Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 3
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Ela, bine ai venit la noi si fuga la odisee! Walkiria, graficul nu merge pt ca in loc de linkul de la index trebuie sa pui linkul de la "My home page" alegi din meniul din stanga linkul o sa fie de genul ff.com/home/un nr care era codul tau de utilizator Sper ca ai inteles ce vreau sa zic Bella, de care branza cu mucegai? ca-s mai multe...banuiesc ca ai folosit "roquefort" - na ca mi-am facut singura pofta, eu nu am mai mancat de mult ca aici braza e f grasa+ risc de taxoplasmoza, asa ca nu vreau exact cand incerc de www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
exact, la mine nu mai e risc de toxoplasma ca am avut si acum am anticorpi:D, la fel si pt citomegalovirus,rubeola..etc
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
draguta spune:
fetele cred ca trebiue sa strigam catalogul
AlinaBU, bibitica20, cos-minuta,deeva73,RaluCris,sorinake,SS -Tzuki, dana r. si lista continua, chiar daca treceti mai rar pe aici noi nu v-am uitat
cora79 spune:
citat din mesajul lui draguta fetele cred ca trebiue sa strigam catalogul AlinaBU, bibitica20, cos-minuta,deeva73,RaluCris,sorinake,SS -Tzuki, dana r. si lista continua, chiar daca treceti mai rar pe aici noi nu v-am uitat |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Angie844 spune:
Fetele, am intrat sa vad noutati dar vad ca nimic... Nu prestati cu drag si spor? Si asa e frig afara Ce faceti? Haideti ca trebuie populata odiseea de iulie-august!
Va pupic si sa auzim de cati mai multi bebei varateci, sau bobocei de toamna!
Mamica de Sarah-Aimée & 9s
SimonaS81 spune:
Buna seara fetele.Am ajuns si eu in sfarsit acasa...la mine e 7 inca.Avem si un nou capitol...multumim.
Gabyv eu am zis ca daca pana acum nu am ramas insarcinata adica din februarie, sper ca pana la nunta sa fiu insarcinata.Dar sincer nu prea sunt asa de optimista si in plus nu stiu ce sa fac cu calatoria in tara care ar trebui sa fie la sfarsitul lui iulie. Acum sa vedem si ce are Dumnezeu pregatit pentru noi.
Ela82 bine ai venit si iti doresc din suflet ca visul tau sa se implineasca si sa aveti un bebe sanatos si la termen. Parerea mea ar fi ca pierderea unei sarcini nu este doar o intamplare nefericita.Poate reusesti sa faci analize mai amanuntite.
Lorena_86 durerile in cosul pieptului ar putea fi de la o indigestie dar nu zici nimic de voma.Parerea mea ar fi ca cineva mai mare decat tine sa-ti spuna tatal nostru poate este descantata (imi cer scuze daca va supar dar mie mi s-a intamplat si chiar lesinam pe strada, acum fiecare face si crede ce vrea).Oricum ar fi daca nu trece ar trebui sa te duci la urgente sau maine la medicul de familie.Iti doresc din suflet sa te faci bine repede ca trebuie sa fii sanatoasa.
Bella mie imi place supa ta si ma bate si pe mine capul sa o fac....cred ca e delicioasa.Nu prea avem voie branza cu mucegai dar inca nu sunt insarcinata.
pentru toate fetele
draguta spune:
cora ma bucur ca tu mai intri,ne mai alinam si noi putin durerea aici una cu cealalta
cora79 spune:
citat din mesajul lui draguta cora ma bucur ca tu mai intri,ne mai alinam si noi putin durerea aici una cu cealalta |
draguta spune:
Kitty nu mai zici nimic sau esti la jap, jap? am vazut ca esti in perioada ovulatiei, spor la prestat
draguta spune:
cora la dr. mai merg dupa sarbatori, asa mi-a zis doctorul , el vrea sa incerc o inseminare
cora79 spune:
citat din mesajul lui draguta cora la dr. mai merg dupa sarbatori, asa mi-a zis doctorul , el vrea sa incerc o inseminare |