firisoare de sange in scaunul sugarului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mindy, cum e mucusul?si noi avem.dar toti zic ca e ok.daca kk nu sta destul in intestin,nu apuca sa se amestece cu mucus.de aia ies separat.el oricum iese,dar cu kk cand acesta sta destul.zicea o doctora

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna Mindy, vad ca ne intalnim iar pe aici, din pacate cu aceleasi probleme.

Sa iau pe rand intrebarile voastre ca sa nu uit.

Da, si eu am poze cu caca . Noua ni se intampla sa avem punctuletele ale f mici, de marimea varfului de ac, in general a doua sau a treia zi dupa o criza, sau cu o zi inainte de criza. De exemplu asa am redus eu produsele din soia, daca mananc un iaurt de soia e ok, la al doilea uneori apar punctulete, deci nu mananc niciodata 2 iaurturi de soia in aceeasi zi. Deci suspectez un pic si soia.
La punctulete doctorul mi-a zis sa nu ma mai uit cu lupa .

Eu am mancat multe lactate in sarcina, mai les in primele luni. Mi-a fost foarte rau pana pe la 20-22 de saptamani, vomam intre 5 si 7 ori pe zi, mancat vreo luna doua numai paine cu unt si paine cu smantana (sotzul facea la tigaie carne de curcan si la sfarsit punea smantana dulce, eu mancam numai sosul). Dar nu de placere, ci altceva nu intra.
Daca e sa ma iau dupa articol, acum as manca numai tort de biscuiti (straturi de biscuiti inmuiati in cafea si frisca cu cafea - deci tot lactate) si carne cu muraturi. Culmea ca n-am avut nici un fel de pofte toata sarcina. Cred ca sunt caz unic care s-a ingrasat in sarcina 9 kg, le-a pierdut in prima saptamana, si dupa s-a ingrasat in timpul alaptarii.

Danny, cu diversificarea nu se rezolva, dar vom vedea o reactie mai clara cand le vom da alimentele respective. Dar in principiu se rezolva in timp, pe masura ce intestinul lor se maturizeaza.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

[bpisi,][/b]ce criza?eu ziceam criza la aparitia punctelor.
noua ne-au iesit leucocite in scaun.maine vedem mai amanuntit rez.
da,uneori sunt microscopice.alteori nu.dar cum de ne-a aparut la aceeasi varsta?ce o fi cu varsta asta?

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

danny, sa ne zici ce v-a zis la rezultat.
la noi mucusul ca intrebai, e asa de culoarea scaunului se camufleaza in el, mi-e usor sa il observ ca e mai lucios, mai jelly.

medicul mi-a zis ca cea mai comuna cauza in caz de mucus/sange daca bb ia in greutate si nu de depisteaza alte probleme la analize, e alergia la proteina din laptele de vaca, sau alergii la alte alimente pe care mama le consuma cand alapteaza. dieta de eliminare iti poate spune asta.

si renuntat la lactate?

pis-pis sa stii ca e adevarat ce zice in articol, de ori mananc ceva in cantitati mai mari si cu mari pofte, observ ca o deranjeaza.
daca mananc f putin din orice e mult mai bine.
cand beau ceai de fennel (fenicul) e iarasi mult mai bine.

invat in fiecare zi ce sa evit, ce o dearnjeaza. uneori mi-e greu pt ca eu mananc ff variat, imi place sa incerc chestii noi si am tot felul de pofte.

stiu ca multe articole zic ca femeia care alapteaza poate manca orice, dar la mine nu e deloc asa. :((

Mergi la inceput

desi de 2 zile am ajuns cu suptul la 2,30-3 ore,mucusul verde nu a disparut.

Mergi la inceput

Danny, criza numesc eu scaunul cu firisoare de sange, dar nu puncte din alea microscopice, de marimea varfului de ac, de trebuie sa rascolesti kk ca sa le vezi. Rascolitul prin panpers e nebunia noastra . Dar eu tot rascolesc si daca vad ceva microscopic, sau am cel mai mic dubiu, atunci trec pe regim ca sa previn o criza. Puncte microscopice vad si a doua zi dupa criza, deci ma linistesc ca stiu ca trece.

Ca si lui Mindy, diferiti medici (atat la spital cat si pediatrul curent, care e unul f bun, e si presedintele asociatiei portugheze de pediatrie) ne-au spus ca cea mai comuna cauza in caz de mucus/sange daca bb ia in greutate si nu de depisteaza alte probleme la analize, e alergia la proteina din laptele de vaca, sau alergii la alte alimente pe care mama le consuma cand alapteaza. Asteptam sa creasca si sa treaca. Intestinul lor e foarte permeabil la de toate (de asta trec si anticorpii nostri), si moleculele mari, asa cum sunt proteinele pot da probleme. Dupa cate stiu eu problema nu apare de la nastere si pt ca sistemul imunitar al lui bebe nu lucreaza de la inceput, cand incep sa aiba un sistem imunitar mai reactiv, atunci apar si problemele.

Ca si la Mindy, mucusul e transparent, jelly, ia culoarea scaunului.

Interesant, o sa incerc si eu fenicul. Ai idee cam cat se bea pe zi, ca banuiesc ca nimic in exces nu e OK.

Danny, da-i sa suga la cerere, n-are legatura faptul ca mananca mai rar cu mucusul si sangele. A mea mananca ziua la aproape 4 h distanta, ca m-am intors la lucru (lucrez 9-12, 14-17, plus drumul, plus nu suge ea exact la 9 si la 14), si nu s-a schimbat nimic. Nici in bine nici in rau.

Noi acum suntem intr-o perioada tare buna, eu am eliminat complet si soia, si cerealele pe care le mancam dimineata, acum mananc la institut un ceai verde cu lamaie si un sandwich cu sunca, motiv pt care am mai pus un kg . Acum daca de la asta ne simtim mai bine, nu stiu, am mai avut asa perioade bune, chiar si cand aveam liber total la lactate. Mai studiem problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui adabalan

Ai facut cumva ragade la sani in ultima vreme? Poate inghite o cantitate mica de sange, care apoi ii iese in scaun. Asta ar putea fi o explicatie logica, daca zici ca medicii pe care i-ai consultat nu te-au indrumat sa faci investigatii suplimentare. Multa sanatate piticului si tie multa rabdare!

Sangele ar fi digerat, nu eliminat asa cum se inghite.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

of ce lent imi merge netu.
acum cateva zile i-am scos un fir de par de-al meu din anus. la inceput am crezut ca a ajuns accidental in scutec, dar a trebuit sa il trag de acolo. saracuta de ea :(

pis-pis: fenicul, beau cam 2-3 cani pe zi facut mai diluat (din seminte de fenicul), uneori adaug si musetel.
mai ajuta sa iau supliment de probiotice (acidophilus), exista si probiotice pt bebelusi. merita incercat.

Mergi la inceput

Mindy, stai linistita cu firul de par, la cat cade parul dupa nastere si la cat isi tin ei pumnisorii in gura, e imposibil sa nu inghita vreunul. Din fericire parca la mine s-a mai ameliorat deja situatia, parca nu mai cade asa mult.

Mie mi se intampla cel putin o data pe an cu pisica , si face apoi caca gen bilute pe sfoara . Veterinarul ne-a spus ca atata timp cat nu inghite un smoc intreg, sa faca ocluzie intestinala, atunci il elimina nedigerat fara nici o problema. Dar ne-a spus sa nu tragem de el cand e in anus, ca sa nu-i taie intestinul (depinde si cat de lung e parul, daca e scurt e ok), sa il lasam acolo ca il impinge scaunul urmator.

Multumesc de informatia cu feniculul si probioticele, o sa ma interesez. Dupa ce am nascut am avut intai ideea sa beau fenicul pt lapte, dar am renuntat pt ca am vazut ca era contraindicat pt cei care aveau excces de estrogeni, si eu vroiam sa scad estrogenii din sarcina ca sa scada fibromul pe care il am.

Mergi la inceput

scaunul tinde sa devina pastos,desi e mai des,dar mai putin.firisoarele au mai aparut dar s-au micsorat si subtiat.mergem cu homeopatia mai departe.e un tratament pt mucoasa digestiva.vedem.anal se refac si apoi primesc un raspuns clar.nu bate starea lui f buna cu leucocitele din scaun.

Mergi la inceput