Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 5
kitty-27 spune:
katy,cora,bella,simona 

draguta da sunt la ovulatie...facem si jap jap dar la 2 zile...si oricum parca nu mai sper...e dureroasa z1 

ASPIRANTA LA BEBEL
draguta spune:
au fost multe care au reusit cu el dar probabil aveau probleme minore, de HSG mi-a zis odata si dupa s-a razgandit, nici eu nu am insistat
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 katy,cora,bella,simona ![]() ![]() ![]() ![]() draguta da sunt la ovulatie...facem si jap jap dar la 2 zile...si oricum parca nu mai sper...e dureroasa z1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta au fost multe care au reusit cu el dar probabil aveau probleme minore, de HCG mi-a zis odata si dupa s-a razgandit, nici eu nu am insistat |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
draguta spune:
![]()
![]()
asa este cora, gimnastica e cam programata la noi, inainte femeile numai stiau de ovuatie, monitorizari si erau destresate veneau copiii imediat nu ca la noi
kitty-27 spune:
of cora...cred ca dau tarcoale butoiului..nu stiu ce am,dar am intrat asa intr-o melancolie..
ASPIRANTA LA BEBEL
SimonaS81 spune:
Fetelor pe mine ma speriati cu atatea probleme.Mie medicul mi-a zis sa prestam un an si apoi teste.Eu chiar nu imi gasesc cuvinetele pentru incurajarea fetelor cu probleme.Sunt cuvinte pe care le aud prima data in viata....sa-mi fie rusine.Oricum mult succes Cora si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa aveti un copilas sanatos.

de incurajare.
draguta spune:
Kitty tu acum trebuie sa fii vesela, concepi trista?![]()
![]()
lasa-ma pe mine la butoi ca maine, poimaine ma trezesc cu uratii, tu mai asteapta la rand

draguta spune:
Simona presteaza cu drag si spor, mai bine ca nu ai auzit de ele sa ai la ce sa te gandesti, hai ca poate ne anunti in curand vestea
, in ce zi esti?
SimonaS81 spune:
Draguta la ce zi te referi?
|Glumeam...Teoretic mai sunt 3 zile si imi vine.De obicei cm este de 27 de zile la mine dar s-a mai dereglat putin...oricum in medie 27.