Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ukume pt incurajari!!!

Apropo, pe cine pot eu sau omul meu sa deranjam cu mesaje in caz de voi naste la ore "indecente" ?

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

E valabil ptr toate fetele...eu sunt nu am zi si noapte ...iar laptopul e deschis non stop...
Pot da vestile fara probleme (telefonul e pe gmail sau va dau PM care vreti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ummmmmm......pierd din dop.... Greturi..... Am citit si eu pe net ca sunt semne de apropierea nasterii!!!!!
Nu. Nu. Nu. Inca imi doresc sa raman la statutul de ou kinder macar 2 saptamani!!!!! Promit ca stay cuminte in pat!

Heheehe 14kg?..... Eu am ajuns la 18

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Kitty, fi barbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ioana_mami........ Nu vorbi tare ca aude Eva si poate se grabeste! Eu incerc sa o mai fentez sa stea acolo!

Joy, din cate stiu obiceiurlie "rele" culinare din timpul sarcinii continua sa le vem si dupa ce nastem! Medicii spun sa avem grija si sa incercam sa le stapanim
O tin minte pe varamea dupa ce a nascut , cauta ca o psihopata ceva dulce prin casa si daca nu gasea nenorocea pe primul care ii aparea in cale

Ma pun sa fac o baita....sper sa nu scap telefonul in apa

A...... MSYmo??? Stie cineva ceva de ea?

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu fetelor am plans azi asa putin , stau conectata cu bebe la tzitzi toata ziua, abia am timp sa fac un dus sau sa merg sa manancsi el tot suge ca va dati seama ca nu se satura. N-am mai iesit din casa de 4 zile. nici pana la paine. Noaptea ii dau o data cu biberonul, ca nu as rezista sa stau si noaptea treaza. Nu mai pot, sunt la capatul puterilor. Ma streseaza toata lumea, inclusiv musafirii care simt ca nu se mai termina!
Sotul saracul incearca(fara reusita), sa ma calmeze sa-mi zica ca acum copiii cresc si cu produse de la mc doanld's sau kfc si cu lapte praf. Mor cand aud asa ceva!

Mami de printisor

Te cred ca ti-e greu. In primul rand ti-as recomanda sa iesi din casa, chiar si cu bebe in brate, statul in casa atatea zile nu-ti face bine deloc. Pe bebe il poti alapta si pe o bancuta afara dar e foarte probabil sa il ia somnul cum da cu nasucul de putin aer mai rece.

Incearca sa mai scapi de musafiri, sa te poti odihni sau face lucruri prin casa cand iti lasa bebe un mic repaos.

Despre alaptat ce sa zic, iti recomand odihna (dormi de fiecare data cand ai ocazia), sa mananci bine si sa te hidratezi corespunzator. Si sa fii relaxata, e demonstrat, mamicile relaxate produc mai mult laptic. Cu cat te stresezi mai mult cu atat e mai greu.

Iti tin pumnii sa reusesti, si nu uita, oricare va fi rezultatul, nu e un capat de lume iar tu oricum esti o mamica buna

Mergi la inceput

Sunt barbata dar mai vreau aa stau gravida inca cateva saptamani!
Daca tot sunt la capitolul chestilor trasnite..... Intrebare : daca am inceput sa pierd din dop, mai pot face baita in cada? Ma relaxeaza si am observat ca in serile in care stau in cada, nu ma mai trezesc noaptea sa pap ceva dulce.....deci in concluziune, baia o linistese pe Eva si o adoarme!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice, eu zic sa vorbesti cu sotul tau sa incerce sa limiteze (diplomatic) din vizite. Eu cred ca nu deschid usa nimanui in primele 3-4 saptamani. Ca la cat voi fi de obosita, cu ajutor doar de la sotul meu, mi-e ca le trantesc usa in nas si ii dau si afara! Nu de alta, dar bebe e pe primul plan!
Iti tin pumnii sa reusesti sa te odihnesti macar putin, cu bebe langa tine, dar fara vizite !

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Crisuletz, tinem pumnii.

Joy, multumesc, ma simt epuizata fizic si psihic. Da, n-am iesit cu bebe ca nu era inca momentul cf dr pediatru, iar cand ieseam putin (ca-i mama de 2 sapt la mine), simteam ca ma sufoc ca stau departe de bebe.

Cand scriu pe forum, va scriu cu o mana. Bebe e in brate.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Starile de raceala se accentueaza....

Fluturasha, am comandat produse Weleda de pe site-ul recomandat de tine!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat: si eu mananc dulce in fiecare zi, altfel e jale cu mine. Adica ma simt rau, nu-mi arde de nimic si imi vine sa ies sa-mi iau... pepsi . Asa ca mai fac cate o placinta, cate o prajitura (in we imi face sotul meu prajituri/clatite), asa ca totdeauna am ceva dulce in casa.

35+

Mergi la inceput

Bea, sustin ce spune Joy! Iesi putin cu bebe afara si musafirii chiar mai pot astepta! Eu chiar am zis ca in primele 2-3 saptamani nu am sa pimesc pe nimeni....adica poate veni soacramea, mama si nasii..... Chiar consider ca e o perioada ff importanta pt mama si copil si fff grea pt mama!

Iar legat de fptul ca bebe suge non stop..... Nu vreau sa supar sau sa spun o tampenie ar poate ca lapticul nu este destul de consistent si bebe nu se satura!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput