Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 11
danita spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi !!!!
Eu, sunt tot prin semne ...... dar nitel mai bine ....
pupici
danita
Lavinia_P spune:
Va multumim din sflet pentru urari!
Am sarbatorit putin,pt ca tot au anuntat venirea verisorii si copiii unor prieteni, dar in rest nu suntem prea bine... nu mai iesim la liman..
Miercuri plecam spre Bucuresti..sper acolo sa rezolvam ceva...sunt tare necajita si nu vreau sa stric atmosfera de sarbatoare..
dandusa spune:
La multi ani micuta Eva,pui de Daniela.sa cresti mare sanatosa.si neaparat sa pui poze de la minunata petrecere!
Lavinia,
offf,ce trista esti si tare rau imi pare.zi ce te doare,zi de Mihaita,zi cum e.problemele fac parte din viata reala si voi doi faceti parte din viata noastra,trebuie sa ne spui.hai la dscarcat,cu toatele am avut nevoie intr-o zi.acum esti tu la rand.imbratisez tare mamica puternica si Mihaita cel scump.va faceti voi mari si scapati de toate,ai sa vezi!
.............................
cu vacinul,m-am lamurit.in prima faza am cautat pe net ca nu mai stiam ce-i dtp-ul asta.si in a doua faza am sunat o prietena care-i total impotriva vaccinurilor si care m-a lamurit pt totdeauna.am o groaza de materiale pe mail pe care daca doriti le pot impartasi.noi vom face un salt maret sarind toate vaccinurile pe care ar fi 'trebuit' sa le facem.la Radu am sarit deja ror-ul.
dandusa spune:
Lory,
am admirat printesa Deliuta.scumpa tare,tare.va pup pe amandoua
Ralumat,
sa va traiasca puiul mic
Bebinuta,
de cate ori vorbesc cu Crinuta de excursia noastra la Tm,imi aminteste de pisioasii vostrii scumpi si de numele lor simpatice.pupam falcute de Ada scumpa.ce ma bucur ca v-am cunoscut
iulia-stefy spune:
La multi ani, Monica!
La multi ani, Oana!
La multi ani, David!
La multi ani, Tudor!
Va ofer o ...
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.
danutz spune:
Eva
Oana
P
.
si m_monique
.
Lavinia, pare tare rau, sper sa gasiti repede raspunsurile care va macina acum1
m_monique spune:
multumesc pentru urari!
va invit la cafeluta de dupa-amiaza impreuna cu tort de ciocolata (facut de sot).
la noi de sambata a inceput sezonul sarbatorilor, si asa o ducem pana la sf. ioan. in fiecare saptamana vom avea cate un motiv de sarbatoare.
m_monique spune:
La multi ani din partea noastra fulguletilor care au implinit 4 ani zilele acestea:
Mihai
David
Maia Andreea
Octavian
Tudor
Oana
danita spune:
dragelor, poftiti la un fursec , un tortulet, o cafeluta si o sampanie de copii !!
Toata ziua dl P a asteptat sa inceapa aniversarea ... din pacate vor veni numai bunicii ... el tuseste, are niste bubite care eu sper sa fie vreo alergie ( desi nu cred) ... so... aniversare cu bucluc !
Multumim de urari si va dorim si noi sa fiti sanatosi si bucurosi continuu !
pup and komm hier ! ;)
D
danita spune:
P.S. de la 1 decembrie incepe calendarul de advent ;) iar noi , ne-am achizitionat calendarul dulce de la mag PLUS .... in fiecare zi are cate o cioco .....asta pana la Craciun . Cred ca asa va numara mai usor zilele pana vine mosu'
D