Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata tuturor !
Si sanatate multa va doresc, aici la Bucuresti de la o vreme de toamna faina de tot cu soare si douaj de grade am trecut brusc la ceata si friiig !
Azi am nevoie de bafta multa, il ducem pe gizmo la dentist, ca tre neaparat sa scoatem dintii din fata jos, aia de lapte (care nu vor sa cada neam), ca cei definitivi sint crescuti bine in spate !!
Asa ca ma astept la o zi ca-n tuailait zoun !!
O saptamina linistita va doresc !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!

Eu am trimis copiii de dimineata la gradi...simbata am fost cu amindoi la dr -Tudor e ok (bine, nasul nu i-a trceut chiar de tot), dar are unda verde de mers in colectivitate, iar Stefan nu are nimic - adica avea febra (a mai facut putin si simbata seara), dar in rest nimic - gitul ok, nasul ok, urechile ok... L-am tinut pe antitermice din 4 in 4 ore pina azi dimineata si azi l-am trimis la gradi intrucit mi-a impuiat capul...sper totusi sa fie ok.

Andries - da, as vrea sa imprumut costumul - imi trebuie pt Tudor, deci daca e de 3 ani ar fi numai bun! Hai sa vorbim sa vedem cum facem. Bafta ca vad ca esti tare aglomerata in ultima vreme...
Carmen - saru-mina! Eu abia astept sa vina primavara - am plantat in toamna asta peste 350 de bulbi... iar in weekendul asta am terminat tot ce mai aveam de pus - adica niste irisi albi si o tufa mica de ilex. Bine, tot mai am ceva - respectiv de invelit puiul de magnolie si 2 alte tufe, dar sper sa le rezolv si pe ele pina vine vine frigul...
Alice - bafta la dentist!
Roxana - spor la treaba!
Dana -

Eu am sa intru in concediu din 23 decembrie pina pe 2 ianuarie, ma intorc la birou 2 zile si apoi din 5 ianuarie pina pe 17 plecam in Austria la ski! Asta da noroc pe mine...

Acum ca v-am intristat cu concediul meu, ma retrag la munca...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, o saptamina buna va doresc
gabi, am citit de achizitiile tale dincolo, te admir
sanatate celor care mucesc
edit, alice, bafta, tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Alice tinem pumnii lui Gizmo,musai sa povestesti cum a decurs operatiunea ca io-s direct interesata..nu reusim deloc sa-i scoatem acasa,am incercat toate metodele,azi sun sa-i fac programare la alt dintolog poate acolo avem mai mult noroc...
Leeloo io recunosc ca te invidiez pentru concediul tau de sarbatori!!...noi nu ne-am facut inca nici un plan,am inteles ca piticii revin la gradi pe 3 ianuarie,trebe sa vaz daca-i adevarat
Mandra la cursul de teatru de vineri a primit un rol intr-o mica piesa care o vor pregati pentru Mos Craciun...acasa a zis ca ea vrea sa invete toate rolurile...pana la spectacol am s-o stiu si io..in rest week-end fain,in familie cu de toate...am reusit sa vad si io juma de fil "eat,pray and love"ai sper sa vad si jumatatea cealalta..
Hai sa avem o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

Gabi diseara caut costumul in mansarda, sper sa il gasesc si iti dau un telefon, chit ca-l gasesc, chit ca nu.

intrebare pentru Roxana: am facut cozonacul "tau" ala cu robotul si cu 3 galbenusuri. Acum am o intrebare tehnica, a iesit f f f bun, dar un pic sfaramicios, intrebarea este: trebuia sa pun si albusurile??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, mult succes la dentist azi!

Citat:
citat din mesajul lui Andries
intrebare pentru Roxana: am facut cozonacul "tau" ala cu robotul si cu 3 galbenusuri. Acum am o intrebare tehnica, a iesit f f f bun, dar un pic sfaramicios, intrebarea este: trebuia sa pun si albusurile??

Andries

nu, nu, albusurile sunt pentru umplutura sau ptr bezele 9sau ce ai chef sa faci cu ele ). hm, sfaramicios...? a fost destul de moale compozitia? eu ajustez intotdeauna cantitatile la mana, ca sa iasa consistenta asa cum stiu eu ca trebuie sa fie.. ca lobul urechii . pare sa nu fi fost destul de mult unt/smantanta, sau prea mult faina. a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Buna,

Gabi diseara caut costumul in mansarda, sper sa il gasesc si iti dau un telefon, chit ca-l gasesc, chit ca nu.

Andries

Ok, multumesc mult!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou! Va rog sa nu ma dati disparuta, citesc cu constiinciozitate da' n-am timp sa scriu...
La serviciu sunt in schimbare de ierarhie, raportez direct altui sef de la Londra si fac rapoarte si noaptea-n somn...
Acasa (care o fi "acasa" oare acum? ), smotru cat cuprinde, casa e adusa la stadiul de covoare pe jos (dar ne mai lispesc niste chestii esential gen usa la baie ) dar inca nu avem gaz, asa ca nu ne putem muta inca
Sambata am stat cu Matei singurei acolo aproape toata ziua, am sters geamuri de vad numai sticla in fata ochilor, dar m-am bucurat de placerile vietii la tara, catelul vana vrabii in curte, se mai auzea cate un cocos din cand in cand, focul trosnea in semineu, am reusit cu Matei sa facem si gratar...

In rest, cu Matei sunt la fel de ingrijorata, are un comportament ciudat, raspunde urat, are o inclinatie vadita spre violenta, azi chiar am discutat cu educatoarea sa il observe si ea...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

am mai pus eu vreo 3 linguri de faina ca mi se lipea de degete intr-un hal fara de hal, probabil de aici mi se trage.
Oricum reteta e de mare exceptie!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, mai zi`mi de viata la curte (n`am zis tara, da?;)) n`am inteles cum ie cu ierarhia la tine, da` probabil ca si urci nu numa` raportezi "mai sus", deci e de bine
andries, crezi ca ma pot baga si io, cit e de usoara?

Mergi la inceput