Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 16
alexa si mami spune:

in sfarsit m-am pus si eu la zi cu pozele:) am vazut copilashi minunati Chris, Anna si sorela Alice, David si Stefan, K1 si K2
, toti frumosi foc!!!
Lala te-ai facut gagica de gagica, cat de mult ai slabit!!! Bravo!
Nusha nu a vrut sa se arate:(
Nikoliciu straluceste de fericire, deh cu asa printese e si normal 
Roxi ne-a pacalit cu pozele, nu a pus:((
Dya multa bafta cu examenele ce te asteapta!!!
toata gasca, fug la bai...
khristin spune:
Nushulica, uite aici: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=10758836
Alina, si tu esti la rand cu poze 
O duminica placuta sa aveti 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
claudinna spune:
neata, dragelor!
vrea cineva??
lala, sunteti simpatici rau! bine ati revenit din vacanta! v-ati plimbat, nu gluma!
nikolici, nusha, aveti niste copii minunati!
va e greu acum, dar cui ii creste inima de fericire cu asa frumuseti?
sanatate copilasilor bolnaviori!
noi am fost duminica la o petrecere si, ca de obicei, fetita gazdelor era bolnava...iar parintii ei au "uitat" sa ne anunte...
de joi ne viziteaza o febra care tot creste...a ajuns aseara la 40, desi copilul alerga si canta prin casa...extremitatile reci, fruntea rece...doar toracele ardea...mai si tuseste, ii curge si nasul, dar firav...
azi ar fi a treia zi, sper sa scapam fara antibiotice...daca pana maine nu trece febra, am incurcat-o
sunt foarte furioaasa pe acesti oameni, pentru ca nu era un capat de tara daca ma anuntau! este a 3-a sau a 4-a oara cand il imbolnavesc pe R in stilul asta si ne vizitam cu ei numai la ocazii speciale...de cateva ori pe an
ba eu de fiecare daca cand R a fost racit si urma sa vina ei pe la noi, i-am sunat si i-am anuntat...sau daca trebuia sa mergem noi la ei, am lasat copilul acasa...iar acolo am avut surpriza sa constat ca fetita lor era racita si ei nu au zis nimic
sa o iau ca o inconstienta, sa o iau ca pe o rautate...dar mor de ciuda, pentru ca R mergea f bine, de mai bine de 2 luni nu a mai luat niciun medicament...imi vine sa ma dau cu capul de pereti, dar asta este...
dyanira spune:
Clau imi pare tare rau.Unii oamenii sunt chiar de neinteles...
Multa sanatate lui Razva!
Alina multumesc.
Khristin da asa e si tare am nevoie de libertatea asta de miscare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
avem o vreme urata rau:( vreau si eu zapadaaa 
Clau imi pare tare rau pt R, multa sanatate va dorim!
Kris am poze de la petrecerea voinicilor, e link pe mail![]()
Duminica placuta in continuare!
angelynna82 spune:
hello,
Dya spor la invatat si bafta la examene 
Matilda 
Claudinna eu asta o privesc ca prostie amestecata cu inconstienta din partea parintilor, mereu am anuntat daca aveam vizita de la cineva cu bebe ca a noastra e racita sau bolnava, si la fel am vrut sa fim anuntati...
ultima oara, am intrebat eu parintii baietelului care a facut rotavirus...pt ca a mea s-a jucat cu el...dar ei nu ar fi venit sa imi spuna ca e bolnav copilul...poate am fost privita cine stie cum insa mai bine sa fiu sigura decat sa imi sufere copilul...
nu m-a deranjat doamne fereste ca s-au jucat ci faptul ca nu am fost informata in legatura cu virusul luat de copilas...asa ca sincer te inteleg, noi am scapat acum dar poate data viitoare la alta boala nu scapam
sanatate lui Razvan si tie putere
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
claudinna spune:
Ange, asa e normal, sa anunti, ca sunt copii...
cred ca vad boala ca pe o rusine, nu ca pe o normalitate...sau poate ca pe un esec al lor, ca parinti...
faza e ca n-am mai intrebat, stiind ca eu le zic de fiecare data...dar imi statea pe limba
nu m-am gandit ca-s asa inconstienti...ce sa mai
sa ne facem bine odata!
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Ange, asa e normal, sa anunti, ca sunt copii... cred ca vad boala ca pe o rusine, nu ca pe o normalitate...sau poate ca pe un esec al lor, ca parinti... faza e ca n-am mai intrebat, stiind ca eu le zic de fiecare data...dar imi statea pe limba nu m-am gandit ca-s asa inconstienti...ce sa mai sa ne facem bine data! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Sunt unii parinti care cred ca daca ii dau copilului antibiotic il pot trimite in colectivitate: parc, gradinita, petreceri, etc
Sanatate multa!
_irina_ spune:
Lidia exista si "medici" care considera ca daca un copil ia antibiotic poate sa mearga in continuare la gradinita (cresa). 
claudinna spune:
exista diferite faze ale bolii, cand nu mai este contagioasa...
eu intreb dr dupa cate zile pot sa-l scot in parc, de ex, unde se intalneste cu alti copii
acuma, sunt si cazul fericit care are cu cine lasa copilul acasa, dar trecand acum printr-o viroza destul de urata, m-ar durea sufletul sa stiu ca vor suferi altii din cauza mea
de sambata seara, R nu a mai facut febra, insa tuseste uneori pana se ineaca si vomita tot...va dati seama ce s-a speriat, desi am facut sa para totul normal...azinoapte, de cate ori tusea, se punea pe plans si cu greu l-am linistit. n-am dormit toata noaptea
sa vedem ce zice dr azi, poate-i schimba siropul de tuse. mi se pare ca Stodalul e apa de ploaie
culmea e ca nasul nu-i curge, e doar umed asa...nici infundat nu este
va lasa
calda
sa aveti o zi frumasa si sa fiti sanatosi!