Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, haideti la cafele, capucino, ciococino
Io`st treaza ca o tot pipai pe Giulik sa vad de febra. Termometrul meu din palmi imi zice oleaca, deci astept sa vad trezirea. Am avut o noapte relativ usoara fata de alte dati, doar tusea si mucii au suparat-o pe Giuli. Pe mine cainele care tinea mortis sa stea langa capsorul ei si o privea asa fix si ea Deci am pazit-o amandoo cu mare arta
Polux, nu o poti inscrie la performanta din primavara ? Vorbesc serios, si eu am o problema cu iarna si apa de asta nu mergem acuma.
Deci peste 3 saptamani plecati la Disneyland ?

Andreea de Pupi&Nic, pe unde umbli ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
cine mai e la munca azi?
Daria, sanatate amandurora! deci iei si tu tratament dat de medic?
Liliana hihi vad ca Adela si Patrick is campioni la dintii lipsa. hai ca nu mai e mult pana la vacanta!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

neata
cine mai e la munca azi?
Daria, sanatate amandurora! deci iei si tu tratament dat de medic?

Sa muor io de nu, am 4 cutii Erdomed, o cutie TheoSR si Aerius No, era cazu` sa ma tratez si io. Giulik are Eurespal, Ketotifen, Aerius si Cedax

La noi ningeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani romani!...mandra de cand s-a trezit are in program cantece patriotice
Daria vin eu la cafelutza,la noi nu ninge....va tinem pumnii sa scapati cat mai repede de boli!
Hai sa avem o zi buna,ma duc sa bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
La noi nu e asa de buna..., Matei a facut din nou febra toata noaptea, dimineata am mers din nou la spital, pentru ca e febra care persista de 5 zile fara alte simptome aparente, ne-au internat de urgenta.
Intre timp am reusit sa gasim un medic pe care il cunoastem, ne-a luat la el in clinica, analize, fluturas in vena, antibiotice intravenos si ne-a dat voie sa plecam pana diseara acasa...
Ni s-a spus ca nu are nimic pulmonar, l-au consultat doi medici, nu pare a avea nimic ORL, nu manifesta simptome de infectie urinara, deci...poate fi orice...
Sunt foarte speriata,astept cu sufletul la gura sa vad ce poate fi..

V-am pupat, o zi buna!

Mergi la inceput

Roberta, sanatate multa,multa lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani celor care s-au sarbatorit ieri!

Roberta, sanatate multa lui Matei! Deseara mergeti doar pentru tratament, sau ramaneti in clinica? Asteptam vesti de la voi! Cand primiti rezultatul la analize?

Si noi pe acasa, prin Sibiu e o vreme oribila, asa ca nu putem iesi, plus ca amandoi trag de niste muci.

Daria, sanatate si voua, are febra Giulia? Si eu am facut acelasi sport azi noapte, i-am tot pipait sa vad daca au febra...

Rox, spor la munci! Sunt cu gandul la tine azi, ca fac cheesecake dupa reteta pe care o am de la tine.

Ma duc in urma sa citesc si eu ce a zis gorodica...Oricum ea e in top, cea mai pontoasa.

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, romani!
sanatate celor bolnavi, sa va uneti repede pe picioare
azi is acasa cu copiii, nu stiu cite grade or fi afara ca miànghetat respiratia numa`cit am aerisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, uufff, saracul Matei! sanatate multa!
pur si simplu nu am chef de nimic azi...
Mitzu, spor! cu ce fructe o faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Robi multa,multa sanatate lui Matei!! Ati mers la arcadia cumva?Tinem pumnii sa iasa analizele bune...poate totusi nu este decat o viroza urata...si mandra cand a avut amigdalita a facut febra tot vreo 5 zile cu tot cu antibioticul luat.
Mitzu ce mai face Mara cu gradinitza?
Carmencita cica-s vreo -6 grade afara,ai mei au fost prin centru sa vada parada,da' nu a fost nici una

Mergi la inceput