Palatoschizis si formele sale (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Ewy spune:
Buna seara dragelor si dragilor
Din suflet va multumesc ca sunteti alaturi de mine, inseamna enorm de mult! Stiu ca ma intelegeti mult mai bine decat cei din jurul meu caci si voi ati trecut sau urmeaza sa treceti prin asa ceva.
Voi reveni cu vesti imediat dupa ce ajungem acasa.
iulyana spune:
EWY iti sunt alaturi te inteleg si te sustin ,mult suces si te astept cu vesti
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....
henrietta spune:
Buna seara.Eva sa iti dea D-zeu putere si curaj sa treceti cu bine peste operatie. Iuliana multumesc pentru raspuns. Bun venit Cristina. Cecilia recuperare rapida Adelinei. Salutari tuturor
ginye55 spune:
Fetelor, tine cineva legatura cu Ewy la telefon azi? Ne aduce cineva vesti de la ea?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Eva, Dumnezeu sa fie alaturi de voi, ma rog pentru micutul tau sa treaca cu bine acest hop, pe care viata ni l-a pus in cale!
Recuperare grabnica piticule Eduard! Multa putere mami Eva!
Te asteptam cu drag!
Ewy spune:
Buna ziua
Am revenit acasa, din pacate anestezistul a suferit un atac cerebral si operatia piticului meu s-a amanat pentru.....nu se stie cand. :(
Din pacate drumul la Timisoara am apucat sa-l facem si tare obositor a fost.
Incaodata din suflet va multumesc pantru gandurile bune, chiar v-am simtit alaturi de noi
ginye55 spune:
Ewy nu-mi revin....imi pare rau ca ati fost amanati...era bine daca va anunta din timp. Drumul e obositor, exact cum ai spus. Off... M-a dat peste cap vestea ca anestezistul are probleme asa grave de sanatate. E un om painea lui Dumnezeu. Si f bun profesionist. Din punctul meu de vedere unul dintre cei mai buni din tara.
Sper ca amanarea voastra sa nu se prelungeasca mult....cu siguranta va tb sa gaseasca un alt anestezist pt moment.
Edit: imi aduc aminte cand a venit in salon sa-i faca anestezia lui Edi. Saracul urla de foame, dar cand omul asta a deschis gura si i-a vorbit, pur si simplu s-a oprit din plans si a inceput sa rada. Are o vorba f calda...credeti-ma, fetelor, nu exagerez cu absolut nimic. Si am trecut de 2 ori prin mana lui, ca sa spun asa. Sper din suflet sa-si revina.
Scuze de off-topic, dar m-a dat peste cap rau de tot.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
crisu_r spune:
Ewy imi pare tare rau ca lucrurile nu au mers conform planului, dar nu uita ca Dumnezeu le aseaza pe toate si ca, poate, intamplarea asta este spre bine.
multa sanatate
Juke spune:
Auna seara mamici, tatici sio cei mici.
Observ ca nu a mai intrat nimeni de vreo 2 zile.
Asteptam cu nerabdare site-ul.
O seara buna!
iulyana spune:
buna ziua .....nu mai e nimeni pe aici??????am o mare rugaminte stie careva numele medicului suedez?si daca vor din mamicile care au op cu echipa de suedezi .........SUNT MULTUMITE????????cum s-au recuperat copii??????cicatricile cum sunt?????am foarte multe intrebari...........s-au dat raspunsuri despre op doar atunci recente dar acum??????????dupa????????SPER SA NU SUPAR PE NIMENI DAR SUNT CURIOASA SA AFLU DETALII SI DUPA PERIOADA DE RECUPERARE ................cum sunt copilasii????????...................................................................................................................................................CECILIA te astept cu nerabdare
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....