Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela e o saptamana de vacanta intre cele 2 semestre, da caminele functioneaza.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Sa imi tineti pumnii ca maine vreau sa-i fac vaccinul Ericai, ea stranuta tot timpul de vreo 2 luni, da in rest nu are nimic...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca bafta la vaccin!
am aflat de dimin ca e vacanta! i-am lasat, nu i-am luat acasa. si vreau sa ii duc in continuare. rares ma dispera cu desenele, este absolut disperat, face cearcane la ochi de cat se uita la tv si tot nu vrea sa faca altceva decat desene. iar beki are crize de isterie din senin de atata rasfat. ei au stat mai mult acasa decat la camin. din 16dec pana acum au fost doar 2 sapt la camin, in rest acs. asa ca nu mai vreau cu ei acasa, vreau sa isi consume energia acolo.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela Erica in ianuarie a fost doar 6 zile la camin, ca apoi a aparut febra si asta e a 3-a saptamana de stat acasa si deaia am programat vaccinul ( de fapt chiar acum il suna mama pe dr de fam). Erica se imparte intre desene si alergat, iar rasfatul...cred ca a mea e sefa!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o
Ralu voi ce mai faceti?
Mai eu am o propunere: dupa ce terminam capitolul asta sa ne mutam la "prieteni dintotdeauna", ca copchilasii au mai crescut si ssa ne numim " mamici si copii din Pitesti". Astept sugestii.

Mergi la inceput

k anca. daca tu zici ca e bine asa.... eu una nu am intrat niciodata la acea sectiune. oricum vad ca numai noi 3 am mai ramas. celelalte fete nu stiu daca vor mai activa. nici tanima nu a mai scris de ff mult timp. ce or fi patit toate?

Mergi la inceput

apropo de camin, sa fi vazut ce draguta a fost beki de dimin, de nerecunoscut!!!!! nu a mai plans, nu a mai marai, nu a mai cautat scandal din nimicuri cum facea ea de obicei saptamanile trecute... un exemplu de copil, ce mai... si rares de asemenea. dupa multe 2-3 saptamani de nervi in sfarsit plecam de acasa fara tipete si ii lasam fara scandal. ori s-or fi obisnuit, ori le place ca sunt mai putini copii si poate sa faca ei ce vor, nu li se impune programul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Buna dimineata si poftiti la o

eu am renuntat la cafea din toamna. imi tot ieseau cosuri. cateodata mi se face asa o pofta cand simt mirosul de cafea proaspat macinata sau aburul ala de cafea... in cate un weekend mai gust cate o gura din cana sotului meu, dar incerc, cu greu, sa ma abtin

Mergi la inceput

Mirela cred ca le place ca nu au lectii. exemplele de copii.
Cat despre cealalta sectiune, acolo sunt subiecte pe localitati si ne-ar vedea si alte fete care activeaza pe forum, ca mai sunt cateva din zona.
Azi cred ca facem vaccinul. S-au dus impreuna sa-l ia pe dr de fam de acasa si s-au dus la cabinet. am niste emotii cu maimuta mea urlatoare...
Si Costin (cumnatul) e acum in operatie ( ma rog anestezie+ burghiu+ camera sa-i vada bine problema de la genunchi, ca apoi urmeaza alta sa-l repare) am vorbit adineauri cu soramea si zicea ca de abia l-au luat.
Stres rau...

Mergi la inceput

anca cum ai iesit cu stresul? cum a mers vaccinul? dar interventia cumnatului tau? sper ca e totul bine.
ai mei au reactionat bina la camin si astazi. si acasa si cand am ajuns acolo. rares batea apropo-uri ca e weekend/vacanta (el le cam incurca), ca cica le-ar fi zis d-na "sa nu va mai prind picioarele pe la camin, ca e vacanta!" auzi si tu?! abia astept sa ma iau de ea saptamana viitoare. pai daca eu ii aduc acolo, ce se apuca ea sa le zica tampenii?!?

Mergi la inceput

Stresul tot acolo e.
vacinul l-a facut ieri , a urlat de a auzit tot cartierul, de abia au tinut-o 2 persoane, iar singura reactie este ca o doare putin piciorul si se miorlaie.
Cumnatul e aproximativ tot la fel, i-au operat genunchiul si este bine, dar soldul este foarte necrozat si probabil peste un an doi ii va pune placa.
Ma da tampita educatoare!

Mergi la inceput