Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

La multi ani si pentru fulgusorii pe care i-am sarit!
eu nu mai apuc sa zic nimic.
Calin doarme cate jumatate de ora dimineata si cate o ora o ora jumatate dupa-amiaza. Am incercat sa profitam de zilele astea calde si am iesit mai mult pe afara. dar vad ca de acum cam gata cu caldurile asteptam zapada sa ne dam cu sania.
Observ si eu ca e mai mamos, vrea la mama 'sa tot timpul, nu mai sta de vorba cu' strainii', e gelos, se schimba la fata daca ma vede ca ies pe usa, din astea.
una peste alta avem si noi un dintisor jos si vreo 2 pe drum.Flavours nu se vede nimic la Tudor?????
Avem si zile bune si zile "nebune", dar asta e ne bucuram de fiecare clipa.

trimit ca s-a trezit dupa lumatate de ora si nu mai pot sa fac nimic ca ma trage de pantaloni.
Pup toate fetele si fulgusorii. Sanatate Bebeilor bolnavi si rabdare mamicilor 'stresate' de bunici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza

Mare petrecere mareee ,sa ne traiasca si sa infloreasca fulgusorii::
Amalia
Alexutu
Rares
Mateo

Mamicilor, cred ca sunteti tare fericite azi sa vedeti cum mogaldetele de acu un an au deja anisorul Sa va traiasca si sa va bucure o viata!!

Miha ne servesti si pe noi cu o feliuta de tort Medovik?

Stephy, muncesc, muncesc, pm tomorrow(sper)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI AMALIA

LA MULTI ANI ALEX

LA MULTI ANI RARES

LA MULTI ANI MATEO

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI dragutilor, Alex, Amalia, Rares Mateo LA MULTI ANI fericiti sa fiti sanatosi sa aveti o vita minunata

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI,ALEXUTU!!

LA MULTI ANI,AMALIA!!

LA MULTI ANI,RARES-GANDACEL SCUMP!!

LA MULTI ANI,MATEO!!!

Va doresc tuturor o viata senina ca o zi de vara,plina de dragoste si bucurii!!Sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

in ordinea numerelor de pe tricou:

ALEX

RARES

AMALIA

MATEO

sa fiti iubiti, fericiti, sanatosi si norocosi!!!

Monica el nu plange la baie, plange numai la spalatul pe cap si incerc sa ma ocup de asta ca sa nu ajunga sa urasca baia / apa

Smarandita
Chiar nasol ce povestesti tu . E bine ca nu ai de stat cu ei

eu am plecat pe afara cu una-alta, ca Iulian e cu bunica si sta cu el in casa ca a facut finally varicela

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Amalia!
La multi ani,Alex!
La multi ani,Rares!
La multi ani,Mateo!

Va doresc o viata frumoasa,sa va fereasca DD de toate relele,sa fiti fericiti si sa aduceti mereu zambete in jurul vostru!

Padi,si eu patesc de la fel,de fiecare data cand o laud,intra in greva.... Astazi a papat doar 60 de grame de cereale(a refuzat fructele si iaurtul). Nu i-am dat laptele,sper sa manance legumele,la masa urmatoare....
Doamne ajuta sa pape si fetele noastre mai bine
Voi ce mai faceti?

Shtefy,lasa temele,vino si mai stai de vorba cu noi

Monis,ati incercat sa faceti baie cu el?
Si noi trecem prin asa ceva,se sperie cand ii vine apa pe fata,dar daca e unul dintre noi cu ea in cada,nu se mai sperie.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI, AMALIA!

LA MULTI ANI, ALEXUTZ!

LA MULTI ANI, MATEO!

LA MULTI ANI, RARES!

Sa traiti ani multi si fericiti, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata, si sa fiti mereu bucuria parintilor, asa cum sunteti si acum! pentru Amalia, pentru Alexutzu', pentru Tudor, pentru Rares! Iar pentru mamicile care acum un an si-au tinut prima data comorile in brate, un buchet mare de flori. Ati facut o treaba excelenta!

Sa mai zic si eu doua vorbe pana nu se trezeste printesu:

Licurici, m-ai dat gata cu creatiile tale. Iti doresc din suflet MULT SUCCES in vanzarea lor, ca mi se pare o munca titanica ce faci tu acolo. Tin pumnii sa curga garla cumparatorii, si sa fie tot din aia cu buzunarul gros, sa ofere un pret bun, ca sa ramai si tu cu ceva banuti. Spor la crosetat/impletit sau ce-o fi ala.

Andre, e MORTALA Chiara cu ho-ho-ho. Te rog sa-i dai un pupic dulce din partea mea. E isteata foc!

Monis, si Timi plange cand trebuie sa-l spalam pe cap. In rest e tare vesel in apa, ii place la nebunie, si se lasa mereu cu urlete cand il scoatem.

Ancutzule
, succes in demersurile pt stabilirea dreptatii.

miany
, si la noi e scandal mare la spalatul pe dinti. Am incercat sa-i las lui degetarul acela de silicon, dar il baga aproape tot in gurita si-l molfaie pana se inneaca. Daca ii dau periuta lui in manuta (ca eu nu am nici o sansa sa-i umblu cu ea prin gurita ), o roteste rapid si incepe sa-i roada coada. Mi-am amintit acum ca zicea Shtephy ca se pot curata dintisorii si cu un tampon steril imbibat in apa. Voi incerca si asa, ca nu am de ales deocamdata...

LumiR, felicitari pentru Annabelle cea pupacioasa. Cred ca te topesti cand o vezi. Auzi, vinde-mi si mie un pont, cum ai invatat-o sa pupe? CA spuneam in mesajul anterior: Timi a devenit cam agresiv dupa saptamana petrecuta cu bunicii, si nu-mi place deloc. Azi dimineata mi-a tras cateva perechi de palme peste fatza de am vazut stele verzi. Eu ii tot iau manuta si mangai fata, il mangai si cu mana mea pe capusor, ii fac "draga-draga", il pup si ii spun sa imi dea si el pup, dar primesc tot palme la schimb. Sau asa sunt fetele, mai pisicoase si iubarete, si sa nu-mi fac iluzii ca voi primi mangaieri si pupaturi de la jmekeroiul meu?

dienutze, printre zecile de jucarii pe care le-a primit Timi de ziua lui (ca nici nu mai stiu unde sa le pun, asa e de plin peste tot de ele ), a primit si un fluier mic. SI eu sunt tare mandra ca l-am invatat deja sa sufle in el. Ca si instrument muzical a mai primit o chitara, dar la ea e mai complicat, si avem de studiu mai mult pana sa incropim ceva melodie.
Sa iti traiasca si tie cantareata din fluier!

dankutza
, felicitari pentru Pinky sanatoasa tun! E tare-tare frumoasa! Dar deja ti-am mai spus asta de vreo cateva zeci de ori, si stii ca ma topesc dupa ea.

Ma duc si eu sa pregatesc fructele, ca a aparut soarele si vreau sa plecam urgentissimo in plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani, Rares!

La multi ani, Maya!

La multi ani, Alex!

La multi ani, Amalia !

La multi ani, Mateo!

Sa cresteti mari si sanatosi!

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu am plecat pe afara cu una-alta, ca Iulian e cu bunica si sta cu el in casa ca a facut finally varicela

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Santi-cu varicela si tinem pumnii sa fie o forma cat mai usoara !!!;probabil de asta era omuletu' necajit zilele trecute!! sanatate maxima!!!

Mergi la inceput