Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Smara,nu stiu ce sa zic,as vrea sa-ti "vand" pontul dar nu prea am ce,ca nu am invatat-o noi....nici eu nu stiu exact cum a devenit asa de pupacioasa(ne seamana noua). Probabil ca a vazut la noi....eu o pup toata ziua,nu exista sa nu o pup de fiecare data cand o schimb,ne jucam sau e pe langa mine.... Dar sa stii ca pe mine ma pupa rar de tot....prosopelul,jucariile,covorul,parchetul etc sunt mult mai bune de pupat decat mine!
Ce am invatat-o noi a fost sa mangaie ursuletii. Faza cea mai dulce a fost ca ii aratam buricul meu,si ea a inceput sa ma mangaie pe burta(daca e pufoasa si moale ca un ursulet!)

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
miany, si la noi e scandal mare la spalatul pe dinti. Am incercat sa-i las lui degetarul acela de silicon, dar il baga aproape tot in gurita si-l molfaie pana se inneaca. Daca ii dau periuta lui in manuta (ca eu nu am nici o sansa sa-i umblu cu ea prin gurita ), o roteste rapid si incepe sa-i roada coada. Mi-am amintit acum ca zicea Shtephy[/b] ca se pot curata dintisorii si cu un tampon steril imbibat in apa. Voi incerca si asa, ca nu am de ales deocamdata...

Ma duc si eu sa pregatesc fructele, ca a aparut soarele si vreau sa plecam urgentissimo in plimbari.

ms de pont; uitasem de treaba asta.. nici eu nu prea am sanse sa umblu la el in gurita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Am avut o noapte ceva mai linistita, dar stau prost cu timpul. Mihnea e ok, inca nu a spart dintele ala, cred ca intai va creste mare apoi va sparge gingia.
Tati de Mihnea o taie la ai lui vreo cateva zile asa ca pana pe sambata duminica imi intru ïn program normal". Noi ne camcertam, na.... 1000 de chestii.... fiecare are deeja tabieturile lui, apoi asteapta de la Mihnea sa se poarte ca un copil mare... ceea ce e imposibil. Ne adaptam noi... cred

Monis, pupam Santi-viitor-bubos sa treaca repede si fara prea multe probleme.

Smara, ce spui tu de ai tai.........

Andre, scuze , nu am reusit sa stau la net mai deloc... poate de acum, ca sunt singura

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ziua buna cu veselie sa fie! Alex drag, mic si dulce, Amalia, Rares, Tudor Fiti sanatosi, puilor, cresteti mari si frumosi! Stephy Multumesc furmos de imbratisare, o sa am nevoie de multe multe. Padi De voi nu zici nimic? Monica Felicitari pentru statul in picioare! Voi cum sunteti, unde sunteti? Santi drag Depaseste varicela repede repede, da? Habar n-am ce e de facut in cazul asta. E boala cu caldura si statul in casa? Smara Stiu exact ce povestesti si as fi vrut sa spun "welcome in the club", dar nu pot. Sa stii ca m-am simtit nebuna forumului ca nu ma cer la ajutor, dar acum m-am mai linistit, suntem 2, deja putem face un club. I-am dat la Chiara pupicul de la tine. Si ea e tare pupacioasa si lipicioasa, mi se taie genunchii de cate ori ma imbratiseaza si ma pupa. Taica-so zice ca e "tandra ca ma-sa" si ii multumeste lui Dumnezeu. Pentru spalatul pe cap la noi chiar da rezultate porcaria aia de pestisor care limiteaza fluxul de apa, dar sfatul meu ar fi sa infasori dusul intr-un prosop sa vezi ce frumos curge asa, incet incet, ii feresti ochisorii, urechile, tot. No, acum sa stiti ca eu de buni voi mai spune doar cand simt ca crap. Mi-e si jena, in primul rand ca nu e treaba forumului, in al doilea ma simt prost ca imi barfesc mama, cand toata lumea o adora. Toate fetele la care le-a crescut copii sunt indragostite de ea, asta fara sa se le treaca prin cap ca la ele statea cateva ore si apoi mergea acasa. In fine, chiar nu vreau sa mai spun, suport orice pentru ca la Chiara ii este mult mai bine cu buni. Voi incerca sa pastrez "regulile" din perioada asta, respectiv ora aia de stat in tarc (ieri mi-a zis mama ca "biata copila, o tii in inchisoare", dupa ce inainte ma batea la cap s-o tin in tarc, pentru ca trebuie sa invete disciplina), orele de somn, de masa si in rest copila chiar se dezvolta infinit mai bine cu ea. Asta e, fiecare avem o cruce si in final cand nu va mai fi, voi muri si eu putin cu ea. Si ma mai gandeam la o faza ... e bine ca e asa cum e, voi stii exact ce sa evit cu fata mea. Dar suportati-ma cand nu mai pot, da?In alta ordine de idei, copila iar a facut o chestie dulce azi. Are o papusa care zice / face o gramada de chestii, tuseste, zice mama, pipi, kk, etc., am intrebat-o pe Chiara in italiana cum face papusa si mi-a raspuns "mama", am intrebat-o in maghiara, mi-a raspuns "mama". Ce a retinut ea din papusa!Va pup, zi frumoasa, mamici care sarbatoriti azi imi imaginez ce aveti in suflete, cata emotie puteti aduna! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Miany,la noi merge spalatul pe dinti cu periuta. Stau pe canapea,o iau in brate,si ii curat dintisorii...cred ca ii place. Ii vorbesc,ii cant,ii spun ca mami curata si sus,si jos etc....bine,la un moment dat isi pierde rabdarea si insfaca ea periuta.

