Prietene la bine si la greu - 77
Raspunsuri - Pagina 12
raluci_b spune:
Domnisoara Mac hai ca acum incepe viata mai frumoasa, sa fii sanatoasa, la fel de voioasa si frumoasa
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
ariadna33 spune:
La Multi Ani, Coquelicot! Sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai o viata plina de reusite si satisfactii alaturi de toti cei dragi!
multam fetelor pentru raspunsuri, as fi vrut sa raspund fiecareia in parte dar nu stiu ce se intampla ca de o juma de ora ma chinui sa trimit un mesaj si nu reusesc... se tot blocheaza, ma scoate afara...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ionelamaria spune:
Coquelicot !!!
Mneata
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
Monisule, pup Iulianul frezat cu figuri al spalat perisor si bubite pe el. cum s-a manifestat pana acum varicela? ceva febra, mancarimi, indispozitii, mofturi la masa...? tu cum esti cu gatul? sanatate si sa va reveniti repede!
Andre, nu mai stiu daca ti-am scris ca m-am topit cand am vazut-o pe Chiara imitandu-l pe Babo Natale
bineinteles ca aici te poti descarca oricand extra si extra
Dankutza, Pinky e superba de asemenea, parca a crescut mult. cum ami merg sedintele de kineto?
Smara, concluzia la voi: mai bine fara bunici!
imi pare rau ca nu v-ati simtit bine impreuna. si bunicii lui Alex mai spun ca: "te bate mami/tati!" hai ca o sa revina Timi la sentimente mai bune si poate o sa uite palmele administrate pana acum
Lumi, bafta in continuarea cu mancarica! pupam pisicuta pupacioasa
Alex ma "pupa" numai cand ii spun eu, in sensul ca deschide gura maaare si se lipeste de obrazul meu. dupa ce se desprinde face si pup cu buzele, dar pe obraz nu
Ava, si la noi ficatelul se amesteca cu cartof+cartof dulce+dovleac+conopida cu putin lapte si unt sau ulei de masline
la Alex spanacul si broccoli sunt caaaahhhhh
Many ? totul bine?
Madam K, nu mai zici nimik de Albastrel?
Lavi,
multu tuturor inca o data pt urari
revin mai tarziu cu povestirea zilei de ieri
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
many_bani spune:
Duamna Mac, la multi ani, frumosi alaturi de baietii tai si lasa varsta aia in pace ca te tii bine
Iti oferim un brat de
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Fetelor va trimit la toate , eu sunt bine fizic, mansarda este de vina, dar azi o sa scriu toate framantarile mele, sa ma mai descarc si eu. Acum duc lupte cu Vlad ptr. masa.
mami de Vlad (29.10.2009)
Ancutza_Bro spune:
cu scuzele de rigoare:
LA MULTI ANI AMALIA!!
LA MULTI ANI ALEX!!
LA MULTI ANI RARES!!
LA MULTI ANI MATEO!!
La multi ani Coque ! sa fii mereu fericita si implinita
sa va zic in doo vorbe ca am facut sesizare la asociatie si am dus si adeverinta de la vechea asociatie ca am figurat inscrisi acolo, s-a inmuiat "doamna" presedinta ... asteptam raspuns in scris la sesizare
pupici multi la toata lumea...azi e zi de platit rate/facturi asa ca batem orasul in lung si'n lat
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
ati vazut ce a spus aseara la stiri? FMI iar se leaga de indemnizatiile noastre si au spus ca sunt luate in considerare 2 variante: 1. ori reducerea indemnizatiei la 600 lei, ori 2. reducerea perioadei de stat acasa cu copilul la 1 an.
bine, inca nu s-a stabilit nimic, insa nu cred ca ne putem astepta la nimic bun...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ati vazut ce a spus aseara la stiri? FMI iar se leaga de indemnizatiile noastre si au spus ca sunt luate in considerare 2 variante: 1. ori reducerea indemnizatiei la 600 lei, ori 2. reducerea perioadei de stat acasa cu copilul la 1 an. bine, inca nu s-a stabilit nimic, insa nu cred ca ne putem astepta la nimic bun... |
pfffffff..nah veste buna..acu cand am pus la caldurica ceva
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty de vanzare