana Otto Kern.
E un floral oriental dulce, gen Flower Kenzo, foarte foarte placut. Habar nu am daca mai e in productie sau nu. Acesta e:

http://www.fragrantica.com/perfume/Otto-Kern/Noa-Noa-7282.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

noutati de la givenchy:
http://www.fragrantica.com/news/Very-Irresistible-Givenchy-L-Intense-1837.html

nota de pruna...si culoarea sticlei.....hm...imi aduc aminte ca nu (mai) am nici un parfum givenchy si ca poate a venit timpul sa acopar acest aspect .

rose, ma uit la spotul asta si imaginatia mea o ia razna....imi amintesc de faza din naked gun cu priscilla senzuala care s-a dat cu capu' de nu stiu ce incercand sa fie seducatoare....
parodiind spotul cu liv, imi imaginez cum, dupa ce isi da jos ochelarii si isi scutura parul , se da very irrresistible cu capul de unul din podurile acelea pe sub care trece.

Mergi la inceput