Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -
Raspunsuri - Pagina 14
floaredemac spune:
Stefulici, Miha: Cu placere! Nu e meritul meu 100%, fetele care s-au ocupat de la inceput de acest subiect au avut grija sa puna pe prima pagina instructiunile!
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Anitta_O spune:
Ma uit la analizele mele si nu pricep nimic. La alea in care e scris si intervalul cu valori normale e ok. Inteleg si eu ca 63% se afla in intervalul 60%-140%.
Insa nu inteleg ce e asta pro c. global =0,65 cut off 0,8. Adica e de bine sau de rau?
Celelalte valori sunt asa:
LA1/LA2=0,95 negativ H<1,2
PC=92% (70-140%)
PS free 63% (60-140%)
AT III=90% (80-120%)
homocisteina=13,21 (normal 3,7-13,9)
Ma puteti lumina un pic?
Daca ar aparea si Miki, ar fi grozav!
brotacel83 spune:
indra eu am ramas insarcinata in toate cazurile in mod natural, din fericire. e adevarat ca sunt o fericita ca am ramas insarcinata f usor si de 3 ori intr-un singur an. am aflat de mutatie abia dupa a 2 a sarcina pierduta si am urmat tratamentul dr Uscatescu ( aspirina, magne B6, vit C, acid folic,).
iti doresc din suflet sa iti tii bebelul mult dorit cat mai repede in brate :)
floricica eu ieri am fost la eco din nou asa ca te inteleg si te sustin sa faci eco de cate ori simti ca vrei sa te linistesti ca bebe e bine. doar cine nu a trecut prin ce am trecut noi si cine e usor dezinformat poate spune ca sunt prea multe ecografii.atat timp cat nu fac nici un rau, le facem pt linistea noastra si sa tinm sub control orice ar putea sa apara.
eu am intrat in sapt 19, avem 260 gr placenta este fundic posterior dar arata f ok, col inchis si sa nu uit de scurgerile mele (spooting) care continua dar deja nu le mai bag in seama cat timp bebe e bine.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
floaredemac spune:
Brotacel Ma bucur ca sunteti bine si bebita nu iti da emotii!
Placenta posterioara fundica e f bine, asa am avut-o si eu cu baiatul cel mare (de cate ori scriu mare imi vine sa rad... daca l-ati vedea cat este de copilas...numai mare nu e!) si a fost in regula pana la sfarsit.
Azi parca am simtit ceva gadilaturi sub piele din nou, asa ca un picut m-am mai linistit. Va multumesc pentru sustinere si pt rabdare, fetelor, ca atata ma mai vaicaresc....
Da Doamne sa fie bine la toate gravidutele si aspirantele sa ne prinda din urma cat mai repede!
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
p@ulici spune:
Dragele mele, eu am inceput sa lucrez sunt foarte aglomerata, insa m-am inscris la un concurs si sper sa si castig ... pentru a pune bazele unei fundatii pentru prematuri. Va rog daca se poate sa ma ajutati si sa imi acordati stelute, care pot sa imi aduca tot mai aproape visul.
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Anitta_O spune:
Am votat. Sa te ajute Dumnezeu in planurile tale! ti-am citit zilele trecute povestea pe blog, m-a durut foarte tare sufletul pentru voi.
Vreti sa cititi putin in urma, la ceea ce am scris mai sus? Pentru ca sunt noua pe forum, mi se modereaza raspunsurile o bucata de vreme, si nu aveti cum sa le vedeti la timp.
floaredemac spune:
Paula, te-am votat, te-am comentat, si te-am pus si la statusul de la messenger, asa ca poate mai strangem ceva stelute!
19+ DPN 15 aprilie 2011