Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
am trait cu impresia ca am facut anumite placti...cand de fapt nu le-am facut, iar acum la salariu trebuie neaparat sa le platesc..plus cateva datorii...si vin mosii...iar copilul meu a vazut azi o reclama cu o papusica si a spus "veau pusa" asa ca...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
nushulica spune:
m-am emotionat si mi=au dat lacrimile,da, asa e am 2 baieti frumosi asa cum mi=am dorit dintotdeauna,mi-am vazut acum visul implinit...sunt tare fericita ca ii am si sunt sanatosi!!!cand ne uitam la ei seara cum dorm unul langa altul ne dam seama ce viata saraca aveam pana sa=i avem pe ei\!!!
multumesc frumos pt complimentele la adresa baietilor le voi transmite![]()

nikole printesele tale sunt superbe!!!ppt karina am avuut tot timpul o slabiciune si pt zulufii ei,daca si k2 va fi la fel eu nu promit ca baietii mei nu o sa le curteze![]()
![]()
diana laptopul sh a fost 4.5mil e un asus cam obosit dar merge you-tube ul pe el si ii functineaza dvd-ul asa ca e perfect
noi nu am putut sa=l prostim pe david cu laptop de jucarie ca isi dadea seama de diferenta
asa ca a intrat direct in paine![]()
piolica
nu te-am citit de muuult o pupam pe elsa

ma retrag la somn ca acush se trezeste fafanelu![]()
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
nikolici spune:
dya multu mult pt gramajul pt aerosoli.O sa i fac de maine macar 2 sedinte pe zi.
nusha ce frumos ai scris cu saracia fara copii, iti dau dreptate 100%, cu toate ca tati azi a clacat la noi si a zis sa mai auda el vreodata ca mai vreau vreun copil.:)))Adaevarul ca s a trezit si K1 si K2 urland si na, nu stiam cum sa ne impartim.Amandoi suntem varza la capitolul spate.
Cum dormi cu picii tai?Cum ii adormi?Cat de cooperant e David la adormit?
dyanira spune:
Niko cu placere.
Sa va faca bine si sa scapati de muci!
O fi clacat tati dar cine era asa mandru in poze cu K2 in brate?
Chiar vroiam sa zic ca mi se parea ca nu exista pt el fericire mai mare decat minunea care o tine in brate.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Ufff Angy imi pare tare rau de incurcatura
Sper din suflet sa rezolvi si floricica sa fie happy cu pusa ei draga 
Niko iubita , oboseala si stresul isi spun cuvantul , nu te intrista , nu ai de ce . Vorba Dyei , cine e mai mandru decat el cu minunea creata in brate ??? 
Nushu ce frumos ai zis 
Mai fetelor aici ninge intr-un stil ... Nu se mai opreste 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
khristin spune:
Nushulica, pupam mamica tanara
, sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei
. Sa stii ca oboseala e continua, eu am ajuns sa vad cum se adevereste zicala aia copii mici, griji mici, copii mari…
. Chris are tablita aceea de la Crayola Double Easel. Mi se pare mie, sau baietii tai seamana foarte bine intre ei ?
Dyanira, succes la condus o sa vezi ce bine e cand te bucuri de libertate de miscare. ![]()
Babytza, aici a fulguit un pic, dar au fost minus 9 grade. Ne pregatim treptat pana la cele -40 
Nikolici, sa-ti traiasca printesele. 
A propos de numarul de copii
, am o colega la scoala care are 3 copii (2 fetite si un baietel) si tocmai povestea azi cum a facut baiatul dupa carte, ca avea emotii mari ca va iesi tot fetita
si ca isi dorea saraca si pe el 4lea, dar barbata’su de frica
si-a facut bietul vasectomie
. Eu am incurajat-o si i-am spus ca e reversibila totusi
.
Mamicilor, nu-mi spuneti ce-ati cerut Mosului in scrisoare?
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
lala77 spune:
Alice ieri la telefon:
-sa-mi aduci ceva!
-ce sa-ti aduca mami?
-2 oua Kinder, o papusa care vorbeste, o papusa care face pipi, o papusa care bea din biberon, margele beadoes, pe Stefania, un cd cu Peter Pann...
-ho, opreste-te! tu crezi ca eu am banii lui Mos Craciun?
-da' cati bani ai?
-cam de doua oua Kinder
-bine atunci, ada ouale si vorbesc cu Mosul pt restul
Neata!!!
Nushulica, e greu acum dar o sa fie si mai usor!

Niko, f frumoase minunile voastre,
Imi vine s-o mananc pe cretulina.
Angelyna,

sa treaca!
Mergem sa facem un tortulet ca e ziua lui Tanti D, bona!
nushulica spune:
neatzaa!!!
la iasi ninge ca in povesti de pe la ora 6 copacii si-au imbracat hainuta alba e superb afara,david cand a vazut cum e afara a vrut sa iasa direct pe geam sa ia zapada in mana
abia asteapta sa iasa cu saniuta
eu am dormit ca naiba fafanel al meu a papat de parca ar da foamea acush
la 1 la 3 la 4 la 5.30 si de la 6 e treaz
niko
si noi mai clacam,normal nu ai cum altfel la cat stres si oboseala se aduna mai ales ca david e tot bebelush nu pot sa zic ca ma inteleg cu el la ceva deocamdata,plus ca are suzi papa din bibe si face in pampers...am numarat intr0o zi am schimbat 12 pampersi la amandoi
atunci chiar am clacat i-am zis sotului ca o sa ies din casa si o sa miros a caca ca-mi intra mirosul si in piele de cati pampersi schimb
si la noi inca e greu cu somnul...la cel de pranz e groaznic ca sunt singura cu ei,de obicei cand adoarme david incepe stefan sa caraie sa scartaie mi-l trezeste pe david care plange prin somn nu vrea sa deschida ochii ca nu si-a facut somnul si atunci il pun pe stefan in scaunelul acela cu vibratii(numai in el adoarme,afara de bratele mele)il duc in sufragerie,il adorm iar pe david si abia cand doarme adanc stefan il aduc si pe el in dormitor...de obicei dupa ce il pun si pe stef in pat david mai doarme max jumate de ora deci eu nu prea pot dormi
apoi la somnul de seara e un pic mai simplu ca e si tati acasa,dar destul de greu iarasi pt mine ca amandoi adorm doar cu mine
si atunci procedez in felul urmator:sotul sta in sufragerie cu stef in brate si eu inhcid usa la dormitor ca sa nu auda zgomote sau plansete si il adorm pe david(david adoarme fara exceptie cu desene pe youtube) dupa ce doarme david tati se duce langa el si eu in sufragerie il adorm pe stef...cand a adormit si stef il duc si pe el in pat si asta e!!!
simplu nu?
ma bucur f mult in schimb ca pe timpul noptii david doarme atat de adanc incat nu-i aude scartaielile lui stef cand ii schimb pampersul sau cand papa....macar atat!
bine am avut acum 1-2 sapt o perioada mai nasoala ca i-a iesit lui david un canin si plangea noaptea prin somn ,se trezea stef plangea si el ...david plangea pana voma
spala-l nu vroia ,statea cu okii inchisi...ehhh am scapat,groaznic a fost/...mai avem de indurat un singur canin
kristhin
ma bucur tare mult sa te vad si pe tine aici cu gasca la un moment dat ai cam chiulit![]()
poti sa-mi dai un link cu tabla aia sa vad si eu poate ma orientez sa iau de pe aici daca gasesc daca nu poate gasesc pe amazon
mi se descarca laptopul asa ca inchid mesajul dar revin vreau musai sa va pun o poza cu pampersatii astia 2 ai mei care dormeau fata in fata si suzetau amandoi
f dulci
revin
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
nushulica spune:
ha! s-a descarcat al meu l-am luat pe al sotului
daca se descarca si asta mai am "parasuta"lui david,asta daca mi-l da ca vad ca butoneaza acolo nevoie mare face un desen in paint si vorbeste intr-una...zic mami ce faci acolo?sesenez
ce desenezi? mosu caciun aduce cadouri![]()
da,kristhin seamana baietii asa tare intre ei ca intr-o zi am gasit eu o poza de cand era david mic avea 2luni si mi-am adus aminte ca am pastrat hainutele cu care era imbracat in poza aia,l-am imbracat si pe stef cu ele i-am facut poza si i le-am trimis sotului si saracul nu si-a dat seama care si cum
deci da seamana,eu imi aduc aminte perfect momentul cand i-a scos din burtica si i-am vazut prima oara pe amandoi si sunt identici
stefanut un pic mai bolfos doar,are deja 6kg david avea greutatea asta pe la 3luni jumate
diana intru acum pe linkurile alea care mi le-ai dat tu cu jucariile sa vad poate comand si eu ceva,merci
babytza sa va bucurati de zapada,imi inchipui cum o sa reactioneze soricelul![]()
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
matilda33 spune:
Bine v-am regasit din nou! Va citesc destul de des dar nu apuc sa scriu la fel cum as dori...
Eu m-am plans la toata lumea ca ai mei bebelini de cand au inceput cresa au tinut-o dintr-o viroza in alta, au tusit timp de aproape 2 luni continuu (cu pauze de 3-4 zile) dar ... m-am suparat pe toate suspensiile, antibioticile si medicii care-si dau cu presupusul, i-am dus la un control amanuntit la TBC, iar analize si pana la rezultate i-am pus pe BARAKA si fructe cu vit C. Multumesc lui DD au aproape o sapt de cand sunt ca-n miezul verii, am uitat de mucisorii grosi si verzulii, de tusea uscata si apasatoare, de starea usor apatica, ba chiar mi-am facut curaj si de ieri le-am spus ca "gata, nu mai sunt scutece la magazin, va trebui sa facem numai la oala mica sau mare"
Sper sa nu ma bucur prea devreme, dar deocamdata merge!
Iar am admirat copii frumosi 

si am citit istorioare f nostime (Abia astept sa "bodoganeasca si ai mei repede, deocamdata ne limitram la propozitii f scurte sau 2-3 cuv concise si la obiect (Ana tzeasu = Yana vrea ceasul sa se joace)
in concluzie: e o adevarata placere aceasta prietenie virtuala!