Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna ziua,

LA MULTI ANI MAYA!! Sa ai o viata fericita, plina de reusite!

LA MULTI ANI AMALIA, ALEX, RARES si TUDOR!!! Sa fiti mereu veseli, inconjurati de dragoste si sanatosi!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Dana, 400 gr mie mi se pare mult la o masa. Eu incerc sa nu depasesc 210-220 gr ca fetita mea ar tot manca. Am retinut ca stomcaul lor e cat pumnul lor, asa ca evit sa dau portii care mi se par cu mult mai mari decat stomacul lor micut. Poate nu fac bine ca limitez portiile, dar eu cred ca deocamdata tot mai bine pt ei e sa bea lapte decat sa pape multe solide. Pam-pam, evident.

Dozz si mie mi se pare mult...problema este ca daca nu ii dau plange si cere: pa-pa-pa...
portiile de laptic au ramas neschimbate...adica nu zice nu niciodata la tzitzi.
Cam asta de programul de alimentatie:
in jur de 7,8 dimineata, cand se trezeste tzitzi
in jur de 10,11 fructe, fructe cu iaurt
in jur de 12 face nani si primeste iar tzitzi
in jur de 13,14 mancarica
in jur de 17 mai doarme putin si primeste iar tzitzi
cand se trezeste: iaurt simplu sau cu cereale, orez cu lapte sau doar cereale
Inainte de culcare tzitzi..iar noaptea, de cate ori cere: de la o data pana la trei ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dana Si mie mi se pare mult. Patesc la fel, daca mai vrea, da-i cu plansete si cu "papa", dar incerc sa-i distrag atentia. De exemplu, zilele astea am facut portie dubla de fructe cu BV, adica 400, gandindu-ma ca-mi lasa jumatate si am mancat ceva pe ziua aia. A continuat sa manance si am vrut sa vad pana unde merge si a ras tot, dupa care a fost super agitata. Asa ca acum, cand ajunge la 200, incerc sa ii spun ca "uite ce tare sufla vantul" sau "iar avem o musca in casa, hai s-o prindem" sau "hai sa dansam o tura" si gata. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Dar despre 400 grame de mancare la o masa ce ziceti?Nu este cam mult? Atat a reusit David acum 2 zile. Daca nu ii dau, plange...

din punctul nostru de vedere pare un vis frumos !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Magda, sunt de acord cu tine,nu stiu daca Ana a depasit de vreo doua ori 200gr, si asta cu vreo maxim 50. Apropos, Baietelul tau are niste ochisori superbi!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Amalia, Alex, Rares & Tudor

Ava ar mai ramane ca sursa posibila ardeiul gras rosu (la noi nu e masa fara el,dar kk e ok colorat).La noi se coloreaza un pic spre rosu de la prunele alea mari si rotunde

Santi cel cu varicela...sa traca repede

Smara..rasu'plansu...si eu am parte de unele meciuri,dar mult mai soft decat ce povestesti tu.Motivele principale ar fi sarea/zaharul din mancare,infofolitul de catre bunici si m-a adus la disperare soacra cu "Nu e voie" ...i-am si spus atunci ca m-am saturat sa aud asta de o saptamana...a interpretat aiurea,m-a parat pe unde a apucat ...sa vedem daca o mai chem ca e a doua oara cand ma supara rau (prima data s-a suparat ca nu am implicat-o prea mult ,si in timp ce culcam copiii m-am pomenit cu ea ca ma anunta sa vin sa inchid usa ca ea pleaca acasa...si dusa a fost...m-a lasat cu in balta pe nepregatite...asta e...dar tot ea botoasa )...si ar mai fi

Lumi,felicitari pt pisicoasa cea pupacioasa si uneori mancacioasa.La mine Dragos e cel pupacios,ma pupa cum il iau in brate,sau cand stau intinsa pe jos vine si ma calareste+ balele de rigoare. Eva de putin timp da semne de afectivitate cu mine/tati,ea e mai "rece" si numai cand are chef;in rest are niste plusuri pe carele iubeste maxim,le ia in brate si isi afunda capul in ele si se alinta

Si ...Dragos are deja 2 dinti,bineinteles ca e stramb si asta nou, formeaza cu primul strambalau un "v" pe gingie...

sigur mai aveam ceva de zis....

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Despre noi acum. M-am prins care a fost faza cu urlatul la schimbatul de pempers, trecusem pe gama Pufies si Anei nu i-au priit (o gaseam mereu iritata, dar la inceput am crezut ca e de la mancare).
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Si noi suntem iritate de cand avem pufies........sa fi e oare doar o coincidenta?????

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Alexandru
Liviu-Rares Andrei
Amalia Maria
Tudor Mateo

Sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!!!!

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara si de la noi,
Azi suntem la a doua zi de maraieli,treziri in somn cu haide,haide.Asta se intampla de cand am facut vaccinul.Tind sa cred ca am copilul foarte sresat si marcat de acest fapt.Incerc sa ii explic ca mami e cu el si nu se intampla nimic.Sper sa treaca.Ieri noapte a plans aproape 2 ore,azi noapte la fel.Am cedat si i-am dat nurofen.Nu l-a calmat prea tare dar macar s-a linistit un pic.
Noi nu am incercat puffies.Nu stiu daca sa ii mai iau.Asa aveam de gand.Suntem inca pe BL si nu are probleme.
Laurici sa stii ca am terminat pampersii Baby charm.Parerea mea:la gunoi cu ei.Lui Geo ii iesea pipi mereu prin nr.4 si mi-a facut o iritatie super urata.Cam cum facea cand foloseam Pampers.Rechinasa cum mai e cu funduletzul?
Monis baiatul mic.Sa scape repede si fara urmari de bubitele lasate de varicela.
Meniul de azi ca nu am mai scris de mult:
-la 11.00 banana
-la 13.30 orez cu morcov si pulpa pui
-la 17.30 supa cu galuste
-la 20.00 cred ca va papa un iaurt daca da semne de foame
-la 22.30 tzitzi si nani.
Meniul de maine:
-ciorbitza de pui
-piure de legume(cartof,morcov,patrunjel frunze si radacina) cu carne de pui
-dimineata probabil para coapta cu branzica si cereale.
Noi mancam mai mult ca nu ne saturam.Daca cerem tzitzi ziua si nu e ora de somn ci de masa mancam la fel de bine.
A inceput sa bea mai multa apa.Per total sunt multumita.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ava cred ca tu intrebai cum dam ficatelul.Eu il fierb fie in supica de galuste,fie il amestec cu piureul de legume/cartofi,sau il dau cu piure de spanac.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput