Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mesaj de la ral_eli:

am o piersicuta, Robert Petru, 3300g si 53cm si ne-am iubit din priviri.

Felicitari Ralu!!!!! Bine ai venit in bralog ursulet Robert!!!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Corina, o am pe asta: http://bebebliss.allshops.ro/produs/72994/Chicco+-+Saltea+++Pernuta+Dormi+usor.html

Merge si pt dormit pe spate, si pe o parte (a doua perna se pozitioneaza cum vrei, cu arici). Si daca ii dau drumul si la smecheria care imita bataile inimii, adoarme gagalicea cu zambetul pe buze Are un somn mult mai bun de cand doarme cu ea.

Ne-am intors de la vaccinu TBC. Bietu gandacel, asa a plans... Groaznic sa iti vezi puiutul intepat

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

ce veste buna ...acum vre 2 ore am comandat-o si eu !!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Mesaj de la ral_eli :

"Am o piersicuta, Robert Petru, 3.300 g si 53 cm si ne-am iubit din priviri."

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Syl..... Cistografie????? Esti curajoasa , nu gluma!!! Doamne ajuta sa vi cu vesti bune!

Bun venit noilor ursuleti in barlog!!!!

Eu sunt tot in renovari si modificari!!!

De ieri am inceput(cred, din cate se vede) sa pierd din dopul gelatinos......putin cate putin iar azi noapte am avut ceva contractii dureroase dr am luat no spa si au trecut!

Legat de ajutor din partea mamei, chiar ma simt minunat cand o vad atat de fericita ca va fi bunica! Imi va prinde bine cate in sfat din partea ei! Nu e cu idei preconcepute ci dinpotriva, multe chestii care se spun acum despre bebelasi i se par aberante
De la Marius prea multe pretentii nu am din cauza ca eu m-am retras din firma si are fff mult de lucru! Mi se rupe sufletul cand il vad seara ce obosit e

Eu acum am terminat cu mancarea si curatenia si ma intind putin! Mama are feba 38.9 si incerc sao tin cu forta in pat!

Va pup, barlog

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

FELICITARI RAL-ELI!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT!!

Eu am fost un pic la plimbare, am luat niste ciuperci uriase sa fac cu branza de burduf la cuptor. Sun genial de bune si usor de gatit.

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Crisuletzu ce-mi vad ochii?? Ai inceput sa pierzi din dop?? Ai emotii? cum te simti? Hai ca scot o motata asa de incalzire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Bravegirl sa-ti traiasca printesa! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Si eu am "vointa de fier" seara si il culc pe Sebi in patutul lui.... pana isi da seama unde este, si pentru ca are plamanii foarte dezvoltati cedez repede sa nu-mi trezeasca printesa care doarme singurica la ea in camera. Nu stiu cum o sa fac sa-l mut si pe el in camera lor. Cred ca mai am de asteptat mult si bine. Macar de ar dormi la el in cosulet pana una alta.
Desi e deosebit de cald in casa el tot la mine in brate, sub plapuma doarme cel mai bine.

FELICITARI RAL_ELI !!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA URSULETUL!!!

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt urari!
Felicitari Ral_eli!
Am incercat sa-l pun in patut, cu pernita aia de dormit pe o parte. Rezultat: doarme linistit la mine in pat, dupa ce am reusit eu sa ma dezlipesc de el Sunt pe drumul cel bun???

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

ups... scuze... am intrat cu userul comun sa schimb subiectul si sa modific pe la listuta si am scris si mesaj.

Ariana la multi anisori!!Corina felicitari pentru
domnisoara. Sa iti traiasaca si sa va aduca numai bucurii!!

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput