Pastila de a2a zi

Pastila de a2a zi | Autor: ViBe

Link direct la acest mesaj

Buna!Problema mea este in felul urmator: pana in luna octombrie am luat anticonceptionale,folosindu'le strict pt rolul lor de contraceptie.Am hotarat sa nu mai iau pt ca contactul sexual avea loc cam o data - max de 2 ori pe saptamana si am hotarat sa folosim prezervativul.Evident dupa intreruperea anticoneptionalelor menstruatia mea s'a dereglat.Trebuia sa vina pe data de 7 normal.
Sambata noapte,pe 13 noiembrie, am avut un contact sexual cu preervativ care cu ghinionul de rigoare s'a rupt.Duminica dimineata am luat Escapelle,intr-un interval mai mic de 12 ore.Menstruatia mea nu venit nici pana azi,desi simptome am avut(iritabilitate,dureri de spate,dureri de sani).Ce parere aveti,si-a facut efectul pastila de a2a zi,in conditiile in care sufar de psoriazis si am ca tratament un ce'ai din plante de peste 2 ani(pe prospectul Escapelle scrie ca medicamentele din plante,in special sunatoare,diminueaza efectul)?Sau ce sa fac?Nu sunt la varsta la care sa imi doresc/sa pot avea un copil.Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

da,pastila ta si a facut efectul!!este 99% sigur.pastila nu permite implantarea ovulului fecundat pentru ca ingroasa mucoasa uterina.
fa ti un test de sarcina,sa fii mai sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ViBe spune:

Multumesc Silvia! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Din pastila de a doua zi ai grija sa nu iti faci un obicei de a o lua de fiecare data cand se intampla cazuri de genul asta.

Mergi la inceput

Nu imi fac:) Acum imi pare rau ca am renuntat la anticonceptionale. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Poti sa faci o pauza si pe urma sa iei iar AC.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mi'a venit!Gata acum sunt linistita!Multumesc pt raspunsuri :*

Mergi la inceput