firisoare de sange in scaunul sugarului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste spune:

danny cum l-a controlat pe Robert de leziune rectala?si eu cred ca treaba asta cu firisoarele are legatura cu nr scaunelor fiindca Elisa in cele 3 saptamani cand nu a avut firicele a avut scaune regulate cate 3,4 in fiecare zi;cum intr-o zi a facut mai putin si pe urma a facut mult iar au aparut.azi a avut 2 saune la ambele a facut mult fiindca zilele trecute a avut doar cate un scaun si trebuia acum sa se goleasca si la ambele am obs dar nu erau ca firisoare de sange ci ca niste scame.Eu sper ca cu timpul cum le mai creste imunitatea si se matureaza si intestinul sa scape bebei nostri de problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

depinde de leziune unde pe rect e plasata.un control minim a facut neonatoloaga uitandu-se in fundic cu o lampa.dar asa se vede doar f putin.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

uite,acum i-a aparut la al 2 scaun.uneori la primul.asta nu confirma teoria cu prea multe scaune.la voi apare cand se intampla numai la ultimul?

Mergi la inceput

de obicei la primul nu apareau numai la al doilea sau la al treilea scaun.De vreo saptamana s-a cam dereglat face doar un scaun maxim 2 pe zi azi de ex inca nu a facut poate nici nu mai face si parca vad ca maine face iar mult kk si iar o sa vad firisoare.Nu-mi place ca i se tot deregleaza asa scaunele a avut o perioada cand avea scaune regulate si ok in fiecare zi.
danny dar tu la Robert observi in fiecare zi firisoare?el cate scaune are pe zi? ia bine in greutate?

Mergi la inceput

danny bebei nostri au aceeasi problema dar cauzele aceste probleme pot fi diferite ca nici un copil nu-i unul ca altul asa ca ar fi foarte bine daca am putea sti cauza ca sa putem trata dar chestia nasoala e ca nici medicii nu stiu isi dau si ei cu parerea.si pe de alta parte ma gandesc ca daca chiar ar fi ceva grav nu ar lua in greutate, ar plange mult, ar avea si alte simptome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta_M spune:

Baietelul meu a avut cam aceleasi simtome la 7 luni cand am inceput sa ii dau lapte praf. Scaun cu mucus foarte des(7-8zi), firisoare de sange, vomita...si de la atatea scaune a facut si o rana foarte urata la fundulet. Medicul pediatru mi-a spus ca e intoleranta la lactoza...l-am crezut pe cuvant.
Mi-a spus sa elimin sucurile, fructele si orice produs ce contine lactoza (lapte, cereale, ceai), sa ii dau orez cu morcov fiert si lapte fara lactoza. Am facut asta 3 saptamani, scadea in greutate si parea ca nu isi revine deloc.
Am decis sa consult alt medic si dupa ce i-am facut analizele de fapt nu avea nimic, acel scaun era din cauza unei intolerante la un antibiotic prescris pentru o raceala. Dupa ce i-am dat Biotic Baby i-a trecut, am revenit imediat la alimentatia normala si nu a mai avut nimic.
Dupa cum spuneati si voi simtomele seamana intre ele dar sunt necesare analize si stabilirea unui tratament in functie de acestea.
Multa sanatate la bebeii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

din experienta proprie:

la 2 luni au inceput scaunele dese, cu firisoare de sange si cu mult mucus.
facut colonoscopie, examen copro. nimic la primul, la al doilea infectie cu noro virus.

a continuat o vreme buna nebunia (da, da, stiu cum e sa te uiti in fiecare scutec de o suta de ori si sa ai o zi buna pur si simplu pt. ca kk de bebe era curat dis de dimineata) si de aceea am primit diagnosticul de intoleranta la proteina din laptele de vaca. prin urmare a mai vazut lapte de vaca la un an, pana la un an a baut lapte praf special...pregomin pe nume.

amu nu mai are nika. doamne ajuta. numa' eu cu sechele ..

numai bine va doresc.

Mergi la inceput

chinico cat timp avea cand i-ai facut colonoscopia?ca eu stiu ca numai la un an se poate face.Si daca a fost alergic la proteina din lapte i-a trecut la un an de ai putut sa-i dai lapte de vaca?
Eu nu inteleg pe ce baza se pune diagnosticul asta de alergie la proteina din lapte?

Mergi la inceput

Cand avea problema cu firisoarele de sange cate scaune avea pe zi si cat de des observai firicelele? de mancat manca bine, lua in greutate?a avut si alte simptome din care sa-ti dai seama ca e alergic la proteina din lapte?

Mergi la inceput

cred ca tratamentul homeopat da roade.s-au rarit si scaunele,nu au mai aparut firisoare de o sapt.Doamne ajuta!
am patit ca dragoste.ieri a avut 3 scaune,azi dimi 1.pana la 18.30 nimic.apoi inca 2,la fiecare ora.la ultimul cu firicel.normal ca s-a iritat....se pare ca totusi erau de la prea multe.de fapt au si aparut cand nr lor a depasit 6-7.desi nu pricep de ce au devenit mai dese.

Mergi la inceput