pisica ragusita

pisica ragusita | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Sa nu radeti...dar Morgan al nostru a ragusit! Miauna incet si ragusit, abia se aude, el care mieuna frumos de tot inainte. Ce s-a intamplat? E prima toamna/iarna cand iese afara(anul trecut era pui necastrat, in aprilie a facut un an) si ieri a fost destul de rece, cu vant...2-4 grade plus umezeala, ca asa e la noi. A stat afara toata ziua, noi am plecat la 7 de acasa cand a iesit si el si am venit acasa dupa ora 19, cand ne astepta la usa. Azi dimineata a iesit afara, ca nu il putem tine in casa dar noroc ca sunt acasa azi si la 9 l-am vazut pe terasa si a venit in casa, acum doarme. Incerc sa il tin in casa azi, pe cat posibil...nu are alte simptome, a mancat bine, nu ii curg ochii, nu stranuta, nu tuseste, nu e mai cald decat de obicei. Oare e nevoie de consultatie la veterinar? Sau le trece si pisicilor o raceala banala de la sine, ca noua, oamenilor? V-ati confruntat cu asa ceva?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Mai este ragusit motanul?Ati fost la veterinar?Ca si a mea catelusa este ragusita de cateva zile,dar ma bucur ca este vioaie si mananca.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Mai este ragusit motanul? Noua ni s-a intamplat de cateva ori sa fie pisi ragusita dimineata, sa scoata un "behait" in loc de miau, dar sa-si revina dupa vreo jumate de ora, cam ca omul care n-are voce la sculare. Dar pisi a noastra nu iese afara.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu, nu mai este ragusit, i-a trecut in doua-trei zile. A stat mai mult in casa a doua zi si era deja mai bine. Nu am mai ajuns la veterinar, am zis ca asteptam si cu el trei zile, ca si cu copiii :)). Alte simptome nu a avut, deci nu a fost bolnav/racit.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput