Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bella asa zic si eu , dar stiu daca vom avea raspunsuri la aceasta intrebare

Simona pai poti sa faci o zi intr-o pozitie, alta zi alta, le combini pe perioada fertila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Suna asa de bine...incat incep de pe acum sau mai bine de maine ca sotu vine tarziu

Mergi la inceput

Simona esti pregtita de atac, asa te vreau

Mergi la inceput

Fetelor sunt singura in casa si rad singura in fata calculatorului ...Daca mai beau un cindru scot bebelul alcoolic...Doamne fereste!

Mergi la inceput

Simona lasa ca iese bebelul vesel

Mergi la inceput

Am uitat o intrebare esentiala pentru mine: cat de mult conteaza efortul fizic in concepere? Ideal ar fi sa stau la birou insa eu sunt camerista.Nu am sa fac asta pe o lunga perioada de timp insa deocamdata asta fac.

Mergi la inceput

daca nu ridici greutati mari eu cred ca nu e o problema

Mergi la inceput

Simona eu iti spun nopate buna tie si tuturor fetelor, in zilele urmatoare sa ai un test pozitiv

Paula bafta la doctor maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Am uitat o intrebare esentiala pentru mine: cat de mult conteaza efortul fizic in concepere? Ideal ar fi sa stau la birou insa eu sunt camerista.Nu am sa fac asta pe o lunga perioada de timp insa deocamdata asta fac.

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet

nu cred ca are nimic...din contra stiu ca efortul fizic(sportul) intareste organismul asa ca ar trb sa se conceapa bebe mai rpd

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Greu nu este dar miscarile sunt rapide si trebuie sa ma aplec des.Grea ar fi salteau ....dar ridic numai colturile cat sa pun cerceasul dedesupt.Am avut colege insarcinate si chiar au lucrat pana in luna 5 aproximativ.Banuiesc ca daca ele au nascut la termen si totul a fost ok....nu este imposibil.Dar poate da Dumnezeu sa schimb locul asta de munca

Mergi la inceput