Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor burticilor!

Gind la gind cu bucurie...roxy si mandreeac.
Am plecat din Buc doar acum de dimineata la ora 6 si la o am fost aici la servici...cit de cit aporape de casa. Plecata de luni...

Am fugit un pic mai devreme de la servici astazi, sotul m-a vazut schimbata la fata, ... si mi-a dat liber pina maine la 8 dim
Drept pentru care am reusit sa citesc cit de cit... mult mai scrieti fetelor, mult, ..foarte mult

cu ce sa incep?
happiness sper ca esti multumita de "ucenicul tau"..cu privire la tarta realizat#259;. Fetelor multumesc tuturor pentru aprecieri!

Astazi am implinit 21 s am foto facute la burtic de la 20 s si 4 zile le postez acus. (am zis sa raspund la apel mai intai)

Am ajuns si eu astazi pt a doua oara la medicul de familie aici de cind sunt gravida...m-au anuntat vecinii ca ar fi spus dna dr sa mai dau si pe la ea sa ma intrebe de sanatate
Am luat de la servici si o adeverinta de salariat si i-am dat-o in primire...o astepta de ceva vreme, plus diverse analize. M-a lamurit si cu concediu cind si cit trebuie luat...
Oricum mai devreme de 18 febr nu scap...deci daca nasc la sfirsitul lui maerie...stau ceva acasa.

Noi suntem bine, micuta Ioana mai activa decit mamica ei , ....tot trezit la 6 culcat la 23 zi de zi....dar suntem ok, multumim Domnului. Am reusit sa punem si noi 2 kg. Cred ca de la tarta mi se trage. Deci, ...oficial am +2.
De mincat .... eu zic ca sunt destul de echilibrata, pap diversificat si cit de mult pot sanatos...evit preparatele de cumparat. Se stie asta la mine! Salata de praz, salata de sfecla rosie (dar cruda), salata de varza rosie+alba, legume sote de tot felul, ...ciorbite cu carne de curte, supe la fel,...acum incep cu ciorbite de legume ...incerc sa elimin carnea+lactatele usor ...din cauza postului. Vreau si eu macar o saptamina sa tin....
Inainte le tineam pe toate de peste an si ma simteam excelent...

Imi place ce ati discutat... multe informatii, trebuie sa cuget la ele si revin cu intrebari.
tutror

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

AllyLaur nu cred ca este tarziu

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

djlaura01...multumim...o sa am fix 22 sapt atunci

Ally , Eduard 21 sapt bebe

Mergi la inceput

catank

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ally si Catank bine ati revenit si ma bucur ca totul este bine si bebicii sunt activi.

Ally morfofetala e ideal sa o faci intre 22-24 de sapt asa mi-a zis dr. Deci esti in grafic

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank ai auzit ca am intrebat noi de tine?ma bucur ca esti bine. ai un pragram.......

ally ma bucur ca ai mai dat un semn. burtica este foarte frumoasa este bine cum mergi tu la eco morfo la 22 de sapt. nu este deloc tarziu.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

mai dar madutza_bra si yoni pe unde sunt?ca ele erau foarte active

_

Mergi la inceput

fetelor care din voi a scris despre cum ar trebui sa fie un carucior bun? ce trebuie sa aibe, cum trebuie sa fie, material, roti, tot.... nu mai gasesc unde era.

Mergi la inceput

dorinut eu stiam ca aia 600+200 raman intregi. adica daca ai salariul mic poti lua 800 lei , nu stiu daca se aplica 15% si la astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

djlaura, dorinut, roxy

Am pus si poze cu burtica!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput