Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca, LA MULTI ANI pt erica! ii doresc mult noroc in viata, sa creasca frumoasa si sanatoasa si tot binele din lume. si voua rabdare si nervi pe masura ca toate sunt trecatoare si o sa va fie dor de ea mica si nazbatioasa cum este acum.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! pt toate nicoletele si celor nascute de sf nicolae
anca si mie mi s-a luat de asemenea reuniuni de cativa ani incoace. dar decat sa ma duc cu piticii dupa mine la restaurant si sa mai dau si o carca de bani, sa mai alerg si toata noaptea dupa ei, sa nu inteleg nimic din petrecere... mai bine stau acasa. oricum eu ma plictisesc si la restaurant. poate chiar mai mult decat ma plictisesc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc Mirela. Va ofer o din partea noastra!
la multi ani , cu noroc si ssnatate tuturor care isi serbeaza ziua onomastica!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mirela sa sti ca ai dreptate, important e sa fie sanatoasa si un pic norocoasa.
Cat despre restaurant ...si mie mi se pare cam ciudat sa merg si cu pitica, sa dau o carce de bani si sa tip si sa alerg pe acolo, iar cand i se face somn rau sa fiu nevoita sa plec.
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

anca sa aveti o petrecere pe cinste! sa te gandesti si la mine cand manaci o felie de tort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Erica, sa fii sanatoasa, sa nu mai fii asa plangacioasa, sa ai parte in viata numai de lucruri frumoase.

La multi ani Nicoletelor, Nicolailor si derivatelor.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Va scrisesem un mesaj mai lung vineri, dar nu eram logata si l-am pierdut, si mi-a fost lene sa-l reiau

Deci, Anca, spuneam vineri ca nu ti-as da-o pe Riana, dar...imi pune creierul pe bigudiuri in weekend, asa ca mai discutam. Era cat p-aci sa nu mai vina mosul la ea, dar tot eu sufeream ca ma alegeam cu un scandal monstru in dimineata aceasta.

Nu stiu unde facem Revelionul, sper ca nu iar acasa cu parintii, ca ma bag in pat de la 12.05, dupa pupaturi si urari.

Off, am niste nervi pe astia care ne conduc..de mai bine de o saptamana ne freaca cu CIC-ul asta.

Sa aveti o saptamana usoara.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Multumesc Ralu. Cat despre nervi, rabdare trebuie sa avem. daca nu venea Mosul sa vezi tu ce pateai
Mirela tortul l-am mancat sambata si a fost super. Azi la gradi eu n-am avut cum sa ma duc ca as mai fi bagat o tura

Mergi la inceput

SALUTARE FETELE!
Azi dau si eu o cafea tare,
Serbarile cand le aveti?
Ce mai fac piticii?
Noi nu prea avem chef de gradi, da o frecventam, repetitii la greu, fiemea e fulgulet, da nu stiu inca ce poezie are.
Ne-a cerut la gradi cate o beteala rosie sau alba si cate un globulet si m-am conformat, iar pt cadoul de Mos Craciun de la gradi pt copii s-au strans cate 50 lei, cam mult, dar asta este

Mergi la inceput

noi am avut ieri sedinta cu parintii sa semnam niste procese verbale cu banii de fondul clasei si modul cum s-au folosit. se stabilise 150lei/copil, insa unii au adus doar 50lei, altii 100, putini au adus toata suma. din care 20lei s-a cumparat sapun lichid si hartie igienica, si 20lei s-a cumparat vesela de inox (cani si farfurii) si o masina de tocat electrica. restul pt carti si rechizite cica. in fine, ele stiu exact ce fel de rechizite cumpara de 110lei/copil. din punctul meu de vedere este cam mult, ca mai mult de 1 set de acuarele, 1 de plastilina si 1 set de creioane nu cred ca folosesc, dar ce sa mai zic.
apoi s-a pus iar problema cu copii bolnavi, sa nu mai fie primiti, si mai ales cei cu tratament... s-a adus vorba si despre epidemia de varicela din vara trecuta (o mamica a adus copilul cu bube pe el si cand a intrebat educatoarea daca are varicela, mama lui a mintit ca e intocsicatie, ca a fost la dr cu el, apoi a facut 1 sfert de grupa, nu s-a mai tinut serbarea, printre care si ai mei, mai mai sa nu mergem la mare desi cumparasem biletul, dar nu ne treceau bubele), discutii peste discutii care mai decare mai aberante, din partea parintilor, nu ale educatoarelor. auzi, sa stai acasa cu ei (se dadea una exemplu ca ea a stat 2 luni acasa ca era mereu racit etc).
serbarea noi o avem pe 16dec. cadouri se da ceva dulce din partea gradinitei, nu mai dam noi nimic. si la ei sunt copii fulguleti si 3-4 care spun plugusorul pe particele, din cei mai mari de 5-7 ani. s-a stabilit un tata sa fie mos craciun, si echipamentul de serbare: rochite albe la fete, camasa si pantalon negru la baieti.
rares are 2 poezii micute si dragute pe care le stie f bine, l-am ascultat aseara (eu ziceam sa le invatam impreuna si el le stia deja), iar rebeca are si ea 2 poezii mici, dar nu vrea nici una sa zica. ea le vrea pe ale lui rares, nu pe ale ei!!!! probabil ca ea nu va zice poeziile la serbare...

Mergi la inceput