Ionela,oare mai are rost sa-ti spun cat de bine te inteleg???? Asa e si la noi....perioada de acomodare cu certurile de rigoare,ba ca-i spun ce sa faca,ba ca fac numai ce cred eu cu fata,ba ca o alint....dar nu ma consum!

Andre,felicitari pt Chiara,e isteata foc,clar!!!
Imi place mult cum ai vb de buni,si sunt de acord ca e bine pt Chiara sa o aiba acolo. Oricum ar fi buni,e clar ca pe Chiara o iubeste la nebunie! Ei,si ia gandeste-te ce te-ai plictisi tu daca nu ar mai fi nimeni sa te enerveze cate putin!!!!
Poti sa te plangi oricand pe forum si nu vom considera ca o barfesti,ci ca te descarci si tu putin!

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Nu duc lipsa de oameni care sa ma enerveze: 1. eu pe mine insami2. omu'3. sor-sa4.fra-so5.ta-so6. prietena (care are copil cu 5 luni mai mare decat Chiara, ii zic haideti dupa mesile la noi sa se joace copii astia ca devin niste singuratici asa, casa e mare, plina de jucarii, vin sa te iau, mie imi spune "ok, te sun", la barbatu-mi-o ca vai, ea nu poate sa iasa din casa ca trebuie sa curete. Italience fara cap).Mai bag?Multumesc ca ai spus ca nu e barfa, ma simt mai linistita sa ma descarc. Sa stii ca simt multe lucruri frumoase pentru mama, pe cuvantul meu. Tipa e chiar de gasca de fata cu altii, pai pana acum 5 ani mergeam la dans impreuna. Eu cu prietenele si mama la 65 de ani dupa noi. Deci e chiar de gasca, doar ca a gresit directia undeva cu mine si incep sa vad, prin Chiara, unde anume. Ionela Tu stii mai bine decat oricare cum e cu acomodarea. La noi a durat cateva luni, abia acum incep sa simt ca parca ne apropiem de aceeasi lungime de unda. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Fetelor,m-am apucat sa citesc de la odisee,de cand am nascut....Ce atmosfera frumoasa era si ce multe fete erau!!!
M-am amuzat copios cu Lauriciu care ma suna exact cand nasteam si nu stia,saraca,de ce nu raspund!

Ma uitam si la filmulete din primele zile,doamne,in ce hal arata copilul meu! Era numai piele si os,si avea o burta umflata,parca era un gandac!

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alexandru
Liviu-Rares Andrei
Amalia Maria
Tudor Mateo

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

hello hello,
buna ziua cu ceata la toata lumea
Alex mic si scump
Liviu Rares fulgusor drag categoria pana
Amalia fetita frumoasa
Mateo baiat mare acum deja
Mamicilor, ce puneti pe masa ca eu deja m-am asezat si mi-am pus frumusel si servetul la git, sa nu ma murdaresc
monis chiar vroiam sa te intreb cit mai dureaza pina te lamuresti daca face Santi "V" Tin pumnii sa fie o forma usoara si sa nu-l scarpine rau bubitzele alea. si inca o data
smaranditza vaaaai, ce saptamina ai avut saraca. E greu, ca bunicii au uitat cum sint copiii mici reticenti la "straini" (ca ei asa percep) si o iau personal si se simt jigniti. Si soacra-mea la fel e, mai ales cind o vede pe asta mica ca vrea la mama cu care e mult mai obisnuita. Cit despre diferentele de opinii, iti dai seama si lor cit de greu le e sa te inteleaga, pt ca lor li s-ar parea normal sa vedeti lucrurile la fel, ca doar esti fata lor. Faptul ca tu ai alte pareri echivaleaza cumva cu o nemultumire a ta vis a vis de modalitatea lor de "parenting"/felul in care te-au crescut si de aceea le e mult mai greu sa-ti accepte regulile. La mine a functionat sa ma refer la diferitele carti de psihologia copilului pe care le-am citit, si sa le dau fix explicatia de textbook, de genul: "nu-i mai spuneti sa bata lucrurile in care s-a lovit pt ca asta s-a constatat ca da nastere unui comportament agresiv, scrie in toate cartile de crestere a copilului" etc. , cred ca ti-a fost tare greu sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda
Andre draga mea, poti sa ne povestesti de buni oricind,nu exista o tema anume a forumului. La o adica, e si material pedagogic referitor la relatiile mama-copil Mie mi se pare ca mama ta, la fel ca si a mea, din dorinta de a te ambitiona ti-a inoculat de-a lungul copilariei ideea ca intotdeauna poti mai bine/deci nu e niciodata suficient ceea ce ai facut, si daca in general ai depasit senzatia asta si ai incredere in tine ca mama sau in cariera, in relatia cu ea mereu se afla in fundal acel "ceva" - feeling de vinovatie/neindeplinire a sarcinilor la standardele cerute/dificultate de comunicare. Din ce-am vazut eu cu maica-mea, sa stii insa ca sentimentul de neadecvare e reciproc, de cele mai multe ori si buni are senzatia ca ce face ea nu e suficient de bine pt tine. Asta e impreseia mea din afara si bazata pe experienta personala, dar daca simti ca am dreptate sa stii ca ajuta sa-i spui si ei lucrurile astea. Eu de cind am copilul imi exorcizez anumite "traume" din copilarie si-i explic maica-mii rezultatul anumitor actiuni si de ce eu nu vreau sa-i fac la fel copilului meu; o doare rau de multe ori, dar in linii mari cred ca e mai bine asa. si sper ca n-am zis prea multe prostii si nu m-am bagat {prea tare} unde nu-mi fierbe oala.
lumi draga de Annabelle pupacioasa, sper sa nu ajungeti iarasi la razboi din cauza mincarii
strumphy cum mai sint aftele Andrei, au trecut?
Mai vroiam sa zic dar m-a luat valul si filosofeala si trebuie sa fug sa fac ceva de mincare bietului copchil ca acum se scoala si se uita la castronul gol si atunci sa vezi trauma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
In primul rand vreau sa urez un foarte calduros pentru toti fulgusorii la a caror aniversare nu am participat, si pentru care urez multa sanatate, noroc si sa aibe o viata plina de bucurii!

Apoi, pentru ca la cei aniversati azi sunt prezenta, pentru dragul nostru Alexutz (preferatul Anei ), sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa!
Amalia
Rares
Tudor
Sa cresteti mari si sa aduceti bucurii parintilor vostri!

Despre noi acum. M-am prins care a fost faza cu urlatul la schimbatul de pempers, trecusem pe gama Pufies si Anei nu i-au priit (o gaseam mereu iritata, dar la inceput am crezut ca e de la mancare). Bine, ca si acum mai alearga in fundul gol prin pat, dar rade cand o prind si ne jucam de-a v-ati ascunselea.
DE mancat, mancam cu toane, zile in care radem 180-200 gr fie fructe, fie legume, si zile cand abia ajunge la 100 gr. Cu chiu cu vai am ajuns si noi la 8700gr.
Si acum, mai am si eu cateva intrebari:
-fetele cu LP sau LV, mai sterilizati biberoane, suzete etc?
-pentru fetele care nu stau la Romanica, acolo se face ROR la un an ce vaccinuri se fac?

Am mai pus si noi cateva pozici pe contul comun(inca nu m-am dumirit cum fac un link la ele)
la toate fetele.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput