Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Imi pare tare rau ptr Felix!... Chiar acum.... cand mai e un pic pana de sarbatori sa aiba un asemenea ghinion...
In cate luni e?
Pupici!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

stefulici si eu am observat ca imi curge mai mult decand iau aspenter
denisa sa stai cumintica la caldurica si sa ai grija de bebei

adrianaady imi pare nespus de rau de ceea ce i se intampla lu' felix, ma rog la bunul D-zeu sa fie puternica

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Buna fetelor,

Vin si eu cu o intrebare...poate cineva stie sa-mi raspunda:unde se poate face la Cluj histeroscopie exploratorie cu biopsie de endometru?
Mi-a fost recomandata pentru ca am factorul V Leiden si am facut doua fiv-uri nereusite.As face aceasta analiza dar nu stiu unde sa merg si la cine.
Multa bafta fetelor si cat mai multe vesti cu burtici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Buna, dragele mele.
Astazi am fost tare bucuroasa, insa bucuria mea s-a intunecat cand am citit de Felix. Nici nu am cuvinte sa spun ce simt. Mi se pare totul atat de nedrept si de dureros. Sunt alaturi de tine, Felix.

Am fost bucuroasa fiindca la eco bebe s-a dovedit ca se dezvolta f. bine, are 350 de g (deci la limita maxima pt aceasta varsta), si... se pare ca este fetita. Astea sunt motivele pt care astazi am plutit, pana am aflat despre Felix.
Chiar ma hotarasem sa fac o pauza de DC, fiindca nu mai vreau sa citesc lucruri negative care sa imi produca si mie ganduri negre. Cand intru nu ma pot abtine sa trag cu coada ochiului la subiecte mai dureroase, care ma consuma si ma macina mai mult decat realizez pe moment.
Asa ca...draga de Felix reprezinta un motiv in plus sa ma trag un pic de-o parte.
Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati pe mine. Daca cineva are nevoie de mine, imi poate trimite oricand un PM fiindca vad alertele in mail.

Anna, eu am fost cu gandul la divort dupa ce am avut baiatul, culmea, nu? Atunci ar fi trebuit sa fim in al noulea cer, dar cred ca depresia postnatala si-a spus cuvantul.
Sfatul meu e sa incerci sa iti reamintesti ce simteai candva pt sotul tau, cand nu era adunata atata suferinta, cand inca erati increzatori si plini de speranta. Pe vremea cand m-am indragostit de sotul meu scriam un fel de jurnal (stiu, copilaresc... desi nu mai eram o pustoaica), in care descriam cele mai importante evenimente din viata mea. Atunci am scris despre el, ce sentimente si senzatii am avut, totul in detaliu. Cand ma mai apuca "nervii", citesc acele randuri si parca simt din nou acei fluturasi in stomac... si asta imi da puterea sa o iau de la capat. Iti doresc sa te regasesti, iar in sotul tau sa vezi din nou dragostea. Veti mai trece prin multe impreuna, dar nu trebuie sa uitati ca luptati de partea aceleiasi baricade. Nu vreau sa par atotstiitoare, doar ti-am impartasit experienta mea.
Denisa, ai un loc special in inima mea, iti urez succes de data aceasta!
Ariadna, daca nu ma descurc cu formularele alea o sa te rog sa imi trimiti si mie mail sau pm cu ce le-ai trimis fetelor legat de clexane.
Brotacel, ai grija de voi!
Ruxandrada, Ramonella, Tamaryllis sa cresteti mari cu bine!
Daca am uitat acum pe cineva, sa ma ierte, dar tare sunt necajita cu Felix.
Hai ca nu vreau sa fiu melodramatica, va pup pe toate si va mai tin la curent, cand voi fi iarasi pregatita moral sa intru.

20+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floaredemac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

As fi vrut sa va spun ca nu e sigur diagnosticul...dar nu pot.
stie ca va ganditi la ea, de aia m-a rugat sa va scriu ...

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

nu se poate... chiar nu se poate...
mi-e sufletul indurerat.

felix

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau felix

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Offf mai Felixmotanel, cuvintele sunt de prisos in aceste momente, nu pot sa va spun decat sa va intareasca DD.
.

Floricicademac sa faci ce este mai bine ptr,confortul tau psihic si linistea ta sufleteasca. Iti multumesc ptr. gandurile bune.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Acum sa va spun de ce stau la pat, am facut ET cu doi embrioni, cam ametiti de 72 h, am bombardat cu progesteron injectabil si nu mai stiu cum sa stau, ma doare si cand merg parca sunt o ratami-am pus pe "bucute" felii de lamaie, acum astept varza de la piata, concluzia ca sunt foarte sexi.

adrianaady,Ariadna,simonia,alla76, iar daca am uitat pe cineva le pup de doua ori, sa-mi fie iertata uitarea, dar daca ma-ti vedea cum scriu......cu fundul in sus si capul in jos,pe-o parte

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Buna fetelor, am intrat sa mai vad ce faceti ...

Din pacate m-am lovit de aceasta veste legata de FELIX ...

Felix nu pot sa iti spun decat ca imi pare sincer rau si ca sper intr-o minune, dar mai ales ca iti sunt alaturi si iti voi fi alaturi orice ar fi. Multa putere ... vei avea nevoie. Daca te pot ajuta cu ceva sa nu eziti sa ma cauti.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput