Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 5
kitty-27 spune:
katy,cora,bella,simona
draguta da sunt la ovulatie...facem si jap jap dar la 2 zile...si oricum parca nu mai sper...e dureroasa z1
ASPIRANTA LA BEBEL
draguta spune:
au fost multe care au reusit cu el dar probabil aveau probleme minore, de HSG mi-a zis odata si dupa s-a razgandit, nici eu nu am insistat
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 katy,cora,bella,simona draguta da sunt la ovulatie...facem si jap jap dar la 2 zile...si oricum parca nu mai sper...e dureroasa z1 ASPIRANTA LA BEBEL |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta au fost multe care au reusit cu el dar probabil aveau probleme minore, de HCG mi-a zis odata si dupa s-a razgandit, nici eu nu am insistat |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
draguta spune:
asa este cora, gimnastica e cam programata la noi, inainte femeile numai stiau de ovuatie, monitorizari si erau destresate veneau copiii imediat nu ca la noi
kitty-27 spune:
of cora...cred ca dau tarcoale butoiului..nu stiu ce am,dar am intrat asa intr-o melancolie..
ASPIRANTA LA BEBEL
SimonaS81 spune:
Fetelor pe mine ma speriati cu atatea probleme.Mie medicul mi-a zis sa prestam un an si apoi teste.Eu chiar nu imi gasesc cuvinetele pentru incurajarea fetelor cu probleme.Sunt cuvinte pe care le aud prima data in viata....sa-mi fie rusine.Oricum mult succes Cora si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa aveti un copilas sanatos. de incurajare.
draguta spune:
Kitty tu acum trebuie sa fii vesela, concepi trista?
lasa-ma pe mine la butoi ca maine, poimaine ma trezesc cu uratii, tu mai asteapta la rand
draguta spune:
Simona presteaza cu drag si spor, mai bine ca nu ai auzit de ele sa ai la ce sa te gandesti, hai ca poate ne anunti in curand vestea, in ce zi esti?
SimonaS81 spune:
Draguta la ce zi te referi?|Glumeam...Teoretic mai sunt 3 zile si imi vine.De obicei cm este de 27 de zile la mine dar s-a mai dereglat putin...oricum in medie 27.