Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

cristinescu sper sa-i aduca mosu' si ceva lui tati....adica ce-si doreste

ange am ras de ma lesinat cu " kk sa dus sa faca baie"....a-ti fost mortali

Cu kk, nici eu nu stiu ce sa zic...a inceput sa-mi spuna ca face...dar nu vrea la wc sau olitza....mai zilele trecute, pina sa ii pun apa in cada sa facem baie, ea a inceput sa se dezbrace dinainte si cum olitza sta vesnic in baie, nush ce ia venit sa se aseze pe ea, cum statea asa pe ea, probabil a simtit ca face ceva si sa chinuit ceva sa isi dea jos pampers-ul......eu trbaluiam, sa pregatesc cele necesare ptr baie cand aud deodata " mamiiiiii....ute,ute,ute..." era mandra nevoie mare, ca facuse ceva acolo(kk) este adevarat ca nu tot....il iau frumos pe ala si il arunc in wc, o intreb " mai faci??" si ea "da"...sa asezat la loc si a terminat fata ce incepuse....nu pot sa va zic cu ce viteza luminii sa sculat de acolo si din nou "mamiiiiii....ute,ute" ....eram atat de mandra...dar doar atat, nu sa mai intamplat nici pina atunci si nici de atunci incoace sa mai faca la olitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, tinem pumnii sa fie totul bine!!!

cristina, o veste excelenta, sa dea Domnul sa iasa totul asa cum va doriti, sa aiba Hari o surioasa la anul!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

daca sunteti cuminti, fac cap nou inainte sa plec de la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Luminita, da, Lucia e genul de tarancuta cu bujori in obrajori. Cand e frig tare zici ca-i data cu culoare.

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Mergi la inceput