cristinescu sper sa-i aduca mosu' si ceva lui tati....adica ce-si doreste ![]()
![]()
ange am ras de ma lesinat
cu " kk sa dus sa faca baie"....a-ti fost mortali 
Cu kk, nici eu nu stiu ce sa zic...a inceput sa-mi spuna ca face...dar nu vrea la wc sau olitza....mai zilele trecute, pina sa ii pun apa in cada sa facem baie, ea a inceput sa se dezbrace dinainte si cum olitza sta vesnic in baie, nush ce ia venit sa se aseze pe ea, cum statea asa pe ea, probabil a simtit ca face ceva si sa chinuit ceva sa isi dea jos pampers-ul......eu trbaluiam, sa pregatesc cele necesare ptr baie cand aud deodata " mamiiiiii....ute,ute,ute..." era mandra nevoie mare, ca facuse ceva acolo(kk) este adevarat ca nu tot....il iau frumos pe ala si il arunc in wc, o intreb " mai faci??" si ea "da"...sa asezat la loc si a terminat fata ce incepuse....nu pot sa va zic cu ce viteza luminii sa sculat de acolo si din nou "mamiiiiii....ute,ute" ![]()
....eram atat de mandra...dar doar atat, nu sa mai intamplat nici pina atunci si nici de atunci incoace sa mai faca la olitza ![]()
![]()
pio, tinem pumnii sa fie totul bine!!!
cristina, o veste excelenta, sa dea Domnul sa iasa totul asa cum va doriti, sa aiba Hari o surioasa la anul!

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
daca sunteti cuminti, fac cap nou inainte sa plec de la birou.![]()
Edi si
Robi - 26.09.2008
Luminita, da, Lucia e genul de tarancuta cu bujori in obrajori. Cand e frig tare zici ca-i data cu culoare.
CAPITOL NOU
Edi si
Robi - 26.09.2008