Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

miha,o prietena de a mea a avut o extrauterina,se plangea de dureri groaznice ,plus ca a inceput sa si sangereze,a ajuns la urgente...brrrr.
si eu sunt plecata de acasa,lociuesc in Chicago,de 8 ani+. Speram ca in max 2 ani sa ne reintorcem in RO...pe care o iubim

eu as vrea sa am baiat...pe Ana mi-am dorit-o fata,ma rugam la fiecare ecografie facuta sa nu ii fi aparut ceva cocosel...si na...am o blondina frumoasa si desteapta.

sa v-o arat :d

sunt pe youtube mult mai multe filmulete cu Ana mea

Mama de Ana si 7+

Lisssa_ana e superba fata ta!!! S o mananci si alta nu!!!

In legatura cu extrauterina, eu nu am dureri deloc. Oare sa se fi prins in uter atunci, ca aici primul scan e la 3 luni, deci la mine prin ianuarie pe la jumate.
Pana atunci nu am cum sa l vad pe bebe.

Cu ce ocazie ai plecat in Chicago?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dado

mihahegarty - sper sa trec cat mai usor peste greturi... mi-e frica de ele inainte de a incepe. Am un stres ca o sa ma apuce cine stie pe unde si nu o sa am o baie prin apropiere... Am niste cosmaruri legat de asta.
Noi ne dorim fetita, dar dupa aproape 5 ani de incercari... ce o fi o fi !

Data mea de nastere este 20.03.1982

4+

Dado te cred. Iti doresc multa multa bafta si o sarcina super usoara si la termen.

Incredibil in legatura cu data nasterii. Am o prietena care si ea se chinuie de ceva vreme sa ramana insarcinata. Esti cumva in Romania sau Londra? Ea e nascuta exact in aceleasi date ca tine. Exact 20.03.1982.

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Eu habar n-am cum sa ma trec eu singura pe prima pagina...nici nu stiu daca merge...
Asa ca scriu aici cand este ziua mea...care de fapt a fost
17.11.1985 ....sper sa nu fiu cea mai mica de pe aici

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

TU esti cea mai mica, eu cea mai mare!!! Off!!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Alinuff si eu as vrea sa nasc in romania, dar eu cred ca pentru a naste acolo, trebuie sa te vezi mai regulat cu un doctor. Nu stiu ce sa fac, ca eu nu pot lipsi de la servici. Eu cred ca o sa nasc in UK pana la urma.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_a

Buna ziua tuturor!
In primul rand, sa ma prezint:sunt un tanar membru al echipei de psihologi, dar si o tanara mamica cu voia lui Dumnezeu.
Am aflat ca sunt insarcinata pe 23, luna asta.
Tare mult mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si va doresc la toate o sarcina cat mai usoara.WSa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi.
Va pup

Mary sigur ca te primim. Bun venit, sarcina usoara si la termen.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Alinuff si eu mi as fi dorit sa fiu o mamica tanara, dar uneori nu depinde doar de noi, depinde si de ei barbatii si de Dumnezeu.
Eu am fost cu unul 7 ani si nu s a ales nimic de noi, nu a vrut copii sub nici o forma si degeaba mi am dorit eu, daca el nu a vrut avea grija de vai vai.
Apoi mi a luat ceva vreme pana am dat de sot si abia din septembrie ne am apucat si noi de bebe, si totusi ma numesc norocoasa ca a iesit doar dupa 3 luni. Putea sa se intample si la mine mult mai tarziu. Oricum, deja ma simt foarte prost ca sunt asa de babuta in comparatie cu voi.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annare

dragutzele mele burtici de iulie-august....eu nu sunt k si voi o gravidutza...sunt o aspiranta de un an de zile....dar am intrat aici sa va deranjez putin cu o mica intrebare...ce simtome ati avut inainte de a afla k sunteti gravii?adik cu vreo trei patru zile inainte de menstra?e posibil sa va doara sanii si in loc de dureri de burta k la menstra sa aveti intepaturi in ovare?...sper k nu v am deranjat si va doresc o sarcina cat mai usoara la toate si bebei sanatosi si la termen...atat de mult mi as dori sa ma alatur si eu voua la odisee...dar bebelul se lasa asteptat

Annare
Noi ne stim de la aspitante. Eu in luna in care am devenit nu am avut cine stie ce simptome. Poate ma durea un pic buricul, dar sincer sanii nu erau mai durerosi ca atunci cand trebuia sa mi vina ciclul. Eu am facut testul pe 9 noiembrie si exact in ziua respectiva trebuia sa mi vina ciclul. Vreau sa ti spun ca toate simptomele pe care le am avut in ziua aia prevesteau sa va veni ciclul. Deci eu de fiecare data cand mergeam la baie asteaptam sa vad ceva si cand am vazut ca pana seara nu apare am stiut ca sunt, pentru ca mie niciodata nu mi a intarziat mai mult de 28 zile.
Tu in ce zi esti?Cand te testezi?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

MARIAruxi incredibil....ma bucur asa de mult ca mai e cineva care e mai mare asa ca mine, ma simteam cam babuta, dar uite ca mai am o colega de suferinta!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Voiam sa intreb pe fetele care se confrunta cu greturile cam de dimineata pana seara , voi ce mai mancati? Mi-e atat de greu, totul imi provoaca greata..doar fructe ce mai pot manca

Dya eu sunt la fel
Eu nici macar fruste nu pot manca, decat in weekend cand ma odihnesc mai bine si parca nu mi e greata. In fine, eu am slabit vreo 5 kg de cand sunt

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

mie iarasi imi curge sange, nu e chiar rosu

de la ce poate fi?

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

eu as suna la doctorul ginecolog.
cum mai esti?
repaus in pat, da? fara efort. daca nu suni in seara asta, te rog eu suna maine dimineata. e mai bine sa te vada un dc, sa iti dea tratament (eu la dani din aceeasi cauza am luat utrogestan). si musai stai la pat, nu faci efort. si, daca poti, stai linistita si psihic, atat cat poti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput