Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

catank , de ce spui ca ar trebui sa ma rogi sa mananc?? sincer, ti se pare ca sunt slaba??? ca ma confruct tareee cu pb asta in ultimul timp :((( desi sincer, eu am vad numai bine nu iti imagina ca mananc acum cioco cu caru'....azi de ex am mancat 40 gr si aia nu cioco pura ci stafide trase in cioco si arahide trase in cioco.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

bbyasmi, raspund eu chiar daca nu-mi era adresata intrebarea mie mi se pare ca numai burta e de tine..ceea ce e f bine
dar sa nu uiti ce zicea doctora..dulciurile nu intra la calculul caloriilor..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi n-ai luat rosii, ...a fost ok din pct meu de vd. Fireste ca nu putem combate acest aspect in totalitate...pentru ca se intelege gresit mesajul.... este o diferenta in a minca putin si prost...si a minca mult si sanatos.
Eu prefer si recomand varianta a doua.
mikibuna strategie!!! Am mai invatat ceva... eu nu obisnuiesc ...in general cind vad ceva si imi place imi cumpar atunci...chiar daca peste o saptamina vad acelasi lucru cu 50% reducere nu sunt ofticoasa. Dar acum, recunosc ca nu este rau de tinut minte. Barvo, te felicit!
roxy mi-am adus aminte, ... vreu si eu inf legat de celule stem. Te rog. Oricum, ma orientez catre cei de la CORD BLOOD CENTER. De vrut, da vreau...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, eu am 3 mese principale de cate 500-600 calorii aprox. dimi, la pranz si pe la ora 16-17 si apoi pe la 17 un mar sau un iaurt mic. intre mese nu mananc nimic. decat apa sau ceai. acum mai sunt si mici, mici exceptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Vad ca-mi da si fata semne de trezire ...

Miki voi incerca si fara sa vedem ce o sa iasa
Yasmi ca sa completez cu privire la intrebarea ta ca uitasem...productia de lapte la mine crestea daca mancam prajeli mancaruri gen fast-food.. cum bagam o supa, o ciorba cum lapticul era slab mai mult spre apa chioara si bebe tot sugea dar nu se satura deloc, avea momente si cand plangea iar eu credeam ca o doare burtica..pai norlam ca de foame nu de la colici
Mandreeac sper si eu Ce frumos deja a inceput sa fei energic in burtica..al meu bebe e inca lenes..rar da si el cate un semn..Stefi nu era asa, era mai energica..cred ca si de aceea ii place sa danseze acum Multumesc ca mi-ai citit povestea
Viss foarte frumos ca ai gemeni..tot timpul mi-am dorit si eu dar nu a fost sa fie..da mai am o speranta.. poate la bebe 3..numai ca trebuie sa-l mai conving si pe al meu
Roxy te asteptam cu vesti de la eco
Ally lasa ca vei da tu jos kg puse..eu am pus deja 8 da' nu-mi mai bat capul..revin eu la "normal" dupa
Yasmi nu stiu nici eu...am avut noduli tari la un san(de 3 ori am facut) care ma dureau si cand ma atingeam, caldura si masajul atunci cand fata alapta m-a ajutat mult.. Am scris eu in listuta de boby inchise parte pe parte
Catak da nu m-am suparat..sau mi-a trecut

Trimit si asta ca merg sa ma ocup de mancare

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

bb_yasmi am facut referire la faptul ca ai inlocuit o amasa importanta...cum ar fi prinzul, ...cu 4 sau 5 clatite. Nu mai retin. Gresit din pct meu de vedere Adica dai mincarica sanatoasa uneori..pe dulciuri Nu esti slaba, esti foarte bine...cit trebuie...OPTIM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

bb_yasmi am facut referire la faptul ca ai inlocuit o amasa importanta...cum ar fi prinzul, ...cu 4 sau 5 clatite. Nu mai retin. Gresit din pct meu de vedere Adica dai mincarica sanatoasa uneori..pe dulciuri Nu esti slaba, esti foarte bine...cit trebuie...OPTIM.

aasa e!! ai perfecta dreptate!!! dar daca mai bagam si mancare pe langa atunci.... sunt mici-mici exceptii cum spuneam

Mergi la inceput

strumphy cine stie pe unde este? gateste sigur... parca asa am citit. Ma bucur draga mea ca ai luat si tu actiune, ... ca nu mai maninci seara .FELICITARI! Dar tot sunt curioasa sa aflu cite linguri de fasole ai mincat aseara alaturi de Nick? Sa stiu daca ai meritat florile din plin sau nu....

Apropos... superb gestul sotului tau, ca florile toate sunt fumoase...indiferent de soi.

Mergi la inceput

picky te intrebam de furia laptelui, pt ca eu am trecut prin ea...si nu m a ajutat nimic inafara de injectiile pt desfundarea canalelor si pompa de muls.

doamneee cat e ceasul deja!!!!! ce repede trece timpul. in jumatate de ora merg dupa printesa. azi are dansuri...

Mergi la inceput

bb_yasmi ai dreptate! Astazi cind am ajuns acasa, era un verisor de-al sotului la noi in vizita...nu ma mai vazuse de anul trecut...stia ca sunt gravida dar cind m-a vazut se astepta sa vada un butoi probabil... vai tu abia ti se vede burta!!! Esti tare bine, asa te vad! Multumesc zic eu... La care mama soacra completeaza... pai daca nu maninca, toate prostiile maninca numai sanatos nu.!!!
Eu surid.... si o intreb? Cind m-ati vazut ultima data? Stiti ce am mincat eu de atunci si pina acum? Am fost rea...dar cind stiu ca sunt importiva mizeriilor care se gasescf in unele alimente, si stie ca nu sunt adepta lor... totusi spune ca stau nemincata si cind maninc, maninc ce nu trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Baga sub nas strumfi, salata orientala cu ceapa verde , ou si masline negre, asta dupa ce a stat pe tron dimineata am fost si eu regina nah cred ca de la fasolele alea de le-ammancat aseara , mai bine spus de la carnati am luat si eu 3 guri si 2 feliute de carnati si gata m-a dat peste cap Am bagat niste toast imediat dupa ce am venit de pe tron dar tot imi era foame ca nu mancasem nimic, decat lapticul de dimineata si 4 biscuiti Asta e oricum ultima masa pe azi , mai pe seara daca m-o lua foamea, bag o banana sau un ma si multa apa si trece

Am si o stare de cacao , cred ca de la vreme, e inchis si urat , numa nu ploua ... m-as duce sub plapuma ca am dat drumul si la caldura si numa buna r fi un nani acum

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput