Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 12
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI
OANA
DL.P
Sa cresteti mari si frumosi!Dia,Danita,felicitari!
Plecam din noaptea asta spre bucuresti,ca nu se mai poate..
E vorba de o noua otita,de 9 zile,la 4 zile diferenta de cea anterioara...a facut punctie bilaterala si dupa 9 zile de tratament IV,colecteaza iar puroi in stanga.Si desi dreapta cica e bine..acuza dureri puternice in urechea dreapta...in toate otitele avute,niciodata nu s-a plans atat de rau de durere...stam pe nurofen si novocalmin la 4-5 ore si tot are dureri..
Sper sa nu fie mastoidita...maine la 9-10 vom fi la Budimex...Doamne ajuta!
aka spune:
La Multi Ani Paul
La Multi Ani Oana
multa sanatate si bucurii.
Lavinia ne rugam sa fie bine.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Laura13 spune:
lavinia sa dea DD sa gasiti o rezolvare la problemele lui mihaita.
dani iar e bolnav. febra de ieri, multumesc lui DD, deocamdata o face doar la 7-8h. dar iar se duce spre 39.
nu stiu de la ce, nu l-am dus la gradi, nu a fost la locuri de joaca, sta in casa doar cu noi, fara musafiri.
nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac sa fie sanatos.
in plus, in seara asta a plans tare din cauza durerile de burtica, i-am dat debridat, ca altceva nu am stiut sa ii dau.
mi-e asa de mila de el, mi se rupe sufletul sa il vad terminat, moale, fara chef de nimic..
mami, ma doare burtica.
mami, ma dor picioarele.
mami, ma dor manutzele.
mami, ard.
mami, mi-e rau.
iar eu nu stiu ce sa ii fac. nu stiu unde gresesc. nu stiu de ce nu pot sa imi tin puiul sanatos.
as plange si eu cot la cot cu el. dar nu am voie. si, din pacate, nu ajuta la nimic.
maine seara mergem la pediatra, la simi, pentru fetele din iasi. doctorita trandafir, din pacate, nu raspunde la telefon ... doar f rar. iar in spital nu vreau sa il duc, nu vreau sa mai adunam ceva si de acolo. iar la arcadia nu o gasesc decat vinerea. azi e luni ... nu pot sta pana vineri.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Lavinia - ne rugam sa ajungeti cu bine si sa fie totul ok ... sanatate .
Laura - parca o tinem lant, eu am fost cu Sara sapt trecuta cu febra si dureri - acum suntem bine. Noi tot la Trandafir mergem, dar mi-a raspuns tot timpul la tel ... poate avea vreo urgenta ceva. Sanatate si voua si ma rog ca toti fulguletii sa fie sanatosi si voiosi.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
saryta spune:
La Multi Ani, Paul
La Multi Ani, Oana
multa sanatate, bucurii si multa fericire.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ada!
La multi ani, Kaan!
La multi ani, celor ce poarta numele Sf Andrei!
Va ofer o
Noi ne pregatim pentru sambata... Sper sa nu i se intample nimic pana atunci....
Lavinia, ne sa fie bine. Asteptam vesti de la voi.
Laura, multa sanatate lui Dani. Nu cred ca gresesti tu nicaieri. Poate fi pe fond de imunitate scazuta dupa atatea belele din ultima vreme. Si noi am avut o serie de episoade din astea si am mers la dr. Rugina si ne-a dat pentru imunitate si parca altfel lupta organismul. La el cred ca e slabit. D-na Rugina e imunolog de specialitate, pe langa cea de alergolog. O gasesti in spitalul de copii sau cel mai bine la Transmed in Podu de Piatra. Daca mergi cu trimitere de la medicul de familie consultatia e gratuita.
danutz spune:
Ada
Kaan
.
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nume...si noi printre ei
Deci oficial am dat startul sarbatorilor la noi in casa. Rares a primit in dimineata asta un joc cu 2 masini de curse si cu un circuit de aprox 1m pe 1 jumate...a vrut sa-l ia cu el la gradi, i-am explicat ca nu-i incape in ghiozdanel, s-a lasat convins...dar diseara sigur o sa-l ia cu el la culcare
.
Lavinia, Laura, sa dea DD sa le treaca repede si sa se puna repede pe picioare!
ruxandra_sb spune:
La multi ani Oana!
La multi ani Eva!
La multi ani Ada!
La multi ani Herr P!
La multi ani David!
La multi ani Kaan!
Felicitari mandrelor mamici&tatici.. Leyla, Ralumat (io sper ca mai arunci un ochi din cand in cand), Danita, Bebinuta, Daniela si Dia!
lory32 spune:
Lavinia, Laura, multa sanatate puiutilor! Sa dea Dumnezeu sa se rezolve toate problemele si sa auzim vesti bune!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria (10 nov 2006)
m_monique spune:
la multi ani sarbatoritilor de astazi:
Ada
Kaan
La multi ani si celor care poarta numele Sf. Andrei!