Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am avut Laternefest la gradi. Am fost foarte emotionata (imi venea sa plang rau la un moment dat, dar m-am abtinut, de jena...). Matei a fost de acord sa stea langa copii. Si a fost cuminte si serios toata serbarea! Imi mai facea el cu mana uneori... am pus poze pe FB si imediat pun si link cu filmuletele ;).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Spre rusinea mea am uitat sa-i spun Elarei LA MULTI ANI! Sa fii fericita alaturi de minunile tale de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
valen vezi sa nu aiba ceva la burtica...si Andru a avut o perioada cand refuza mancarea,am pus seama pe faptul ca merge la gradi ,ca e obosit si indispus tot timpul...nu vroia sa manance sub nici o forma,nici la gradi ,nici acasa...plus ca si vomita..eu am zis ca-i de la lapte dar am constatat ca nu a fost asa...i-am luat de la farmacie un sirop naturist pentru giardia ..i-am dat o saptamana si s-a cunoscut..am facut o saptamana pauza si apoi inca o cura de 7 zile...acum mananca f bine,tot timpul rontaie..chiar dupa ce mananca mancare mai rontaie cate ceva..gen pufarine sau grisine...Matei cum s ecomporta?iti zice ca-l doare burtica?sau pur si simplu nu vrea sa manance?a facut diaree?

Nu are absolut nimic la burtica. Abia am terminat tratamentul pt oxiuri... Nu e nici constipat, nu face diaree...doar figuri si fite, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti...

Si cand nu mananca e atat de marait, ca nu ma inteleg cu el....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Vali,ce interesanta casa de marcat..cat si de unde?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

75 ron de la Selgros. E marca Simba... Are banda care se invarte, sertar de bani care se scoate - cu monede si bancnote, are scaner cu sunet, cititor de carduri la fel, calculator... Mie mi-a placut, la fel si lui...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Am avut Laternefest la gradi. Am fost foarte emotionata (imi venea sa plang rau la un moment dat, dar m-am abtinut, de jena...). Matei a fost de acord sa stea langa copii. Si a fost cuminte si serios toata serbarea! Imi mai facea el cu mana uneori... am pus poze pe FB si imediat pun si link cu filmuletele ;).

nu toata lumea stie germana, draga mea.. ce inseamna Laterne...asta?

Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=ca23888bb482ad01513eb9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Vali, crezi ca eu stiu? :D E o serbare cu felinare ;)-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

intrebare: si-a mai ciobit cineva un pic din smaltul unui dinte?
Ca mie azi dupa-amiaza mi s-a rupt un pic din smaltul unui dinte din fata. Nu prea se vede ca e luat mai mult din grosime decat din lungime, dar este asa aspru ca ma deranjeaza la limba si buza.
Am incercat sa ajung tot in aceasta dupa-amiaza la dentist ca sa lustruiasca un pic zona cu asperitati si nu stiu daca merge pusa o mica plombita transparenta sau doar lasam asa, dar cu acele asperitati ajustate, insa: dr-ita mea nu-i decat sapt viitoare si nici in alta parte nu au avut locuri libere pt programari. AM incercat la Medlife, nasul bitzei, Medsana ... full.
Deci, cum imi rezolv eu problema? A mai patit cineva asa ceva?
Ma gandean la pila de unghii, dar am dat o data si am avut sentimentul ca mi-am pilit creierul si nici rezultat vizibil nu-i. Altceva? Idei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Matei
Cred ca se va toci de la sine ruptura

Mergi la inceput

Nico,

Foarte frumoasa serbarea, dar recunosc ca nu inteleg nici macar un cuvant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Matei
Cred ca se va toci de la sine ruptura

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Offfff.
Si lui Matei in cat timp i s-a tocit, ca este deranjanta situatia?

Mergi la inceput