Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Bumbitza spune:
Salutare gagici! N-am mai intrat de mult, am ceva de recuperat, voi incerca diseara sa imi fac timp sa va citesc.
Noi suntem bine in general, numai ca Ilinca iarasi adoarme f greu noaptea si se trezeste destul de des..in 2 timpi si 3 miscari o gasesc catarata pe patut si cum nu stie sa adoarma singura trebuie s-o iau in brate, sau cu mine in pat, sau sa-i dau putin san...uf!
I-a mai spart un dinte, deci are in total 5 dinti care au crescut asa: incisiv drept jos, incisiv stang jos, incisiv lateral stang jos, incisiv lateral stang sus, incisiv drept sus - mai cresc dintii vreunui iepuras asa alandala?
Cu gazele stam la fel de prost, ii dau Debridat acum si in paralel Espumisan si Enterolactis suntem mai tari ca fularul!
Pun si eu meniul de zilele astea:
- dim: mar+BC/mar+suc morcov/mar+mango+BC/mar+banana/mar+mango/mar+para
- pranz: piure legume (ceapa doar zeama, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, dovlecel, cartof, ulei masline + mar crud ca fara el nu se poate) + carne gaina
Azi i-am dat la pranz: spanac fiert in lapte+cartof+galbenus ou+2 lingurite orez
In incheiere vreau sa va cer si eu o parere, am o prietena buna a carei fetita a fost diagnosticata cu rahitism comun si subnutritie :( Are 1 an si o luna, fontanela deschisa cat ar avea un copil de 6 luni, n-a mai luat in greutate de 2 luni, nu are inca niciun dinte si pe la 8 luni a avut probleme cu soldul. Dr i-a spus sa-i introduca cereale la fiecare masa (pe langa vitamine si minerale si calciu) si deja fata de unde papa asa frumos tot ce i se dadea si era vesela, acum refuza mancarea din cauza cerealelor in exces...voi stiti daca astfel de indicatii sunt ok la asa diagnostic, ca mamica deja nu mai stie cum sa procedeze? Multam frumos.
Pupici si incerc sa intru pe seara :*
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
oanka80 spune:
ami Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”, cu fraza asta eu chiar am agatat un baiat in tineretile mele
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
asteropipan spune:
salutare!!!!
eiii,asa parca mai merge ...un pic
s-a mai dat drumul la vorba
MICHELLE bine ai facut ca ai strigat un pic catalogul
MIRIA, ELLA, ANDRA, GABY,RAMY,DIANAMI, OANAIACOVITA,STEFIMIC, JENY_H,REBIANA, ATE,CENIA, ATB,CASTELANA,BORDEANCAVOI, LINDAL,ILIRALUCA, SANZI,2ANKE SI SELINA_D......
haideti fetelor raspundeti la apel
ne e tare dor de voi.....
MIRIA dupa cum vezi eu te=am pus cap de lista (am luat lista de la coada la cap
ELLA fato hai mai srie si tu cate un post cand te mai lasa Geo, ca e nevoie mare aici pe forum de buna dispozitia si glumele din posturile tale haioase.
DANAYARO tu chiar ti-o iei daca nu mai treci pe aici.
btw...ia zi madam experta carucioare ce maclaren recomanzi ????imi plce tehno dar 400e??
HONEYBABY tu care erai cu calc de un gat si cu Maya de alt gat si scriai atatea mesaje acum dai si tu cu flit????
hai repejor si tu la apel...vz pozele cu Maya ...SUPERBE..SUPERB COPIL AVETI
FUG SA dau de papa la copchil
ca se chitaie aici in poala mea , saracutza
revin mai tz
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
asteropipan spune:
salutare!!!!
eiii,asa parca mai merge ...un pic
s-a mai dat drumul la vorba
MICHELLE bine ai facut ca ai strigat un pic catalogul
MIRIA, ELLA, ANDRA, GABY,RAMY,DIANAMI, OANAIACOVITA,STEFIMIC, JENY_H,REBIANA, ATE,CENIA, ATB,CASTELANA,BORDEANCAVOI, LINDAL,ILIRALUCA, SANZI,2ANKE SI SELINA_D......
haideti fetelor raspundeti la apel
ne e tare dor de voi.....
MIRIA dupa cum vezi eu te=am pus cap de lista (am luat lista de la coada la cap
ELLA fato hai mai srie si tu cate un post cand te mai lasa Geo, ca e nevoie mare aici pe forum de buna dispozitia si glumele din posturile tale haioase.
DANAYARO tu chiar ti-o iei daca nu mai treci pe aici.
btw...ia zi madam experta carucioare ce maclaren recomanzi ????imi plce tehno dar 400e??
HONEYBABY tu care erai cu calc de un gat si cu Maya de alt gat si scriai atatea mesaje acum dai si tu cu flit????
hai repejor si tu la apel...vz pozele cu Maya ...SUPERBE..SUPERB COPIL AVETI
FUG SA dau de papa la copchil
ca se chitaie aici in poala mea , saracutza
revin mai tz
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
irene26 spune:
Ina, Cristina si Ami, ce bancuri faine! Si ce-am ras! Ami, eu nu stiu unde ai gasit horoscopul asta, dar mie mi se portriveste perfect ( Fecioara), numai ca nu-mi rontai unghiile!
Irinabobe, mula sanatate si odihna celui mic!
