Intrebare despre salariul adecvat bonei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158578
Poate ii dai sansa bonei sa plece mai repede spre salariile alea uriase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Si eu am vazut anuntul doamnei Kikina!

Primele impresii sunt riscante dar ....a mea e buna.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virag spune:

Buna fetelor .Eu sunt bona in Brasov si primesc 700 ron pe 8-10 ore .Copilul este adus la domiciliul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

foarte mult ii dai
Pentru 6 ore ar fi suficient vreo 7 mil lei vechi... mai ales ca nu face nici menaj cand doarme copilul.

Pana acum o saptamana am avut si noi bona (s-a imbolnavit rau si a trebuit sa apelez la after-school).
Pentru 6,5 ore plateam 7 mil, cu calcat (s-a oferit ea).

Ingrid si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

[Off topic, ma bucur ca m-ai salutat, Lou. Sper ca sunteti bine si ca ai terminat scoala, nu? ]

Va multumesc mult pentru idei, fetelor.

Deocamdata, am zis sa trecem peste iarna - nu mi se pare corect sa o pun pe drumuri sa-si gaseasca job in pragul iernii, mai cu seama ca e pensionara si se bazeaza mult pe banii de la noi. Cercetez acum ce e si cu Kikina, n-am mai avut timp sa ma uit pe forum in ultima vreme.
Eventual, dupa Sarbatori, o anunt ca vom opera o scadere de salariu, ca tot e la moda, din pacate.
Inteleg nevoia oricui de bani, dar eu cred ca trebuie sa fie multumite ambele parti; or, eu, in cazul de fata, simt ca nu este "congruent' ce se petrece.
E drept, dumneaei nu se plange niciodata de bani, face glume de genul "ah, credeam ca imi maresti salariul, mi-ai dat emotii", imi repeta de ceva vreme ca vrea o caciula de blana (apropo de Sarbatori, oare?) si imi spune mereu cat de bine se simte cu mine. Pai, si eu m-as simti, sa stiu ca primesc bani peste nivelul pietei si ca nu ma stresez prea tare pentru ei.

Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput