Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Lyly, vroiam de mult timp sa-ti spun ca ai un baietel asa frumos si scump si are o fetisoara asa blanda de-ti vine sa-l pupi intr-una. Am vazut poze cu amandoi parintii si este combiatia perfecta. Sa va traiasca

Apropos de pediatra noastra si de pediatri in general. Sincer, nu cred ca are legatura 100% cu faptul ca sunt in Germania. Sunt si aici niste specimene de-ti vine sa fugi la capatul pamantului. Despre a noastra nu pot spune ca este cea mai, cea mai insa cred ca este foarte bine pregatita si are mereu o privire de ansamblu (btw nu este nemtoaica). La capitolul nutritie ramane de constatat pentru ca pana acum nu prea mi-a zis nimic. Insa la capitolul parte fiziologica, dezvoltare motorie si tot ce tine exclusiv de aspectul medical este foarte buna din pctul meu de vedere si-mi place ca nu scoate imediat reteta cu medicamente si are mereu alternative naturiste.
Sar de la una la alta dar dupa aia uit: am vazut ca vb de pampersi si iritatie. Laura, cred ca Rechinasa are o ciuperca si tb tratata. Eu dupa ce am folosit Infectosoor am scapat de roseata si iritatie insa pedi mi-a zis ca ciuperca tot mai este (are o tenta inchisa pe labii) si ca tb sa reiau tratamentul pe o durata de doua saptamani, tb aplicata crema de trei ori pe zi doar. Si imediat cum am aplicat au si aparut bubite rosii ceea ce inseamna ca a avut dreptate.
am vazut ca tot vb de marci de "pampersi". Scutecele de la DM bio sunt asa scumpe in Ro? Parca Lili le foloseste si le-am folosit si eu si sunt foarte bune.

Monis
, imi pare rau de incercarea asta, insa mai bine acum decat mai tarziu

Nasoala treaba cu proiectul faimos, o sa scada iar entuziasmul si natalitatea. Poate totusi nu se voteaza!

Ramona, pacat ca ai luat decizia asta. Spun doar atat: nu vad vreun castig pentru tine insa orice decizie tb respectata, so be it!Multa sanatate familiei tale!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea
Sar de la una la alta dar dupa aia uit: am vazut ca vb de pampersi si iritatie. Laura, cred ca Rechinasa are o ciuperca si tb tratata. Eu dupa ce am folosit Infectosoor am scapat de roseata si iritatie insa pedi mi-a zis ca ciuperca tot mai este (are o tenta inchisa pe labii) si ca tb sa reiau tratamentul pe o durata de doua saptamani, tb aplicata crema de trei ori pe zi doar. Si imediat cum am aplicat au si aparut bubite rosii ceea ce inseamna ca a avut dreptate.

De ce aparitia bubitelor rosii a confirmat diagnosticul de ciuperca? Merci!

Mergi la inceput

Daca tot am facut azi duble, triple si cavdruple :

Dozz, daca-mi permiti un sfat in privinta emigrarii: viata de turist sau rezident temporar este total diferita de viata de rezident permanent. Nu vreau sa aiba o conotatie negativa, pentru ca este foarte diferit si subiectiv.
Aici este o oarece etica in privinta confidentialitatii, a intimitatii si de-aia vizitele sunt foarte placute, civilizate si fara intruziuni. Se mai intampla si pe aici sa fie cu intreruperi si altele insa sunt acoperite de politete si diplomatie. Dar....se plateste foarte mult pt asta.
In Romania cred ca sunt total dezinteresati sa ofere un alt tip de serviciu si nu inteleg de ce. Un exemplu la cabinetul pediatrei: din pctul meu de vedere este o mare vrajeala insa prinde si asta conteaza. Dupa consult, pune intr-o cutie (ii zice cutie tezaur - nu-mi vine acum pe romaneste) niste bomboane si o da copilului sa o deschida si sa-si aleaga ce vrea. Evident ca-i da si o pungutza speciala ca sa-si ia si acasa, ca doar nu poate manca toate bonboanele. Prinde asta la copii si la parinti? !100%

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Many, mi-am amintit ca folositi Libero, ce masura? de la cate la cate kg? au si 4 +?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Noi de la libero folosim marimea 4, adica 7-14 kg, nu stiu sa aiba 4+, cu siguranta cele bio, alnatura de la DM au 4+

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Pai pentru ca doctora mi-a spus ca pata aia maronie indica starea latenta a ciupercii si cum antibioticul din crema este "agresorul" a reactionat imediat. Bubitele alea rosii sunt indicatie clara a ciupercii. Pentru mine are logica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI, COQUELICOT!

Sa traiesti ani multi si fericiti alaturi de barbatii tai scumpi, sa ai parte de multa sanatate, bucurie, si sa fii o bucurie pentru toti cei din jurul tau!

Licurici, bravo tie, vad ca lucrezi pe toate fronturile. Pe unul din fronturi ar trebui sa ma mobilizez si eu. (inca mai sper la macar o noapte, una singura dormita cap-coada, inainte sa ma apuc de alte proiecte marete . Dar cred ca raman cu visurile. De doua nopti incerc sa-i scot mesele de noapte si sa-i dau doar apala cele o mie de treziri ce le are, dar nu-mi tine deloc figura. )
Iti doresc succes pe toate planurile, si tin pumnii sa iasa cum vrei tu.

RAmoX
, ma bucur tare mult sa te vad. Ti-am simtit lipsa. Hai, scoate capul din umbra, ca si asa-i frig. Mai iesi la soare nitzel.

Lyly, tare dulce Alexutzul! Arata asa un copil bland si cuminteeee. din partea mea pt sarbatorit!

Cam atat pot sa spun in seara asta, ca mai am cel putin o ora de lucru inainte sa ma bag si eu in pat (ca de dormit...mai greu... ).

Noapte linistita si fara treziri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

seara buna

Coque am venit pe seara sa-ti urez aia cu trandafirul in buchetul vietii .... Te imbratisez tare draga mea si-ti doresc tot binele din lume

despre noi... uf, suntem intr-un fel mult mai bine decat ma asteptam, dar cumva amestecat. Eu sunt usor deprimata, si de boala lui Iulian si de faptul ca tre sa-l tin in casa si sa ma tin si pe mine, ca nu pot iesi nici macar la cumparaturi.... si abia astept sa treaca....

revin imediat, poate prind si eu pe cineva pe aici

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Smara, tu unde ai poze cu Timi, ca eu nu v-am vazut niciodata???
Apropos de parintii tai, pacat ca a iesit asa insa eu nu as condamna pe nimeni pt ca reactia copilului a fost normala iar frustarea lor de asemenea. Daca ai sti tu cate planuri imi faceam si eu de fiecare data cand venea cineva si nu se intampla nici 50%. Tu inca mai alaptezi, asa ca uita nopti intregi de somn
In ceea ce priveste mentalitatea lor in privinta cresterii copiilor tb sa o luam incet(desi si eu ma enervez de fiecare data) pt ca nu o fac din rautate. Asa au facut ei, asa au invatat si asta zic. Nu uita ca si mama ta a fost si este mama si sa nu sufere. Cheama-i si tu mai des

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Dankutza, Pinky e superba de asemenea, parca a crescut mult. cum ami merg sedintele de kineto?

Merge bine cu kineto. O sa mergem in continuare cateva luni. Azi am terminat sedinta nr 28. Am inceput pe 20 septembrie. Pinky avea 9 luni jumate si varsta motrica era de 5 luni. Acum, la 11 luni are varsta motrica de 9-10 luni. Practic dintr-un retard de 4 luni jumate, am ajuns la un retard de 2 luni. Incepe sa devina din ce in ce mai puternica si mai mofturoasa, dar si mai adorabila. Rade tot timpul. Bona sta si rade cu ea, tot timpul si asta mica o imita. Am o bona vesela rau.
Se taraste tot in 3 labute, dar kineticii mi-au spus ca prioritatea lor nu este sa o faca sa se tarasca in 4 labute ci sa busileasca in 4 labute. DUpa pararea lor, curand, se va ridica la pat. Cert este ca se ridica in 4 labute si face miscarea aia ... de dute-vino. De fapt, cred, ca isi face curaj sa plece de pe loc. Kineticii o imping de la spate, de picioruse si ea duce manutele in fata, pentru a merge. Deci, rabdarica, ca vine si asta.

======================================================================

Le-am spus kineticilor de antemergatorul pe care i l-a luat tati. Binenteles, ca nu sunt de accord nici cu asta. STiam de premergator ca nu e bun sub nici o forma, dar si antemergatorul? Ei bine, nici asta nu e bun. De ce? Are rotite si copilul il impinge in fata. Antemergatorul aluneca in fata si copilul, iute dupa el. Nu e bine, pt ca bebe nu mai calca pe toata talpa, ci doar pe varfuri si chiar si cu varfurile spre exterior, pentru ca trebuie sa se tina repede dupa masinarie. Deci, nu bun. Pot sa-l folosesc la butonat, la stat ca un stativ (in pozitie verticala). E bun de impins in momentul in care ea merge bine. Adica sa-l impinga doar de distractie.

Am vazut azi la kinetici o masuta de la Chicoo. Foarte faina! http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/jucarii-34/promotie-masuta-gradina-vorbitoare-12-luni-1143.html Ii straluceau ochi in cap lui Pinky, dar 250 lei (la reducere) pe o jucarie nu dau. Mai pun 150 si ii mai fac 10 sedinte de kineto.

=======================================================================

Maine sunt reduceri de 20% la toate produsele din DM. Nu cred ca este chiar in fiecare centru, dar sigur este la cel de la Socului. AM fost in seara asta si am lasat vreo 210lei pe produse de 260 lei. Am luat si pampersi Babylove. AM luat nr 3, care vin 100 buc la pachet jumbo. Erau oricum la reducere, la 64 lei/100buc. LA pretul asta, mi-a aplicat o reducere de 20 %. Mi-a venit cam 0,52 buc de pampers, ceea ce este super bine. Am mai luat ulei extra-virgin bio, faina integrala bio (acum astept cheful de facut biscuiti), rondele 4 cereale bio, seminte de in pisate bio (nu stiu cum o sa le folosesc), 2 borcanele BL de spaghete bolognese si inca ceva cu paste, un pahar cu cioc BPA free si alte prostii pt mine.

=======================================================================

Noutati la Babyexpo
http://www.babyexpo.ro/b/downloads/Dosar_Presa_BABY_EXPO_Editia_29_de_Iarna_2010.pdf

Catalog reduceri la Babyexpo
http://www.babyexpo.ro/b/downloads/catalog_de_reduceri.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Monis il pe Santi sa se faca bine cat mai repede si lui mami de Santi, cat mai multa rabdare.

Lauriciu complimenti .

Mergi la inceput