Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floaredemac/floaredemac.jpg)
floaredemac spune:
Stefulici, asa:
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]................[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
Intre parantezele patrate si litere nu tb sa existe spatii (de exemplu in loc de [ hr] tu pui [ si imediat dupa scrii hr apoi inchizi paranteza, si tot asa), le scoti tu, iar unde sunt ....... scrii textul tau. Ar trebui sa mearga. Daca nu reusesti asa, fa-ti-o cum vrei tu intr-un mesaj obisnuit apoi ia-o cu copy si pune-o cu paste direct la sectiunea pt semnatura din profilul personal.
Anitta, te intelegem, nici noi nu am vrut neaparat sa descoperim balariile astea, dar ne-au descoperit ele pe noi si ne-au facut probleme cu sarcinile...
Eu in locul tau as incerca sa iau legatura din nou cu d-na dr prin e-mail, daca ai uitat sa o intrebi unele lucruri si crezi ca te-ar putea ajuta. Eu personal nu stiu mai multe, dar poate fetele "veterane" ti-ar putea da niste pareri. Scuze, am recitit cu atentie mesajul tau si am vazut ca ai o sarcina pierduta si vrei sa reincepi "tratativele" pt un bebe, deci cu atat mai mult ar trebui sa iti pregatesti organismul. Si sa ai grja cu medicamentatia prescrisa de d-na dr, sa nu aiba efecte legate de sarcina si perioada de preconceptie. Succes!
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
![](gravida.gif)
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
STEFULICI, 2 sarcini pierdute mici nu sunt accidente. scrie-mi adresa ta de mail sa te indrum ce investigatii sa faci din aproape in aproape ca sa nu dai o caruta de bani pe analize.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
FELICITARI Denisa! suntem aici cu pumnii stransi pentru tine!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
![](images/user_woman.png)
housepocket480 spune:
Stefulici si noi suntem intr-o situatie similara, asteptam sa ne redresam financiar sa-mi fac analizele astea de trombofilie.
Pana atunci stim doar de hiperhomocisteina mea. Ce tratament a facut sotul de ati avut asa imbunatatiri?
Fetelor, gasesc pachetul acela de trombofilie si la Victor Babes?
Ariadna
ti-am dat mail.
Mai fetelor, care mai stiti sa butonati forumul, cum fac sa-mi schimb username-ul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Buna fetelor!
Am mai scris acum catva timp aici, dar am disparut o perioada. Povestea e scurta: 2 sarcini pierdute in mai putin de un an, la 7, respectiv 9 saptamani. Am facut analize la Fundeni, trebuie sa le refac dupa 6 saptamani de Aspenter (din 2 in 2 zile, ac. folic, Magne B6, vit. C si vit E (10 zile pe luna). Problemele ar fi la proc. global (este 0.4 fata de cut off 0.8) si la anticorpi lupus anticoagulant 1.7 (normal fiind 1.2). In principiu mi s-a spus ca problema ar fi Factorul V Leyden si a fost exclus SAFL. Dr. Uscatescu mi-a zis ca voi continua si in sarcina cu Aspenter, iar din saptamana 20 voi face si Clexane. As vrea sa merg la Synevo si sa continui analizele, dar nu stiu cu ce sa incep.
ariadna33, imi poti scrie si mie, te rog? nu stiu daca imi pot activa pm-ul.
Multumesc mult!
Toate bune tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Floaredemac, multumesc de raspuns. I-am scris doamnei dr mail inca de aseara, astept acum raspuns.
Intre timp am primit si rezultatul la RMN-ul de ieri, se pare ca a avut dreptate, mici accidente vasculare cerebrale. La 35 de ani?...
Nu sunt acasa acum, dar si la mine analiza aia in care aparea "cut off 0,8" era mai mica, era 0,6. Nu asa trebuie sa fie?
SARA_HS spune:
Salutare fetelor!!
Nu v-am mai scris de vreo doua capitole, cred. La mine la birou e stres mare de tot si o caruta de nervi; toata lumea e nervoasa si se cearta cu toata lumea, eu fiind cea mai rea dintre toti si nu ma pot abtine. . Desi, daca ma gandesc bine, acum sunt cuminte, fata de cum eram in alte sezoane. Sa fie din cauza tratamentului care contine si magne+B6??
Anyway.
Denisule, felicitari bre pentru outze!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine mai departe si sa iesi cu burtica din tot tavalugul asta.
Gravidutelor, vad ca toata lumea e ok si tare ma bucur!! MRN... (uff, ce nick mai ai si tu), e bine acasa?
MeAlex, cand ai mers dupa rezultate, la Fundeni, nu ti-au spus si ce analize genetice sa faci? Eu zic sa incepi cu FVL ( pentru siguranta ta), MTHFR si mutatia factorului II. Si ce nu inteleg este cum de ti-a spus ACUM ca vei face Clexane din sapt. 20, daca inca nu ai facut analizele genetice...
SARA_HS spune:
Annita, fratele meu a facut primul accident vascular cerebral la 37 de ani, dar care s-a lasat cu consecinte mult mai grave; in timp, si-a revenit. Anul trecut l-a facut pe al doilea.
Dar el nu face niciun tratament si e fumator si consumator de cafea.
Deci, daca esti predispus si mai ai si niste gene mutante, se poate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
@SARA_HS - mi-au zis ca nu mai este nevoie sa fac vreo analiza, desi am intrebat insistent (asta mi-a zis o dna care cred ca e doctor, nu am mai vazut-o pana acum acolo, le stiu pe celelalte asistente)...Banuiesc ca a spus de Clexane pentru ca vrea sa imi dea preventiv, habar nu am (mi-a spus din mers, nu am vorbit mai mult)...din cate am inteles proc.global se refera FVL si din ce am mai citit pe forum, asta inseamna ca trebuie Clexane. Nu stiu cum a decis ca voi face din saptamana 20...
Multumesc mult, e bine-venit raspunsul!