Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neata, hop si io!

Mayane felicitari!

Madalina bv !!!!!! Doloress, hai si noi cu vesti bune in domeniul 'placentar'

am si eu poze pe picasa, as vrea si io parola sau daca nu, poate imi sterge careva pozele; ca n-am inteles cum a ramas, am citit nenumarate mesaje si n-am prins cum a ramas; in schimb, mi-ar fi tare utila pt informatiile si cartile pe care le-ati postat pe gmail, ca nu le-am descarcat(fiind mai mult la scarbiciu), dar pe care vreau sa le studiez cand oi sta acasa.

o zi mermecatoare sa aveti!!

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

maimutzica ai PM
ma bag sa fac capitol nou.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

andriii cam asa am ajuns eu la concluzia - ca o sa trebuiasca. Ca daca ai canalele infundate... clar trebuie, daca bb nu suge tot lapticul din san... e bine sa-l golesti tu din cand in cand ca altfel poti face mastita. Nu stu situatiile in care nu trebuie, sau vreo mamica care sa zica ca ei nu i-a trebuit.
Tare bancul... mi-a placut!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

'Neata fetelor!

Bafta celor care mergi azi la eco! Va asteptam cu vesti bune!

roxx26 si eu am luat vreo 12 kg pana acum si sunt la aceeasi doctora ca si voi. Mie mi-a spus ca sunt ok pana acum si ca voi mai lua 1,5-2 kg pana la sfarsit... totusi sunt doar 2 kg diferenta intre noi, asa ca stai linistita.

referitor la poze, prefer sa nu comentez, nici nu as fi in masura, neavand nici o poza pe acel cont...

si eu m-am reapucat de tricotat, am facut in 3 zile cat facusem de un an de cand am inceput un fular

am montat patutul si comoda pentru bebe. mi-am inceput si bagajul de spital, dar mai am ceva de lucru...

sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Asta e asa...de cafea....de lecturat...http://www.coffeechat.ro/2010/11/sa-fii-sot-bun/?utm_source=mami&utm_medium=banner&utm_campaign=promo

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou(115)

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ppisic

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Buna seara, buburuzelor!

Referitor la concediul penatal, si mie imi zisese medicul de familie ca-mi da de la 32 de saptamani, asa ca am cerut medicului ginecolog adeverinta si mi-a dat de la 31 de saptamani. Poate imi dadea si mai devreme, insa nu stiu pt. ca nu am avut nevoie.

Ppsic, si bebelusul meu avea la 29 sapt.si jumatate 1,3kg si tot asa faceam comparatie cu bebelusii celorlalte fete, care erau mai marisor, insa doctorul mi-a spus ca e ok.

Va pup!

[31+]

Merci mult de incurajari . Tu ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult pe aici...
Tie cum ti s-a vindecat operatia? Pe mine ma mananca de numa' taietura cea mai mare...si arata si cam naspa dar doc. a zis ca e bine asa si e din cauza sarcinii arata cum arata si mananca..
Scuze daca te intreb, dar asa mai schimb pareri cu cineva in aceasi situatie

Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Operatia mea s-a vindecat bine. Se vede inca linia mai inchisa la culoare si cine mi-o vede ma intreaba daca am avut cezariana de curand. Singura problema este ca am o portiune de vreo doi cm deasupra operatiei pe care nu o prea simt...probabil au fost sectionati niste nervi...asta e...am uitat oricum de momentele neplacute de dupa operatie.

Nu am mai scris de mult, desi va citesc zilnic. Motivul e ca am momente cand sunt cam deprimata si n-am vrut sa influentez negativ pe nimeni. Eu am placenta praevia centrala si am avut episoade de sangerari. Ca urmare stau de ceva timp numai si numai in pat si ma rog la DD sa nu mi se mai intample si sa ajungem si noi macar la 37 de saptamani.

Va pup! O zi buna!

[31+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich La multi ani sa fiti fericiti impreuna
Gabiu sotului si petrecere frumoasa
Vas sper sa ti rezolvi problemele la serviciu
Relusha

se pare ca in fiecare zi avem cate un sot care nu e cuminte, le dam
fetele

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput