Fluturasi de martie-aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

maduta cunosc lucrusoarele...jambo-paradisul copiilor(si al meu) si mother care..nu???
superbeeee...au la mother care niste combinizonae pt iarna cu urechiuse si labute de ursuleti,iepurasi si nu mai stiu ce de iti vine sa le papi..si daca mai ai si niscai imaginatie sa iti vezi puiutul imbracat asa..dar eu aici nu am ce face cu ele

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ce frumos ningeeeeee

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dragutelor a scris nu gluma...
mi-ati lipsit ieri, ca eu am fost in spital si n-am avut net...
in sfarsit am facut analize si tb sa tin regim si voi repeta analizele peste 2 saptamani...
tot la spital o zi intreaga
asta e
ce-as papa si eu o patratica mica, mica de ciocolata...

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

pt mamicile cu bb 2 si 3...voi ce marca de sompon,gel de dus,creme etc ati fol la puiutii vostrii??? eu treg spre jhonson...este ieftin si a "crescut" destule generatii de bebici... stiu ca e mustella cea mai cea..dar parca sa dau 50 de euro la sapt pt tot ce-i necesar e cam mult...voi ce spuneti??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

eu am folosit Bubchen..eram in mare dilema atunci si la recomandarea unei farmaciste era toata gama fara parabeni atunci..si am mers pe mana ei..n-am avut probleme, inca le folosesc si sunt f accesibile la pret..sunt pe baza de musetel..
cand avem probleme - mustela stelactiv pt fundulet face minuni..iar pt fatuca/corp bioderma ca am avut si noi niste episoade de alergii/iritatii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

miki eu acum ma dau cu bubchen si imi place foarte mult.

ailed tinem pumnii sa fie totul bine. lasa, nu te mai gandi la cioco ca nu-i asa buna.stii cum este... cand te apuci sa mananci nu te mai opresti. azi am mancat juma de cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo fete vorbarete!!!

inca nu am apucat sa citesc capitolul asta nou....

mi-am vazut nepotelul... e asa frumossss curat ca lacrima!!!! doamne ce frumos e.....si eu nu ma dadeam in vant dupa baietei
in schimb.....iarasi am plecat cu un gust amar (din nou) de sistemul de stat din RO, de nesimtirea personalului, de la infirmiere la dr.... groaznic.....chiar cu bani dati spaga se fac ca ploua...sa nu spun fara bani ca nici nu te vad ..... imparte vara'mia in dreapta si in stanga si tot degeaba....
asta e.....bine ca bb s a nascut sanatos, ea e bine si mai au cateva zile de stat. eu m-am convins inca o data ca fac o alegere exceptionala alegand sa nasc la privat!

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

bb_yasmi ma bucur tare mult ca nepotelul este bine si sanatos. cred ca este un scumpic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. imi place de voi azi, ati vb printre altele si de hainute de bebe mic, creme- mi le-am notat pe toate..ptr noi, la prima sarcina,mai ales ptr mine, toate astea sunt lucruri importante, eu ma uit ca boul in calendar la ce scrie-ti voi.firmele sunt necunoscute, treb sa ma gandesc da, si la gel de dus, crema de corp ptr masaj, si samponel bebici.treb sa caut si un raport cat mai bun, calitate- pret, mai ales ca , voi cumpara la dublu.ma bucura, dar ma si sperie un pic, na, situatiunea.citeam la forumul de gemeni, de infectiile care se pot transmite de la unul la altul,si cum se pot evita..asa ca ma gandeam, ca anumite lucrusoare, mai ales cele care intra in contact direct cu pielea, anumite scutece, paturici, sa fie doar ale unuia, sa nu transmit o eruptie de la unul la altul, sau o infectie urinara, mama mama..ce de treaba am sa am la cumparaturiasteptam reducerile de sarbatori!!!

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

hapynes-vorbea de niste cantece de bebici, iar madutza- de zapada pe ecran. le vreau si eu, please.

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor. imi place de voi azi, ati vb printre altele si de hainute de bebe mic, creme- mi le-am notat pe toate..ptr noi, la prima sarcina,mai ales ptr mine, toate astea sunt lucruri importante, eu ma uit ca boul in calendar la ce scrie-ti voi.firmele sunt necunoscute, treb sa ma gandesc da, si la gel de dus, crema de corp ptr masaj, si samponel bebici.treb sa caut si un raport cat mai bun, calitate- pret, mai ales ca , voi cumpara la dublu.ma bucura, dar ma si sperie un pic, na, situatiunea.citeam la forumul de gemeni, de infectiile care se pot transmite de la unul la altul,si cum se pot evita..asa ca ma gandeam, ca anumite lucrusoare, mai ales cele care intra in contact direct cu pielea, anumite scutece, paturici, sa fie doar ale unuia, sa nu transmit o eruptie de la unul la altul, sau o infectie urinara, mama mama..ce de treaba am sa am la cumparaturiasteptam reducerile de sarbatori!!!

21 SA+

viss chiar imi era dor de tine mamica la dublu . Ce bine ca ai unde sa citesti despre mamici de gemeni sigur o sa te ajute si sigur o sa te descurci la sigur.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput