firisoare de sange in scaunul sugarului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste spune:

danny de o saptamana nici eu nu i-am mai vazut nimic la Elisa dar si scaunele i s-au rarit azi de ex nu a facut deloc ieri a avut doar un scaun, alaltaieri a avut 3.Sa sti ca in timp bebi isi pot modifica nr de scaune si sti ce am observat eu ca firicele apar mai degraba cand scaunul e mai fluid mai proaspat adica cand face la putin timp dupa ce mananca.kk poate sa stea la ei in rect pana sa-l elimine 6 ore si chiar mai mult si atunci isi pierde din fluide si e mai uscat si intotdeauna firicele le-am pbservat doar la scaune fluide si in cantitate mai mare.A fost cand primul scaun a fost uscat adica a eliminat ce a mancat inainte cu mult timp poate chiar cu o zi si nu a avut nici un firicel si pe urma la urmatorul scaun mai proaspat am observat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

si totusi nu mereu se intampla asa.azi s-a intamplat din nou.dintre toate relele posibile,cel iritativ e cel mai putin periculos ,cred.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragoste

chinico cat timp avea cand i-ai facut colonoscopia?ca eu stiu ca numai la un an se poate face.Si daca a fost alergic la proteina din lapte i-a trecut la un an de ai putut sa-i dai lapte de vaca?
Eu nu inteleg pe ce baza se pune diagnosticul asta de alergie la proteina din lapte?

colonoscopia cred ca am facut-o cand avea 3 luni...3 luni jumate? cam asa...
lua in greutate normal.
..nu mai stiu acum cate scaune avea pe zi, dar pentru ca mi-am notat tot (!!!) o sa ma uit si-ti scriu..firisoarele de sange erau mai tot timpul...uii..ce vremuri..
in retrospectiva presupun ca i-au pus diagnosticul de intoleranta la proteina din laptele de vaca pur si simplu prin eliminare. daca a nu e si nici b, pai atunci c sa fie .
daca excluzi proteina cu pricina cu desavarsire din alimentatie poa sa dispara. intoleranta adica. si varsta potrivita sa incerci chestia asta e un an.

sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

Citat:
citat din mesajul lui dragoste

chinico cat timp avea cand i-ai facut colonoscopia?ca eu stiu ca numai la un an se poate face.Si daca a fost alergic la proteina din lapte i-a trecut la un an de ai putut sa-i dai lapte de vaca?
Eu nu inteleg pe ce baza se pune diagnosticul asta de alergie la proteina din lapte?

colonoscopia cred ca am facut-o cand avea 3 luni...3 luni jumate? cam asa...
lua in greutate normal.
..nu mai stiu acum cate scaune avea pe zi, dar pentru ca mi-am notat tot (!!!) o sa ma uit si-ti scriu..firisoarele de sange erau mai tot timpul...uii..ce vremuri..
in retrospectiva presupun ca i-au pus diagnosticul de intoleranta la proteina din laptele de vaca pur si simplu prin eliminare. daca a nu e si nici b, pai atunci c sa fie .
daca excluzi proteina cu pricina cu desavarsire din alimentatie poa sa dispara. intoleranta adica. si varsta potrivita sa incerci chestia asta e un an.

..si tot in retrospectiva, daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca a fost rectoscopie. .-.hm..nu vreau sa te induc in eroare, promit ca citesc in caietelul minune si-ti spun.

sanatate.

Mergi la inceput

chinico la cat timp ai intrerupt alaptatul? dupa ce ai trecut pe lapte praf special nu ai mai obs deloc firicele? tu esti sigura ca proteina din lapte a fost cauza aparitiei firicelelor? si acum de ce poate sa bea lapte nu mai e alergic?
la fetita mea firicelele apar cand si cand a fost o perioada de 3 saptamani cand nu a avut deloc firicele in scaun si pe urma au reaparut.am obs ca apar atunci cand face mai mult kk si cand e mai fluid;de o saptamana nu am mai vazut nimic pana ieri cand am vazut la al treilea scaun la primele 2 nu a avut absolut nimic iar la al treilea au aparut.chiar nu inteleg nimic daca art fi alergica ar trebui sa apara la fiecare scaun nu numai cand si cand?!

Mergi la inceput

chinico tu observai zilnic firisaore? la colonoscopie ce s-a vazut?

Mergi la inceput

danny si la noi s-a intamplat ieri din nou la al treilea scaun dupa ce avusese inainte 2 scaune fara nici un firicel.nu mai inteleg nimic.
eu cred ca faptul ca nu ai vazut o saptamana firicele nu e din cauza ca tratamentul homeopat a dat rezultate ci pur si simplu asa se intampla si pe urma reapar.parerea mea e ca tratamentul homeopat nu o sa duca la disparitia firicelelor si noi trebuie sa aflam cauza exacta si apoi sa tratam.eu la elisa in afara de bioticsbaby nu i-am dat nimic si nici nu am de gand sa-i dau pana nu stiu exact care este cauza firicelelor poate este alergica la proteine sau la altceva, poate ca nu, poate are ceva fisura pe undeva si de aceea apar numai uneori, poate are ceva iritatii, poate avand tesuturile firave si din cauza presiuni cu care vine kk uneori apar, asa ca.......

Mergi la inceput

La Multi Ani!tuturor bebeilor.Fetelor se pare ca anul asta nu ati mai intrat pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTI ANI!ca nu am mai vb.
3 sapt a fost ok.azi m-am speriat ca a avut un mucus mare cu multe firisoare.e drept ca a scremut mult inainte.offfffff,nu mai pot.

Mergi la inceput

Nu te mai stresa daca de 3 sapt nu a mai avut nimic e f bine pt mucus nu-ti face probleme ca asa mai fac ei uneori si firicelele sunt probabil de la vreo microfisura care s-a produs cand s-a fortat.
Nici noi de o luna nu am mai vazut nimic si lactate mananc fiindca bebei nostri au nevoie de mult calciu deci nu proteina din laptele de vaca a fost cauza si ma tot gandesc ca a avut ceva fisura undeva la nivelul colonului si de acolo aparitia firicelelor.Sunt tare fericita si sper din tot sufletul sa nu apara din nou.

Mergi la inceput