Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,m-am apucat sa citesc de la odisee,de cand am nascut....Ce atmosfera frumoasa era si ce multe fete erau!!!

Eu am vizionat http://www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg
M-au apucat asa niste emotii si m-a apucat plansul. SUnt emotiva rau zilele astea.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Dana Si mie mi se pare mult. Patesc la fel, daca mai vrea, da-i cu plansete si cu "papa", dar incerc sa-i distrag atentia. De exemplu, zilele astea am facut portie dubla de fructe cu BV, adica 400, gandindu-ma ca-mi lasa jumatate si am mancat ceva pe ziua aia. A continuat sa manance si am vrut sa vad pana unde merge si a ras tot, dupa care a fost super agitata. Asa ca acum, cand ajunge la 200, incerc sa ii spun ca "uite ce tare sufla vantul" sau "iar avem o musca in casa, hai s-o prindem" sau "hai sa dansam o tura" si gata.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

A fost prima data cand i-am dat sa vad cat poate...daca stau bine sa ma gandesc cred ca au fost de fapt in jur de 450 grame...m-a socat. Voi incerca in continuare sa ma opresc pe la 250 grame si sa ii distrag atentia cu altceva, sa nu mai planga, ca mi se rupe sufletul...ma striga si plange.

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Dar despre 400 grame de mancare la o masa ce ziceti?Nu este cam mult? Atat a reusit David acum 2 zile. Daca nu ii dau, plange...

Wow, ce portie de Greuceanu! Las' sa pape sa se faca mare!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Dana, ma bag si eu ... si mie mi se pare mult 400g la o masa... daaaar... poate ar manca mai des cate putin... stiu si eu? Poate gresesc. Oricum, ar fi mai ok sa pape mai des cate putin decat mult odata

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

LA MULTI ANI AMALIA!!
LA MULTI ANI ALEX!!
LA MULTI ANI RARES!!
LA MULTI ANI MATEO!!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Seara buna

Dana, ma bag si eu ... si mie mi se pare mult 400g la o masa... daaaar... poate ar manca mai des cate putin... stiu si eu? Poate gresesc. Oricum, ar fi mai ok sa pape mai des cate putin decat mult odata

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Ionela, daca pe langa 3 mese cu solide pe zi adaug si de 4 ori tzitzi, ar insemna ca mananca de 7 ori pe zi...cat de des sa ii dau?

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

aterizez si eu cu 2 intrebari:

- de la ce poate fi kk rosiatic -numai la una bucata copchil- in rest aspect normal (nu moale, nu tare, nu cu mucus, nu nimic) in conditiile in care nu le-am dat sfecla, rosii, sau alte legume rosii, nu primesc fier , nu le dau decat vitamine multisanostol care are culoare galben-lamaie?

- cu ce le preparati ficatelul? adica ficatel cu ce merge?

Este posibil ca vitaminele sa coloreze. Pinky ia un complex de vitamine B si de cand le ia, i s-a colorat pisulica. Este un galben mai inchis.

Am combinat ficatelul cu cartof simplu/ cartof simplu+cartof dulce/ pilafior. Poate o merge si cu mamaliga...

----------------------------------------------------------------------

Stiti ce am dat lui Pinky sa manance? PORUMBEL. Am primit de la cineva un porumbel cat pumnul meu. Era undeva intre pui si adult. AM fiert la el de m-am smintit. Am obtinut carne, cat sa manance de 3 ori din el. Cu mare rabdare, am curatat toata carnita dupa toate osuletele. A papat inclusiv pipotica si ficatelul. L-am combinat ca de obicei cu legume (din care nu lipseste dovlecelul si morcovul) si a mancat Pinky, ca un purcelus tocaia.
Nu stiu daca e recomandat porumblelul la copii, dar clar, are carnita mult mai curata decat puiul din comert. In primul rand, porumbeii acestia au fost crescuti cu boabe. E drept, nu pt consum! AM cerut cu mare tupeu la o cunostiinta, care nu a putut sa o refuze pe Pinky.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

va las pozele de vizionat , va multumim pentru urari si ne ducem la nani

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Pupaceli speciale pentru micul Santiago ca sa se faca bine.

Se pare ca noi am scapat de facutul rubeolei. AM stat 3 saptamani cu sabia deasupra capului. [emoticon care se sterge pe frunte] Deja inclin balanta sper facutul Rorului. Groaznic a trecut timpul asteptand sa faca febra aia nebuna.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

.... si daca tot sufar de tastarnita in seara asta, sa va zic ceva.
Ghiciti unde ma duc maine? La fabrica de ciocolata. O sa ma lipesc de banda ca sa Am mai fost o data acolo. Este nebunie!!!! Visul oricarui copil si al meu.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput