Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoredanaB
Alynta nu stiu la ce te referi cand intrebi de "tati".Daca fac fata situatiei?....am de ales? nu ma plang , m-am obijnuit cu "muzica " din casa noastra.E tare frumos cu doi copilasi chiar daca de multe ori sunt terminata fizic. Ma bucur ca se simte mai bine cumnatul tau...insanatosire grabnica! de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
Scuze confuzia! Ma referea la alta mamica si anime 2ingerasi care isi creste singura copii! Ii uitasem numele!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ehei m-am delectat cu poze frumoase! Ce mamici cu silueta am vazut!(stiu eu ca ele nu recunosc, ca mai vad ceva surplusuri, dar bravo voua ca parca nici nu ati nascut!)
Pity foarte faine realizate pozele de la botez! Fotografia cand il scoate din apa si cad stropi e superba!
Puiutza m-a dat gata poza cu sapca! Tu esti foarte fotogenica!
Natasie ai copilasi tare frumosi!
Andr33aaa ca baietel adorabil acolo! Si o mamica frumusica foc!
Lora Adelina se mentine in forma! Ce iubitoare si protectoare e sora mai mare!
Mai3 ce fetita dragalasa! Ce bolfute acolo mai mai!
Oramona ce bucle are fata mare! E superba! Si cea mica e o draguta! Vei avea mare ajutor cu doua fete!
Simona sunteti o familie faina! Foarte expresivi! Poza in care tu-i pupi manuta copilului e faina de imprimat!
Donna frumusel si Tudorelul vostru!
Nicopic ce papusica frumosa vazui!
Ana si Maia a crescut!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
office spune:
Fetelor, va intrebam cum procedati cu copii ami mari pentru ca noua pediatra ne-a recomandat sa nu o mai ducem pe Iuli la gradi pana la primavara. Ea merge o saptamana-doua raceste, iar sta acasa si tot asa. In plus si il poate imbolnavi pe cel mic. Deocamdata el e bine, uneori stranuta mai des sau tuseste putin dar cam la atat. In schimb pe noi ne-a terminat cu racelile!
Insa ei ii place la gradi plus ca si pentru mine e mai usor acasa doar cu cel mic. Acum se pregateste si de serbarea cu Mos Craciun si Doamne fereste sa-i spui ca va sta acasa!
Meme de Maiu si Lulia
nastasie spune:
noi trebuie sa mergem ca suntem la pregatitoare si la anu' la scoala.dar razvan al meu nu prea culege virusii.insa anul asta dupa primele 4 zile a luat de acolo.acum i-am facut gripalul si sper sa fim sanatosi cu totii pana in primavara.
alynta, multumim de complimente.si voi sunteti o familie frumoasa.
chiar vroiam sa intreb si eu de 2ingerasi.sper sa fie bine.nu a mai scris de mult.
calin de cateva saptamani de ex cand il tin cu fata spre lume nu mai sta cu capul lipit de mine ci se trage in fata.este foarte curios.acum mai nou isi apuca biberonul, il studiaza, il pipaie.dupa ce mananca imediat se ridica , nu mai sta in pozitia aia aproape intins.si are un joc la picioare de parca a baut 7 energizante.
acum a atipit asa ca ma duc sa preg bibe de noapte.ne auzim mai tz.
andr33aaa spune:
buna dimineata! va explicam mai sus cam ce se intampla pe la noi de o ora jumate
pupici si o zi minunata sa aveti!
alynta, multumim
summertime spune:
Ana, cat sta Maia in leganus? Ca a mea sta maxim 20 minute si asta cand este bine dispusa, ca seara cand e agitata nu sta nici 5 minute.
Caruselul e bun, ii atrage atentia mai mult timp? Te intreb pe tine ca Maia pare a fi la fel de agitata ca Miriam din ce povestesti
-------------------------------------------------
proaspata mamica
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime Ana, cat sta Maia in leganus? Ca a mea sta maxim 20 minute si asta cand este bine dispusa, ca seara cand e agitata nu sta nici 5 minute. Caruselul e bun, ii atrage atentia mai mult timp? Te intreb pe tine ca Maia pare a fi la fel de agitata ca Miriam din ce povestesti ------------------------------------------------- proaspata mamica |
Summer,la inceput nu prea statea in leganus,dar acuma,adoarme imediat in el.Aseara a dormit vreo ora in el!A inceput sa-i placa.
La carusel,sta si jumate de ora si se uita dupa plusurile alea si-i plac melodiile.Are 4 melodii(Bach,Beethoven,Mozard si sunet de natura-greieri,pasarele,broasca..) Acuma sta de vreo ora si gangureste,rade si se uita la carusel.
Merita din plin investitiile!Si leganusul si caruselul! Mie imi sunt f folositoare,am scapat de carat in brate toata ziua!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
ayda_m spune:
Buna mamici!
Off greu mai tin pasul cu voi...ziua nu ma lasa deloc Andreea sa stau la calc...vrea sa tasteze, sa butoneze mouse-ul..iar seara am "miniconcert" cu radu...dupa 6 seara vrea numai in brate si il tot doare burtica cred..ca nu se linisteste decat la mine in brate...si o tinem asa pana pe la 9-10 seara...
Eu sunt ff obosita...raducu nu prea doarme noaptea, se trezeste destul de des...sper ca in curand sa se schimbe ca sunt ff obosita....ziua ma oboseste si andreea...dar trece, e frumos cand ii vad pe amandoi cum cresc
Am avut si noi duminica trecuta botezul,a fost tare frumos, si vremea a tinut cu noi iar bebe a fost tare cumintel
Daca vreti sa ne vedeti am reusit sa urc ceva poze
http://family.webshots.com/photo/2168934030106074700odiObY
Imi pare asa rau ca nu apuc si eu sa raspund fetelor...mereu zic ca imi fac timp dar ziua e aproape imposibil cu pitica...si seara sunt franta...dar eu mai sper in zile mai bune
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
summertime spune:
multumes aba. in cazul asta iau carusel si eu, sper sa-i placa
si eu o car in brate de la 8 la 2 in fiecare noapte...dar macar apoi doarme 7 ore
proaspata mamica
summertime spune:
vroiam sa scriu multumesc ana
proaspata mamica