Samaria, sper sa se insanatoseasca rapid Eduard! Oooof, ce se mai chinuie cel mic!
Catus, aceleasi urari si pt cei mici, insanatosire grabnica!
Stanucel, ce comica ai fost cu noul tau laptop, sa-l folosesti sanatoasa!
Michelle, biata de tine, cum te gandesti tu la toate fetele, eu cred ca terminam peste o luna mesajul respectiv ! Dar imi place ca ai scos din barlog multe fete vechi! Si multumesc de aprecieri, greu, foarte greu sa ai propria afacere, dar eu zic ca se merita!
Oanka, sper sa treci si tu mai des pe aici, sa ne dai vesti despre evolutia Mariei!
Jeni, ma bucur ca sa citesc ca sunteti bine, mult succes cu afacerea!
Babyangel, multa sanantate puiului mic!
Erina, imi doresc dn tot sufletul sa scrii, imi plac postarile tale mult de tot!
Oana, multumim de urari, si noi va uram tot binele din lume!
Vladi, si eu senzatia ca nu mai vrei sa scrii, sper sa ma fi inselat! V-ati intors de la Paris? Cum a fost?
Miria, ce mai faci, dar puiul de Casian?
Nibi niki, si fetita mea are deja 6 dintisori, dar nu incisivii. Ma bucur ca v-ati multat in casa noua, te astept sa scrii mai des!
Diana, multa sanatate lui Albert cel frumos!
Astero, ma bucur ca ai aparut! Si multumim pt urari si cuvintele foarte frumoase! Si voi sa aveti parte de toate cele bune!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
sanzi spune:
Buna!
Cristina, Ami, Ina, m-au distrat bancul cu bunicuta, raspunsurile copiilor, iar horoscopul mi se potriveste foarte bine. La zodia mea totul se invarte in jurul mancarii.
Michelle, super ai strigat catalogul si bine ai facut, vad ca au aparut multe mamici care lipseau. Multi .
Despre pufuleti, ii dau unii Gusto sau Giusto, nu stiu cum se numesc, sunt naturali si cel mai putin sarati, din cati am gustat eu. Fara sare nu am gasit.
Mai nou, ii folosesc pe post de lingurita, pt ca Mara nu vrea sa mai vada lingurita, in schimb daca ii pun piureul pe varful pufuletelui, il mananca.
Pupici tuturor mamicilor si sanatate multa iepurasilor care mai sunt bolnaviori. Bumbitza, nu stiu sa iti raspund, multa sanatate fetitei prietenei tale.
Cat ar trebui sa fie fontanela acum? Mara o are cam cat o moneda de 10 bani. O fi bine? Doctora nu imi zice niciodata nimic.
briza_marii spune:
Michelle ce mesaj lung , inseamna ca tie ti-au revenit neuronii. Eu una nu as fi tinut minte sa scriu tuturor fetelor.
Ma bucur ca ati inceput sa scrieti iar bancuri. Si eu sper sa se animeze iar topicul.
Hai sa va scriu si eu 2 bancuri care m-au amuzat teribil:
Doi medici ginecologi se intalnesc la un congres.
Medicul francez zice:- A venit ieri una la mine la cabinet, cu un clitoris ca un pepene!
La care medicul englez zice:- E imposibil! Daca ar avea dimensiunea asta, femeia nici n-ar putea umbla!
Francezul se uita cu dispret la englez:- Voi englezii, intotdeauna va ganditi numai la dimensiuni! Eu ma refeream la gust!
Bulisor si Trulisor se lauda cu parintii lor.
- Tatal meu e politist, zice Bulisor.
- Al meu este medic stomatolog agricol, zice mandru Trulisor.
- Cum adica?
- Pune dinti la grebla.
Irianbobe, Samaria multa sanatate la piticoti.
Jeny woaw..suna interesant..studii de piata, lansare de produs..Bafta multa!
Niky unde v-ati mutat?
Vad ca ati tot intrebat de Vio. Sper sa nu ca v-am spus (poate se gandeste sa intre ea sa va spuna vestea cea mare)...au reusit sa termine cu actele apartamentului. Acum asteapta sa se mute fostii propietari, si sa se apuce si ei de renovat si gata, se muta si ei la cuibusorul lor
A..plsssss, vreau si eu noua parola!!!!!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
honeybaby spune:
Nu am timp acum dar intru sa va spun ca
VA IUBESC !!!!!!!!
ma duc sa fac chicken nuggets
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 ami Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”, cu fraza asta eu chiar am agatat un baiat in tineretile mele Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
:))))))))
ami daca nu vreau sa fac la abur, pun maru ras si gris in apa normala si le dau in foc ?
yaia nu cred ca ti.am scris pe geanta, ma gandeam asa "asta nu stie ca pe ghips se scrie , nu pe geanta!" :))
asteropi sunt frumoase, da ia.l pe ala de.ti place, o fata are tata :)
erina imi pare rau ca s.a umblat la poze, poate cineva a facut.o din greseala!
eu o data am intors o poza a brizei, cu eric in saculet, dar am apasat sa vad mai bine sacul, fara sa.mi dau seama :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanka80 spune:
daca tot se fac declaratii de dragoste, atunci va marturisesc si eu ca va iubesc si imi sunteti dragi de mama focului cu iepurasi cu tot
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)